Πέμπτη, 24 Ιουνίου 2021, 4:15:13 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Υπό εξέλιξη το συγχρηματοδοτούμενο από το Ταμείο Συνοχής έργο που αναβαθμίζει το περιβαλλοντικό status της όμορφης κωμόπολης τόσο στον αστικό της ιστό, όσο και στο ευρύτερο περιβάλλον της.

Με εκατόν δεκαεννέα εκθέτες, πενήντα οκτώ παραγωγούς και εξήντα έναν επαγγελματίες πωλητές θα λειτουργήσει η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Μεγάλο Σάββατο της 1ης Μαϊου.

Στους χώρους διεξαγωγής της λαϊκής αγοράς ισχύουν οι έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την αποτροπή διασποράς της Covid -19 αναφορικά με:

Για την πρόοδο των εργασιών καθαρισμού του παλιού αντιπλημμυρικού έργου του Αγίου Πέτρου ενημερώθηκε η δημοτική αρχή Παιονίας από τον προϊστάμενο τεχνικών υπηρεσιών της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Νίκο Γρηγοριάδη.

Ολοκληρώνονται σήμερα, οι εργασίες διαγράμμισης που εκτελεί η Υποδιεύθυνση Τεχνικών Έργων Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στον παραλίμνιο δρόμο Δοϊράνης – Μουριές, στην επαρχιακή οδό 13 (Μικρόβρυση – Μουριές) και στην επαρχιακή οδό 10 (Μουριές – Σ.Σ. Μουριών – Αγία Παραασκευή).

Νάρκη στα θεμέλια του θεσμού των λαϊκών αγορών, την πιο ουσιαστική απευθείας σχέση μεταξύ παραγωγών αγροτικών προϊόντων και καταναλωτών, που στηρίζουν τα νοικοκυριά παρέχοντας ποικιλία φρέσκων, ποιοτικών και φθηνών προϊόντων διατροφής, επιχειρούν να βάλουν οι προωθούμενες παρεμβάσεις της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας με ένα σχέδιο νόμου που εδώ και εβδομάδες... πηγαινοέρχεται εν μέσω σφοδρών αντιδράσεων των φορέων παραγωγών και πωλητών και όχι μόνο.

Έχουμε αναλάβει την διοίκηση του δήμου εδώ και είκοσι μήνες και εργαζόμαστε ακατάπαυστα υλοποιώντας τις προγραμματικές μας δεσμεύσεις.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την ανάληψη των καθηκόντων μας, ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Γκουντενούδης ξεκίνησε την αντιπολιτευτική του διαδρομή με ύφος και λόγο που θα ταίριαζε σε ένα ονειροπόλο και άπειρο πρωτοεμφανιζόμενο στην αυτοδιοικητική σκηνή της Παιονίας.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 12:33

Υπερσύγχρονα μηχανήματα έργου στον δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Παρελήφθησαν από τη τεχνική  υπηρεσία του δήμου Παιονίας τα δύο νέα μηχανήματα έργου, που θα καλύψουν ανάγκες πολλαπλών εργασιών.

Πρόκειται για έναν  μικρό ελαστιχοφόρο φορτωτή, και έναν  μικρό ερπυστριοφόρο εσκαφέα, συνολικής αξίας 101.804€ με χρηματοδότηση από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ.

Παρασκευή, 23 Απριλίου 2021 11:37

Δωρεάν rapid tests καθημερινά στο ΚΑΠΗ του Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Με σκοπό την αποτελεσματικότερη υγειονομική κάλυψη του γενικού πληθυσμού του Δήμου Κιλκίς, κλιμάκιο του ΕΟΔΥ θα βρίσκεται όλες τις εργάσιμες ημέρες στο ΚΑΠΗ του Δήμου  (απέναντι από το Δημαρχείο) για τη διενέργεια δωρεάν εξετάσεων ταχείας ανίχνευσης κορονοϊού  (rapid tests) από τις 8:00 έως τις 16:00. Τα rapid tests θα γίνονται χωρίς ραντεβού.

Στην τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου για άλλη μια φορά αντιμετωπίσαμε τον λαϊκισμό, την αλαζονεία, την ειρωνεία και την ανευθυνότητα του δημάρχου Σιωνίδη πάντοτε σε αγαστή σύμπνοια με τον πρόεδρο του ΔΣ κ. Καπουτζή.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης παρακολούθησε τις εργασίες της διαδικτυακής ενημερωτικής ημερίδας της ΚΕΔΕ που πραγματοποιήθηκε χθες για το Εθνικό Σχέδιο Ανθεκτικότητας και Ανάπτυξης ‘’Ελλάδα 2.0’’