Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:12:41 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Άμεσα συνελήφθησαν από την Ασφάλεια του ΑΤ Παιονίας τέσσερα άτομα για ανθρωποκτονία και ληστεία. Μαζί με συνεργούς τους επιτέθηκαν σε 4 άτομα σε περιοχή του Κιλκίς με σκοπό να τους ληστέψουν. Χρησιμοποιώντας ξύλινα ρόπαλα προκάλεσαν τον θανάσιμο τραυματισμό του ενός ατόμου.

Η αλληλεγγύη δεν ορίζεται καταρχάς ως πράξη φιλανθρωπίας, δεν αφορά την κίνηση αγάπης του ισχυρού προς τον αδύναμο, αλλά είναι ο συνδετικός κρίκος κάθε κοινωνίας, διότι δίχως αυτήν οι κοινωνίες απειλούνται υπαρξιακά.

Συνελήφθη χθες (29 Ιουλίου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα που πραγματοποιήθηκε στην οικία του βρέθηκαν και κατασχέθηκαν 2 συσκευασίες με κάνναβη, συνολικού μεικτού βάρους 41,5 γραμμαρίων.

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι την Κυριακή 31 Ιουλίου έχει προγραμματιστεί  διακοπή ηλεκτροδότησης από τις 8:00 έως τις 14:30 στους οικισμούς Μαυρονέρι, Άνω Απόστολοι και Μέσοι Απόστολοι, λόγω εκτέλεσης τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Η διαχειριστική ανεπάρκεια των τεχνικών υπηρεσιών της Περιφέρειας έχει προκαλέσει μείζον πολιτικό πρόβλημα στην Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-7-2022)

Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινοποιεί τις οδηγίες του Εθνικού Οργανισμού Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στον γενικό πληθυσμό αναφορικά με τη λήψη μέτρων προστασίας από τα κουνούπια προκειμένου να μειωθεί ο κίνδυνος λοίμωξης από τον ιό του Δυτικού Νείλου. 

Ο  ΑΓΡΟΤΙΚΟΣ ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ Ν. ΚΙΛΚΙΣ ΥΠΟ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ, ο οποίος τέθηκε σε εκκαθάριση, δυνάμει της με αρ. 120/2015 απόφασης της Γενικής Συνέλευσης των μελών του, που εδρεύει στο Κιλκίς, επί της οδού Θεσσαλονίκης 20, όπως εκπροσωπείται νόμιμα από τους εκκαθαριστές του  Αθανάσιο Νοτόπουλο  και Κυριακή Τομπουλίδου.

Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2022 22:34

Εφημερεύοντα κρεοπωλεία στη Γουμένισσα

Συντάκτης:

Στα πλαίσια της προσπάθειας που πραγματοποιείται εδώ και χρόνια από τον Εμποροεπαγγελματικό Σύλλογο Γουμένισσας, για να καταστήσει γαστρονομικό προορισμό και γαστρονομική κοινότητα την ευρύτερη περιοχή της Γουμένισσας και του ορεινού όγκου του Πάικου, το Δ.Σ. του Συλλόγου, με επικεφαλής τον πρόεδρο Θανάση Τραχανίδη, συναντήθηκε με τους ιδιοκτήτες των τεσσάρων κρεοπωλείων της πόλης. Από το διάλογο που αναπτύχθηκε αποφασίστηκε να καθιερωθεί στη Γουμένισσα ο θεσμός των… εφημερευόντων κρεοπωλείων.

Ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης  συγχαίρει τους αστυνομικούς και τον διοικητή του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης, τα μέλη της οποίας δραστηριοποιούνταν στη διακίνηση λαθραίων καπνικών προϊόντων στην ελληνική επικράτεια.