Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:49:49 μμ

Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-7-2020)

Από την Λαϊκή Συσπείρωση εκδόθηκε ανακοίνωση όπου μεταξύ άλλων αναφέρονται τα εξής: Με προκλητικό και ανεύθυνο τρόπο επέλεξε να αναδείξει υπαρκτά ζητήματα στην περιοχή μας η διοίκηση της Τοπικής Κοινότητας Κιλκίς, στην πρόσφατη συνεδρίαση του Συμβουλίου της, απαιτώντας από την μια τυφλή υπακοή στην πολιτική των ως τώρα κυβερνήσεων, της ΕΕ, των ΗΠΑ και του ΝΑΤΟ και από την άλλη νομιμοποιώντας αντιδραστικές κραυγές που δείχνουν ως ένοχο αυτής της πολιττκής τα θύματα της, δηλαδή τους μετανάστες και τους πρόσφυγες.

«Το Δημοτικό Συμβούλιο καταγγέλλει και καταδικάζει με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την απαράδεκτη, προκλητική απόφαση της κυβέρνησης Ερντογάν για μετατροπή σε τζαμί της Αγιάς Σοφιάς, βεβηλώνοντας ένα Μνημείο Παγκόσμιας Πολιτιστικής Κληρονομιάς.

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΕΠΕΚΤΑΣΗ (ΠΕΡΙΟΧΗ ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗ),

21η ΙΟΥΝΙΟΥ, ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ ΜΕΧΡΙ Α’ ΕΡΓΑΤΙΚΕΣ ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ

ότι θα πραγματοποιηθεί προγραμματισμένη διακοπή υδροδότησης τη Δευτέρα 27 Ιουλίου 2020.

Διανομή προϊόντων στους ωφελούμενους του προγράμματος ΤΕΒΑ έχει προγραμματίσει για την Τετάρτη 29 και την Πέμπτη 30 Ιουλίου ο Δήμος Κιλκίς ως εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί  πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) από τις 9:00 έως τις 14:00. 

  • Το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς ενέκρινε κατά πλειοψηφία το ακόλουθο ψήφισμα υποστήριξης της Κίνησης Πολιτών Δήμου Παιονίας σχετικά με το μεταναστευτικό ζήτημα

ΨΗΦΙΣΜΑ

Το Συμβούλιο της Κοινότητας Κιλκίς εκφράζει την υποστήριξη του προς την Κίνηση Πολιτών Παιονίας κατά της μόνιμης λειτουργίας του Κέντρου Φιλοξενίας Μεταναστών στη Νέα Καβάλα.

Τον εξοπλισμό αθλητικών χώρων σε σχολικές εγκαταστάσεις επιθεώρησε εκπρόσωπος της εταιρίας ‘’Octocert’’ - Certification Service E.E. - Υπηρεσίες Πιστοποίησης’’ με την οποία συνεργάζεται ο Δήμος Κιλκίς και ήλεγξε τις αντοχές του προκειμένου να προχωρήσει στην έκδοση πιστοποιητικού καταλληλότητας.

Υποβολή πρότασης για ίδρυση Δημοτικού Ωδείου Κιλκίς κατέθεσε η Κοινότητα Κιλκίς. Στην τελευταία συνεδρίαση του Κοινοτικού Συμβουλίου η Σύμβουλος κα Παπαδάκη Σουλτάνα, εισηγήθηκε το θέμα, τονίζοντας:

"Σε  όλη  την  ελληνική  επικράτεια,  λειτουργεί  ένας  μεγάλος  αριθμός  Δημοτικών Ωδείων με γνώμονα τους τη γενικότερη αισθητική-καλλιτεχνική αγωγή και μουσική παιδεία των μαθητών και σπουδαστών τους.

Τετάρτη, 22 Ιουλίου 2020 13:56

Τονικίδης: Η παράταξή μας διαθέτει άξια στελέχη

Συντάκτης:

Ο επικεφαλής της παράταξης «Δήμος Αξιών» στο Δήμο Κιλκίς Παύλος Τονικίδης προέβη στην ακόλουθη δήλωση:

Η δημοτική παράταξη «Δήμος Αξιών», δημιουργήθηκε από τους πολίτες για τους πολίτες με μοναδικό γνώμονα την εξυπηρέτηση του δημοσίου συμφέροντος και την πρόοδο του τόπου μας και των ανθρώπων του.

Ένα έργο υψηλών προδιαγραφών για την ύδρευση της Ευκαρπίας επισφράγισαν χθες ο Δήμαρχος Κιλκίς και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Κυριακίδης και ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής Κιλκίς (ΑΝ.ΚΙ) Γιώργος Βουλγαράκης υπογράφοντας σύμβαση για την κατασκευή του.