Κυριακή, 18 Απριλίου 2021, 6:21:05 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Η απολύμανση στο δημόσιο χώρο προκρίνεται από το Δήμο Κιλκίς ως ενισχυτικό μέτρο στη διαρκή προσπάθεια προστασίας της δημόσιας υγείας και περιορισμού της μετάδοσης της Covid – 19.

Εν μέσω τρίτου κύματος πανδημίας, με το σύστημα υγείας να παραμένει αθωράκιστο και το νομό να βυθίζεται, για άλλη μια φορά, στο κόκκινο, κυβέρνηση, διοίκηση και αντιπολίτευση στο Δήμο Παιονίας απέδειξαν ξανά ότι μόνο τους δημότες της Παιονίας, στην πλειοψηφία τους εργαζόμενοι, αυτοαπασχολούμενοι και φτωχοί αγρότες, δεν υπηρετούν, παίρνοντας “δέκα με τόνο” στην εφαρμογή της αντιλαϊκής πολιτικής της κυβέρνησης.

Το Εθνικό Κέντρο Αιμοδοσίας, η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ο Εθνικός Οργανισμός Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), η Πανελλήνια Ομοσπονδία Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών (ΠΟΣΕΑ), και το ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ, συνεχίζουν τον Απρίλιο δράσεις εθελοντικών αιμοδοσιών.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 20:00

Νέες αρμοδιότητες των αντιδημάρχων Παιονίας

Συντάκτης:

Η τροποποίηση του Οργανισμού Εσωτερικής Υπηρεσίας (Ο.Ε.Υ.), του δήμου Παιονίας επέφερε και αλλαγές στις αρμοδιότητες των αντιδημάρχων, οι οποίες με απόφαση του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη ορίζονται ως εξής:

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 12:40

Rapid tests στο Κιλκίς την Παρασκευή 9 Απριλίου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) θα διενεργήσει στο Κιλκίς κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, την Παρασκευή 9 Απριλίου στην πλατεία Λατσιών (πρώην πλατεία  Δημαρχείου) από τις 9:00 έως τις 14:00.

Τετάρτη, 07 Απριλίου 2021 11:36

Δήμος Παιονίας: Πιστοποίηση Μονίμου Κατοικίας

Συντάκτης:

Ο δήμος Παιονίας  αξιοποιώντας τις δυνατότητες του Κόμβου Υπηρεσιών govHUB που έχει δημιουργήσει το προηγούμενο διάστημα η ΚΕΔΕ σε συνεργασία με το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, την ΑΑΔΕ και τη Γενική Γραμματεία Πληροφοριακών Συστημάτων Δημόσιας Διοίκησης, προσφέρει στους κατοίκους της Παιονίας μια νέα υπηρεσία.

Η κοινότητα Αξιούπολης για ακόμα μία χρονιά αποφάσισε να συλλέξει τρόφιμα για οικογένειες και μοναχικούς ανθρώπους που τα έχουν ανάγκη. Η συλλογή θα ξεκινήσει αύριο 07/04 και θα ολοκληρωθεί την Μ. Τετάρτη 28/04 . Η συλλογή των τροφίμων θα γίνει στο κατάστημα του προέδρου της Κοινότητας Κ. Καλαβαζη ή και από το δικό σας χώρο έπειτα από επικοινωνία με τον Πρόεδρο.

Η Θράκη ήταν το πρώτο φρικιαστικό δοκιμαστήριο μιας καλά μελετημένης επιχείρησης κατά του Ελληνισμού της Ανατολής. Εκτελεστές του οι Νεότουρκοι, που σαν σήμερα το 1914, ανήμερα της λαμπρής γιορτής της Χριστιανοσύνης άνοιξαν τον κύκλο αίματος στα χωριά της Ανατολικής Θράκης με διωγμούς και βίαιες εκτοπίσεις πληθυσμών από τις πατρογονικές τους εστίες. Ήταν ένα Μαύρο,ένα Σταυρωμένο Πάσχα για τους Έλληνες της Θράκης που είχε δυστυχώς και συνέχεια με δολοφονίες, ομαδικές σφαγές, βασανιστήρια και με την εξόντωση πολλών ανθρώπων στα τάγματα εργασίας.

Ο Δήμος Κιλκίς ξανανοίγει το δημόσιο διάλογο για τη διαχείριση των αδέσποτων ζώων και με στόχο την προώθηση της υιοθεσίας τους διοργανώνει ανοιχτή διαδικτυακή συνάντηση, την Πέμπτη 8 Απριλίου στις 19:00.

Η συζήτηση γίνεται με την συνεργασία και υποστήριξη της Αστυνομικής Διεύθυνσης, του Γενικού Νοσοκομείου, του Δασαρχείου, του Φιλοζωικού Συλλόγου, του Κυνηγετικού Συλλόγου και του Συλλόγου Κτηνοτρόφων Κιλκίς.

Την πρόσληψη δύο υπαλλήλων προωθεί μέσω ΑΣΕΠ ο Δήμος Κιλκίς.Το νέο προσωπικό θα υπογράψει 12μηνη σύμβαση εργασίας, με δυνατότητα ανανέωσης ή παράτασης.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις πρέπει να πληρούν τις τυπικές και ουσιαστικές προϋποθέσεις που θέτει η προκήρυξη, η οποία και δημοσιεύεται στα φύλλα της Τετάρτης των εφημερίδων, ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ.