Quantcast
Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, 10:07:01 πμ

Αυτοδιοίκηση

Από τη ΔΕΥΑ Κιλκίς εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης του Κιλκίς ότι πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης λόγω έκτακτης βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι.

Με 25 θέματα στην ημερήσια διάταξη θα συνεδριάσει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την Τρίτη 2 Μαΐου 2023 και στις 6 το απόγευμα.

Τα θέματα είναι:

Προστατευτικά στηθαία γεφυρών επί της διάβασης του ποταμού Γαλλικού, της Δημοτικής Οδού Μανδρών - Γαλλικού - Ξυλοκερατιάς – Πικρολίμνης και μεταξύ των οικισμών Μανδρών και Γαλλικού, τοποθέτησαν συνεργεία της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς.

Ο Δήμος Παιονίας απέκτησε ένα καινούργιο  ανατρεπόμενο φορτηγό. Η χρηματοδότηση της προμήθειας προήλθε από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ. 

Ο εκσυγχρονισμός και η αντικατάσταση του πεπαλαιωμένου στόλου οχημάτων του δήμου, που ξεκίνησε το 2020, συνεχίζεται με αμείωτο ρυθμό.

Με μεγάλη χαρά, ο Δήμος μας ανταποκρίνεται για ακόμη μία χρονιά, στο αισιόδοξο και εορταστικό κάλεσμα του Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμμετοχή στον εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας Ευχής. Έτσι, το βράδυ του Σαββάτου, 29 Απριλίου, θα βρείτε φωταγωγημένο στις μπλε αποχρώσεις του Make-A-Wish, το  ΔΗΜΑΡΧΕΙΟ ΠΑΙΟΝΙΑΣ, στο Πολύκαστρο και με τον συμβολικό αυτό τρόπο θα δώσουμε δύναμη σε όλα τα παιδιά με σοβαρές ασθένειες!

 Υπεγράφη μεταξύ του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων Ανέστη Πογέλη και του νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας ‘’ Τ & Τ Τεχνικές και Τουριστικές Επιχειρήσεις Α.Ε.’’ Ιωσήφ Δαδάτση εργολαβική σύμβαση ύψους 1.382.267,69€ του έργου ‘’Παρεμβάσεις αναβάθμισης δημοσίου χώρου για τη δημιουργία Ανοιχτού Κέντρου Εμπορίου’’.

Με αίσθημα ευθύνης, αποδέχομαι την πρόταση του Κώστα Σιωνίδη και ανακοινώνω επίσημα την υποψηφιότητά μου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές του Οκτωβρίου 2023.

Είμαι ο Κύρος Καλαβάζης και με τη σύζυγο μου Νατάσα Καραφουλίδου ζούμε και δραστηριοποιούμαστε ως ελεύθεροι επαγγελματίες στην Αξιούπολη.

Στην περιοχή της οδού Μητροπόλεως έγινε απρόβλεπτη θραύση του αγωγού ύδρευσης από Εταιρία εγκατάστασης φυσικού αερίου, με αποτέλεσμα να διακοπεί η υδροληψία στις οδούς: Μητροπόλεως, Αγράφων, Ταξιαρχών, Ιωακείμ ,Στέρνας, Ουτσκούνη, Ερυθρού Σταυρού.

Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς που κατοικούν μεταξύ των οδών Ελ. Βενιζέλου, 21ης Ιουνίου, Σόλωνος, Αγίου Γεωργίου, Σπάρτης ότι πραγματοποιείται, σήμερα Παρασκευή 21/4, διακοπή υδροδότησης λόγω διαρροής στον πεζόδρομο της Μητροπολίτου Χαρίτωνος.

Τιμούμε και μνημονεύουμε τις θυσίες των ηρώων που με πνεύμα πατριωτισμού έθεσαν πάνω από όλα την υπεράσπιση της εθνικής τους αξιοπρέπειας, στη Μάχη των Ευζώνων.

Οι κάτοικοι των Ευζώνων και των διπλανών οικισμών αντιστάθηκαν στην εισβολή των Βουλγάρων κομιτατζήδων που είχε σκοπό τον εκφοβισμό των κατοίκων, λίγες ημέρες μετά την εισβολή των Γερμανών και την κατοχή της χώρας μας.