Τετάρτη, 20 Ιανουαρίου 2021, 2:53:28 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Η ανοιχτή επιστολή πολίτη προς τον Δήμαρχο έχει ως μάρτυρα αληθείας και τη ΦΩΤΟ. Ιδού τι γράφει ο κ. Παναγιώτης Καραγιάννης:

Με ικανοποιητικούς ρυθμούς προχωρά η κατασκευή των αντιπλημμυρικών έργων που έχουν προγραμματιστεί από τη Διεύθυνση Τεχνικών Υπηρεσιών σε οικισμούς όλων των Δημοτικών Ενοτήτων.

Υπεγράφη σήμερα, Τρίτη 29 Δεκεμβρίου 2020, από τον Αντιπεριφερειάρχη Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη και τον ανάδοχο Νικόλαο Καϊσίδη, παρουσία του προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της ΠΕ Κιλκίς Νικόλαου Γρηγοριάδη, η σύμβαση υλοποίησης του έργου  «Συντήρηση της Επ.Ο.19 στο τμήμα Αξιούπολη-Γοργόπη-Γουμένισσα».

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται στους πολίτες ότι το ΚΑΠΗ του Δήμου (απέναντι από το Δημαρχείο) λειτουργεί από τη Δευτέρα 28 Δεκεμβρίου ως σημείο ελέγχου για τη διενέργεια ταχέων διαγνωστικών εξετάσεων (rapid tests)  ανίχνευσης κορονοϊού.

Για την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, Πέμπτη 31 Δεκεμβρίου, λόγω εορταστικής αργίας,μετατίθεται η λαϊκή αγορά του Κιλκίς η οποία θα λειτουργήσει με τη συμμετοχή ογδόντα εννέα παραγωγών και επαγγελματιών πωλητών. Τα έκτακτα υγειονομικά μέτρα προστασίας για την αποτροπή διάδοσης του Covid – 19 βρίσκονται σε ισχύ και αφορούν:

Με Κοινή Υπουργική Απόφαση των κ.κ. Μ. Βορίδη, Θ. Λιβάνιου και Θ. Σκυλακάκη, που δημοσιεύθηκε στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως την 28η Δεκεμβρίου (Φ.Ε.Κ. Β’ 5732) καθορίστηκαν οι Δήμοι και Σύνδεσμοι Δήμων που χρηματοδοτούνται για τη λειτουργία καταφυγίων αδέσποτων ζώων συντροφιάς και για την υλοποίηση των ενεργειών διαχείρισής τους, καθώς και το ύψος της χρηματοδότησης για το έτος 2020.

Ένα ακόμα βήμα στην πλήρη διάλυση του συνδυασμού της μείζονος μειοψηφίας (“Δήμος Αξιών”) του κ. Παύλου Τονικίδη επέφερε η δήλωση ανεξαρτητοποίησης που κατέθεσε στον πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο προσφάτως ορκισθείς σύμβουλος Αθανάσιος Γραμματικόπουλος.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (29-12-2020)

Γιορτινές ευχές από την πανέμορφη πλατεία του Πολυκάστρου με το φακό των ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Εκ μέρους της διοίκησης του δήμου Παιονίας, ευχαριστώ ολόψυχα τους υπαλλήλους του «Βοήθεια στο Σπίτι» και του Νομικού Προσώπου Υγείας Πρόνοιας που διέκοψαν την αργία της δεύτερης ημέρας των Χριστουγέννων, προκειμένου να μοιράσουν ευχές και γεύμα αγάπης  στους ωφελούμενους του προγράμματος συνδημότες μας, που έχουν ανάγκη.