Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:32:31 πμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-5-2017)

Σε εξέλιξη βρίσκεται ήδη από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας το πρόγραμμα καταπολέμησης των κουνουπιών με σκοπό τη διαφύλαξη της δημόσιας υγείας και την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του τόπου μας.

Το επίπεδο ετοιμότητας των εμπλεκόμενων φορέων στην αντιμετώπιση των δασικών πυρκαγιών και τις προληπτικές ενέργειες που έχουν υλοποιηθεί στο πλαίσιο προετοιμασίας για την φετινή αντιπυρική περίοδο επιβεβαίωσαν σήμερα οι συμμετέχοντες στην τρίτη κατά σειρά ειδική συνεδρίαση του Συντονιστικού Τοπικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς που πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς.

Τις στοχευμένες παρεμβάσεις επί του οδικού δικτύου αρμοδιότητάς της συνεχίζει η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς και, όπως δηλώνει ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης,  «οι εργασίες για την ασφάλεια του οδικού δικτύου αποτελούν προτεραιότητα, με στόχο την ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών του νομού».

Ο Δήμος Κιλκίς υπενθυμίζει στους ιδιοκτήτες οικοπέδων την υποχρέωσή τους να αποψιλώσουν και να καθαρίσουν από χόρτα τις ιδιοκτησίες τους ως προληπτική ενέργεια για την αποφυγή εκδήλωσης πυρκαγιάς ή επέκτασής της.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 16 Μαΐου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (11-5-2022)

ΠΡΟΣ τον Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας, κ. Τζιτζικώστα. ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ: Αντιπεριφερειάρχη Ανάπτυξης & Περιβάλλοντος, κ. Γιουτίκα, Αντιπεριφερειάρχη Μητροπολιτικής Ενότητας Θεσσαλονίκης, κ. Πατουλίδου,Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, κ. Βεργίδη, Πρόεδρο Περιφερειακού Συμβουλίου Κ. Μακεδονίας, κ. Μητράκα.

Άρχισαν πριν από λίγες ημέρες οι εργασίες υπογειοποίησης του εναέριου δικτύου της ΔΕΗ στο πρώτο τμήμα της 21ης Ιουνίου (διασταύρωση 21ης Ιουνίου – ύψος Λέκκα) από την ανάδοχο εταιρία που εγκαταστάθηκε στο έργο.

Δευτέρα, 09 Μαϊος 2022 12:47

Προσλήψεις 49 ατόμων στο Δήμο Κιλκίς

Συντάκτης:

Την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά σαράντα εννέα (49) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του Τμήματος Καθαριότητας της Διεύθυνσης Καθαριότητας, Ανακύκλωσης, Περιβάλλοντος και Πρασίνου και της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Κιλκίς, που εδρεύουν στο Κιλκίς και συγκεκριμένα του εξής, ανά ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα προσόντα, όπως αναγράφονται στην αναλυτική ανακοίνωση.