Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:36:49 πμ

Αυτοδιοίκηση

Με ενέργειες της Σχολικής Επιτροπής Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Κιλκίς ολοκληρώθηκαν εργασίες καθαρισμού και συντήρησης υδρορροών σε σχολικά συγκροτήματα.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» έχουμε αναδείξει πολλές φορές τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν την Εκπαίδευση στο Δήμο Κιλκίς. Προβλήματα που όσο παραμένουν και δεν λύνονται, δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία, το έργο των εκπαιδευτικών, την ίδια τη μόρφωση των παιδιών της περιοχής μας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-7-2017)

Δευτέρα, 11 Ιουλίου 2022 19:37

Ασφαλτοστρώσεις σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς

Συντάκτης:

Σε εξέλιξη βρίσκεται η εργολαβία ασφαλτικών έργων σε οικισμούς του Δήμου Κιλκίς.

 Οι τεχνικές εργασίες που υλοποιούνται αφορούν σε ασφαλτοστρώσεις δρόμων, έργα κρασπεδώσεων – πλακοστρώσεων και σε συντηρήσεις στο εσωτερικό δίκτυο καθώς και σε συνδετήριες οδούς προς την είσοδο και έξοδο των οικισμών.

Την επίσκεψη της Υπουργού Πολιτισμού Στυλιανής Μενδώνη, η οποία πραγματοποιεί ολοήμερη περιοδεία στην Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς προεξάρχουσα κυβερνητικού κλιμακίου της ΝΔ, δέχθηκε σήμερα το πρωί ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης.

Την υπουργό Πολιτισμού και Αθλητισμού Λίνα Μενδώνη υποδέχθηκε σήμερα, Δευτέρα 11 Ιουλίου 2022,  στο Διοικητήριο, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης.

Ως «Λαϊκή Συσπείρωση» έχουμε αναδείξει πολλές φορές τα σοβαρά προβλήματα που αφορούν την Εκπαίδευση στο Δήμο Παιονίας. Προβλήματα που όσο παραμένουν και δεν λύνονται, δυσχεραίνουν την εκπαιδευτική διαδικασία, το έργο των εκπαιδευτικών, την ίδια τη μόρφωση των παιδιών της περιοχής μας, 

Η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση του Δήμου Κιλκίς (ΚΔΕΚ) ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στο πλαίσιο του επισιτιστικού  προγράμματος “Αποκεντρωμένες προμήθειες τροφίμων και βασικής υλικής συνδρομής, διοικητικές δαπάνες και παροχή συνοδευτικών μέτρων 2018-2019, του ΤΕΒΑ 2014-2020” θα πραγματοποιήσει διανομή προϊόντων την Τετάρτη 6 Ιουλίου από τις 8:30 έως τις 13:30 στις εγκαταστάσεις του πρώην Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Κιλκίς επί της οδού Βυζαντίου 2  (δίπλα στα ταξί).

‘’Βαθιές αναπνοές’’ στον περιβάλλοντα χώρο έδωσε η αποψίλωση δημοτικής έκτασης στο κέντρο της πόλης του Κιλκίς.

Δυστυχώς για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δήμου Παιονίας αποδείχθηκε ότι διαθέτει μειωμένα αντανακλαστικά.
Ο λόγος είναι ότι χρειάστηκε να περάσουν 10 ολόκληρες ημέρες από τις καταστροφές που προκάλεσαν τα έντονα καιρικά φαινόμενα σε σπίτια και καλλιέργειες στο δυτικό τμήμα του δήμου Παιονίας για να επισκεφτεί την πληγείσα περιοχή κυβερνητικό κλιμάκιο.