Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 3:44:19 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου 2022 ο Ορειβατικός Σύλλογος Κιλκίς προγραμματίζει ημερήσια εξόρμηση στον Όλυμπο, με ανάβαση στην κορυφή "Μπαρμπαλάς" (1.850μ.), με αφετηρία το χωριό Βροντού Πιερίας. Πρόκειται για σχετικά εύκολη διαδρομή, που έχει ως αφετηρία το καταφύγιο «Κρεβάτια» στα 1.000μ. υψόμετρο.

Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου 2022 21:10

Δωρεάν rapid tests σε Μεγάλη Στέρνα και Καμπάνη

Συντάκτης:

Συνεχίζεται και την ερχόμενη εβδομάδα ο υγειονομικός έλεγχος του πληθυσμού έναντι της  Covid – 19 με τον προγραμματισμό δωρεάν εξετάσεων ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) σε δύο Κοινότητες του Δήμου Κιλκίς.

Ειδικότερα, υγειονομικά κλιμάκια του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται:

Ήταν πριν ένα χρόνο, το Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2021, όταν, τύχη αγαθή, το Κιλκίς υποδεχόταν τον Ποιμενάρχη του κ. Βαρθολομαίο, νεοεκλεγέντα Μητροπολίτη από την Ιερά Σύνοδο λίγες μέρες νωρίτερα.
Το γλυκό πρόσωπο της Εκκλησίας, το πρόσωπο της Αγάπης, από τότε ποιμαίνει το εκκλησίασμα, θερμαίνει τις ψυχές των πιστών και φωτίζει το δρόμο όλων μας με την παραδειγματική ποιμαντορία του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (26-11-2022)

·   Συνελήφθη χθες (24 Νοεμβρίου 2022) το πρωί σε περιοχή της Θεσσαλονίκης, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έρευνα της οικίας του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Βουλευτής Κιλκίς της ΝΔ,
Γιώργος Γεωργαντάς, δήλωσε τα ακόλουθα για τον θάνατο του Γιάννη
Υφαντίδη:
«Ο Γιάννης Υφαντίδης, ο αγαπητός σε όλους μας Μπαρμπα- Γιάννης, άφησε ανεξίτηλο το στίγμα του στο συνεταιριστικό κίνημα, έχοντας ως πρώτιστο στόχο του την προσφορά στην κοινωνία και την ενίσχυση της αγροτιάς.

Βιομηχανία Τροφίμων με έδρα το Κιλκίς επιθυμεί να προσλάβει στο τμήμα του ποιοτικού ελέγχου του εργοστασίου αναλυτή φυσικοχημικών αναλύσεων για πλήρη απασχόληση.

Απαραίτητη προϋπόθεση: Να μπορούν να εργασθούν σε βάρδιες.

Ο τελευταίος της γενιάς των μεγάλων συνεταιριστών του Κιλκίς, ο μπάρμπα Γιάννης Υφαντίδης άφησε την τελευταία του πνοή την Πέμπτη και κηδεύτηκε την Παρασκευή 25 Νοεμβρίου στο Πλαγιοχώρι Κιλκίς, εκεί όπου αποσύρθηκε τα τελευταία χρόνια της ζωής του.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (25-11-2022)

Με ανοιχτή  επιστολή τους 17 πρόεδροι κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς εκφράζουν την ευαρέσκεια και τις ευχαριστίες τους προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης Γιώργο Γεωργαντά, τον δασάρχη Κιλκίς Γιώργο Βούρτσα και τις δασικές υπηρεσίες για τη συμβολή τους στην απόφαση να επιτραπεί η υλοτομία γάβρων, πουρναριού και φουντουκιάς αμβλύνοντας έτσι το πρόβλημα της θέρμανσης των κατοίκων των οικισμών τους, όπως αναφέρουν.