Σάββατο, 13 Απριλίου 2024, 7:14:23 πμ

Αυτοδιοίκηση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (31-1-2024)

Ο Αιμίλιος Δεβετζόπουλος είναι ο νέος Συμπαραστάτης του Δημότη στο Δήμο Παιονίας, μετά την απόφαση που έλαβε το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας στην τακτική του συνεδρίαση, το απόγευμα της Τρίτης 30 Ιανουαρίου 2024.

Τους αιρετούς που θα εκπροσωπήσουν τον Δήμο Κιλκίς στη Γενική Συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων (Π.Ε.Δ.) Κεντρικής Μακεδονίας εξέλεξε κατά την τακτική του συνεδρίαση, την Πέμπτη 25 Ιανουαρίου το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς.

Την τρίτη τακτική του συνεδρίαση θα πραγματοποιήσει το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 30 Ιανουαρίου, στις 6:30 το απόγευμα, όπου και θα συζητηθούν επτά θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Σε δύσκολη θέση θα βρεθούν τα εκλεγμένα μέλη της παράταξης «Παιονία της Προόδου» του δημάρχου Κώστα Σιωνίδη για την εκλογή του Συμπαραστάτη του Δημότη στο Δήμο Παιονίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (24-1-2019)

Κύριε Διευθυντά,

Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας, ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς.

Πεπεισμένοι, ότι θα συνεχίσετε το έργο των απαιτητικών καθηκόντων σας με υπευθυνότητα υπέρ του κοινωνικού συνόλου, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην αποστολή σας.

Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης ότι παρατηρήθηκαν προβλήματα υδροδότησης λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των διαρροών, μ’ αποτέλεσμα να τροφοδοτείται με επαρκή ποσότητα νερού η κεντρική δεξαμενή της πόλης.

Από τον πρώην δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη, έγινε η ακόλουθη δήλωση, όσον αφορά τη δημοτική αρχή του Κώστα Σιωνίδη και τη λειτουργία της ΔΕΥΑ Παιονίας.

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, και τα θέματα είναι: