Άρθρα Συνεργατών
Γιάννης Αμανατίδης: Δεν βγήκαμε από τα Μνημόνια για να υιοθετήσουμε την πολιτική, που τα έφερε στη χώρα μας
Συντάκτης: Eidisis.grΓράφει ο Γιάννης Αμανατίδης.
Βουλευτής Θεσσαλονίκης του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην Υπουργός
Μπορεί αρκετοί να δυσαρεστήθηκαν και άλλοι να απογοητεύτηκαν όλα αυτά τα τέσσερα χρόνια της κυβερνητικής μας θητείας.
Και το έδειξαν στην κάλπη των ευρωεκλογών.
Γράφει η Χριστίνα Χαραλαμπίδου, Δικηγόρος.
Γενναιόδωρη και καθολική η παράταση που δόθηκε από τον Υφυπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας για την υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας στο Κτηματολόγιο.
Η πολυαναμενόμενη απόφαση δημοσιεύθηκε στις 10 Ιουνίου 2019 στο Β' τεύχος ΦΕΚ με αριθμό 2245 και αφορά στην παράταση της προθεσμίας για τη συλλογή δηλώσεων μέχρι και την 15η Σεπτεμβρίου 2019, για τους κατοίκους του εσωτερικού, σε 19 περιοχές της Ελλάδας.
Σήμερα μετά την ανακήρυξη των αποτελεσμάτων των αυτοδιοικητικών εκλογών από το Πρωτοδικείο Κιλκίς αισθάνομαι την ανάγκη να ευχαριστήσω θερμά όλες και όλους που με τίμησαν με την ψήφο τους και με εξέλεξαν ως δημοτική σύμβουλο, πρώτη σε σταυρούς προτίμησης στην Εκλογική Περιφέρεια Κιλκίς με το συνδυασμό «ΕΝΩΤΙΚΗ ΔΥΝΑΜΗ» με επικεφαλής τον Δημήτρη Τσαντάκη. Ενα συνδυασμό ισχυρό που θα συν – εργαστεί για το καλό του τόπου και των συμπολιτών μας.
Για την καλύτερη διευκόλυνση των εκλογέων, το Υπουργείο Εσωτερικών ενημερώνει ότι λόγω της μεγάλης αύξησης των εκλογικών τμημάτων, καθόσον για πρώτη φορά διεξάγονται τετραπλές εκλογές στη χώρα μας (Ευρωεκλογές, Περιφερειακές, Δημοτικές και Κοινοτικές), ενδέχεται οι ψηφοφόροι να ψηφίζουν αυτή τη φορά σε διαφορετικό σχολικό συγκρότημα από αυτό που ψήφιζαν συνήθως.
Γράφει η Άννα Παπαού-Καλόνικου, Υποψήφια Δημοτική Σύμβουλος Συνδυασμού “Ενωτική Δύναμη Κιλκίς” με Επικεφαλής Υποψήφιο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Β. Τσαντάκη.
Η σύντομη συνέντευξή μας με την κ. Άννα Δημάκη είναι αρκετή για να καταδείξει τις αρχές και τις αξίες που υπηρετεί η νυν αντιδήμαρχος Πολιτισμού ακόμα και στην “ταραγμένη” προεκλογική συγκυρία.
Κοιτώ στα μάτια τα άτομα της γενιάς μου και τους λέω...
Συντάκτης: Eidisis.gr
Τι θα έλεγα σε μια νεαρά/σε έναν νεαρό ψηφοφόρο λίγο πριν τις αυτοδιοικητικές και ευρωπαϊκές εκλογές... σκέφτομαι και βγαίνουν φράσεις μέσα από την καρδιά μου. Αρχικά. Μην αφήνετε σε άλλους το προνόμιο ν' αποφασίζουν για εσάς. Στις 26 Μαΐου (και στις 2 Ιουνίου) πηγαίνετε στις κάλπες μαζικά και με την ψήφο σας διεκδικείστε το καλύτερο αύριο που θέλουμε. Τόσο απλά!
«Στηρίζουμε ένα ολοκληρωμένο Σχέδιο Δράσης για την Παιονία και ζητούμε από τους πολίτες να μας εμπιστευτούν».
Με μοναδικό κίνητρο την αγάπη για τον τόπο μας, συνεχίζω να δίνω τη μάχη καθημερινά, ώστε η Παιονία να φτάσει εκεί που της αξίζει.
Γράφει ο Παναγιώτης Λαπατίνας.
Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με την Ενωτική Δύναμη Κιλκίς και υποψ. Δήμαρχο τον Δημ. Τσαντάκη.
Εν όψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών, η πόλη μοιάζει να κινείται σε διαφορετικούς ρυθμούς, να έχει παλμό που μερικούς από εμάς τους γεμίζει ελπίδα για μια επικείμενη αλλαγή, ενώ άλλους τους αναγκάζει να μορφάζουν με δυσθυμία, ίσως κι αγανάκτηση, ποντάροντας στην λογική του «μια απ’ τα ίδια».
H ανάδειξη της πολιτιστικής ταυτότητας του δήμου Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grZούμε σ’ ένα τόπο που θεωρείται από πολλούς εγκαταλελειμμένος. Τα χωριά του έχουν ερημωθεί, ειδικά κατά τα χρόνια της κρίσης αλλά και άλλα σημεία του δήμου που παρουσιάζουν αρχαιολογικό ή περιβαλλοντικό ενδιαφέρον δεν έχουν αξιοποιηθεί, ώστε να προσδώσουν μια ταυτότητα στον δήμο μας αλλά και να συμβάλλουν θετικά στην ανάπτυξη της περιοχής.