Σάββατο, 27 Φεβρουαρίου 2021, 9:01:22 μμ
etpa
Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 21:12

Τεστ Κορονοϊού – Αρνητικά. Εμπειρία... Μοναδικιά!

Συντάκτης:

Γράφει η Γεωργία Κολεσιώτου.

“Φακελωμένη” από το 2007 στο Θεαγένειο, πριν από ενάμιση μήνα εισήχθη για μία ακόμη χειρουργική επέμβαση, ρουτίνας, αυτή την φορά.

Πέμπτη, 22 Οκτωβρίου 2020 20:56

Ο Ψυχολόγος στην Ειδική Αγωγή

Συντάκτης:

Γράφει η Αναστασία Πάγκου, Ψυχολόγος.

Εργάζομαι στην ειδική αγωγή από το 1992. Είχα την τύχη να απασχοληθώ και να αποκτήσω εμπειρία σε πολλούς φορείς. Ως διορισμένη στην εκπαίδευση, δουλεύω από το 2003.

Του Θοδωρή Καραουλάνη.

Η Ευρωπαϊκή Επιτροπή ανακοίνωσε τους νικητές της φετινής διαδικασίας των βραβείων REGIOSTARS Awards (Αστέρες της Συνοχής, σε ελεύθερη μετάφραση) που επιβραβεύουν τα καλύτερα έργα πολιτικής συνοχής σε ολόκληρη την Ευρωπαϊκή Ένωση. Ωστόσο για πολλοστή φορά η Ελλάδα ήταν και πάλι απούσα, συνεχίζοντας έναν καταθλιπτικό σερί πολύχρονης απουσίας…

Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 21:13

Ούτε Παρίσι ούτε Κοζάνη

Συντάκτης:

Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ο πόλεμος είναι άνισος. Ο εχθρός κρύβεται στους ασυμπτωματικούς και σκοτώνει τους αδύναμους. Όπλα δεν υπάρχουν .Ο χειμώνας ξεκινά χωρίς ειδικά φάρμακα, χωρίς ειδικά εμβόλια και με ασθενικό σύστημα υγείας.

Η Πολιτική Συνοχής και το ΕΣΠΑ επιτυχημένο παράδειγμα χρήσης από δήμους και περιφέρειες – Τι θα γίνει με το Ταμείο Ανάκαμψης – Οι συζητήσεις στις Βρυξέλλες στην Εβδομάδα Πόλεων και Περιφερειών ίσως ανοίγουν τον δρόμο για περισσότερα χρήματα στην ελληνική περιφέρεια.

Τρίτη, 20 Οκτωβρίου 2020 22:55

Νομιμοποίηση ή αυθαιρεσία

Συντάκτης:

Γράφει η Σοφία Ψαρρά, Μέλος Διευρυμένης ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς.

Ένα από τα κυρίαρχα ζητήματα της τελευταίας επταετίας στο νομό Κιλκίς και ιδιαίτερα στο Δήμο Παιονίας είναι αναμφισβήτητα το προσφυγικό - μεταναστευτικό.

"Το ιδεολογικό περιεχόμενο των Βαλκανικών Πολέμων εκφράζονται από τους δύο πρώτους στίχους του εμβατηρίου "Τα κανόνια":
Για τον αδελφό το σκλαβωμένο και για της πατρίδος την τιμή…"

Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 19:25

Η διαφαινόμενη χρεοκοπία της 3ης Χιλιετίας

Συντάκτης:

Γράφει ο Κωνσταντίνος Ν. Βαστάκης, Θεολόγος πρώην Λυκειάρχης, Πρώην Υπεύθυνος Σ.Ε.Π. Ν. Κιλκίς.

Κυριακή, 18 Οκτωβρίου 2020 21:40

Ενιαία έκφραση

Συντάκτης:

Γράφει ο Νίκος Κωνσταντινίδης.

Θαυμάζω την αγωνιζόμενη Ελληνίδα γυναίκα σ’ όλους της τους ρόλους και σε διεθνή διαγωνισμό που έλαβα μέρος, έγραψα για την "Ελληνίδα γυναίκα στα χρόνια της Αντίστασης", στον οποίο και βραβεύτηκα από το Υπουργείο Παιδείας της Ρωσίας.