Σάββατο, 31 Οκτωβρίου 2020, 12:55:51 πμ

Αυτοδιοίκηση

Η υπαγωγή της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς σε καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων λόγω Covid – 19 υποχρεώνει το Δήμο Κιλκίς στην αναστολή – ακύρωση προγραμματισμένων λειτουργιών και πολιτιστικών δραστηριοτήτων που είτε διοργανώνει, είτε φιλοξενεί.

Στο πλαίσιο των έκτακτων υγειονομικών ρυθμίσεων και με σκοπό την προστασία της δημόσιας υγείας και τον περιορισμό της διασποράς των επιπτώσεων του κορονοϊού ανακοινώνονται:

Τα νέα έκτακτα περιοριστικά μέτρα που ισχύουν στο ν. Κιλκίς από το πρωί της Παρασκευής λόγω κορονοϊού, οδήγησαν όπως ήταν φυσικό και στην αναβολή της αυριανής εκδήλωσης στην πόλη του Κιλκίς με την παρουσία του Υπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας Κωστή Χατζηδάκη.

Οργή προκαλούν σε κάθε σκεπτόμενο δημοκρατικό πολίτη τα ανεύθυνα δημοσιεύματα που στοχοποιούν συγκεκριμένη ομάδα πληθυσμού της Γουμένισσας με απαράδεκτους μάλιστα χαρακτηρισμούς (αθίγγανοι ή Ρομά) ως εκείνη που δήθεν αποτελεί την εστία του κορονοϊού στη Γουμένισσα.

Αρχίζει από σήμερα η ηλεκτρονική υποβολή των αιτήσεων των επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία του κορονοϊού, στη σχετική πλατφόρμα, προκειμένου να αξιολογηθούν και να επιδοτηθούν από το πρόγραμμα «Διέξοδος» της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με αφορμή τα όσα διαδραματίστηκαν κατά την τελευταία συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου και την συμπλήρωση ακριβώς ενός χρόνου διοίκησης Σιωνίδη, ένας σύντομος απολογισμός της μέχρι τώρα πολιτικής παρουσίας του αφήνει μια αίσθηση πλήρους ανυπαρξίας. Σαν να μπήκε ο δήμος στον αυτόματο πιλότο.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-9-2015)

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών:

  • 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ, ΕΛΕΥΘΕΡΙΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ,
  • ΠΕΡΙΚΛΕΟΥΣ, 21ης ΙΟΥΝΙΟΥ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ ΑΠΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.

Ότι έχει πραγματοποιηθεί έκτακτη διακοπή υδροδότησης λόγω θραύσης αγωγού στην οδό Μητροπολίτου Φωτίου.

Με επικουρικό προσωπικό ενισχύει τις μονάδες υγείας σε όλη την Κεντρική Μακεδονία, ώστε να ανταποκριθούν στις ανάγκες της πανδημίας του κορωνοϊού, η Περιφέρεια, έπειτα από την υπογραφή της σχετικής απόφασης από τον Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (9-9-2020)

Με 150 εκατομμύρια ευρώ ενισχύει οικονομικά μικρές και πολύ μικρές επιχειρήσεις η δράση «Ενίσχυση Επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον Covid-19 στην Κεντρική Μακεδονία», η πρώτη του είδους της που υλοποιείται σε όλη τη χώρα, η οποία σχεδιάστηκε -από κοινού -από την Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας με το Κέντρο Επιχειρηματικής και Πολιτιστικής Ανάπτυξης-Αναπτυξιακή Ένωση Μακεδονίας (ΚΕΠΑ-ΑΝΕΜ).