Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 1:01:19 πμ

Αυτοδιοίκηση

Σε άμεση αντιπλημμυρική παρέμβαση στον Άγιο Πέτρο θα προχωρήσει η τεχνική υπηρεσία του δήμου Παιονίας, όπως αποφασίστηκε σε αυτοψία που πραγματοποίησαν το πρωί της   17ης Ιουνίου ο δήμαρχος Κώστας Σιωνίδης, ο αντιδήμαρχος πολιτικής προστασίας Ηλίας Αριζάνης, ο προϊστάμενος της τεχνικής υπηρεσίας Στέλιος Μπερμπερίδης και ο μηχανικός Λάζαρος Σουπλής.

Οι τελευταίες εξελίξεις σε σχέση με την αποπεράτωση του έργου του Οίκου Ευγηρίας-Θεραπευτηρίου Χρόνιων Παθήσεων Κιλκίς εξετάστηκαν στη διάρκεια της διευρυμένης σύσκεψης που πραγματοποιήθηκε, χθες, στο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, μετά από τη σχετική συνεργασία που είχαν ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, κ. Γεώργιος Γεωργαντάς και ο Αντιπεριφερειάρχης της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης.

Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ πραγματοποίησε σήμερα στο χώρο του ΚΑΠΗ προληπτική δειγματοληψία σε δημοτικούς υπαλλήλους του Δήμου Κιλκίς.

Οι δειγματοληπτικοί έλεγχοι διενεργούνται στο πλαίσιο καταγραφής νέων επιδημιολογικών δεδομένων και  θα συνεχιστούν, με ευθύνη του υγειονομικού κλιμακίου, σε εργαζόμενους της Υπηρεσίας Καθαριότητας και του προγράμματος ‘’Βοήθεια στο Σπίτι’’.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (17-6-2015)

Τα μέλη του Συμβουλίου της Κοινότητας Μεγάλης Βρύσης Κιλκίς και οι συνεργάτες τους κάλεσαν τους κατοίκους του χωριού δύο διαδοχικές Κυριακές (στις 31 Μαΐου και στις 7 Ιουνίου) σε εθελοντική εργασία προκειμένου όλοι μαζί να προβούν σε καθαρισμό του παλιού εγκαταλελειμμένου επαρχιακού δρόμου από τον οικισμό έως τη σιδηροδρομική γραμμή, συνολικού μήκους περίπου ενός χιλιομέτρου.

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ/FEAD θα πραγματοποιήσει διανομές ως εξής:

Οι τελειόφοιτοι μαθητές των Λυκείων του Δήμου μας προσέρχονται αύριο στα εξεταστικά κέντρα για να συμμετάσχουν στις πανελλήνιες εξετάσεις κάτω από πρωτόγνωρες συνθήκες. Η πανδημία του κορονοϊού, η αναγκαστική αποστασιοποίηση από τον σχολικό χώρο, η εξ αποστάσεως διδασκαλία, έδωσαν νέες, απαιτητικές διαστάσεις στο εκπαιδευτικό έργο, γεννώντας την ανάγκη προσαρμογής των παιδιών στην ψηφιακή παιδεία.

Διανομή νωπών προϊόντων θα πραγματοποιήσει την Τρίτη 16 και την Τετάρτη 17 Ιουνίου ο  Δήμος Κιλκίς ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς στο πλαίσιο του προγράμματος ΤΕΒΑ. Η διανομή θα γίνει από τις 09:00  έως τις 14:00 πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3).

Στους μαθητές μας που τις επόμενες μέρες θα συμμετέχουν στις Πανελλήνιες εξετάσεις εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία.

ΟΙ ιδιαίτερες συνθήκες που επικράτησαν στην χώρα μας το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας του covid – 19, δημιούργησαν  στην προσπάθεια σας νέα δεδομένα.

Με αφορμή σχόλια συμπολιτών μας, με τα οποία εκφράζουν τη δυσαρέσκεια και την απογοήτευσή τους για την απουσία μαθητικής και στρατιωτικής παρέλασης από το πρόγραμμα της κεντρικής εκδήλωσης εορτασμού της ιστορικής μάχης του Κιλκίς, θα θέλαμε να διευκρινίσουμε τα ακόλουθα: