Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:50:34 πμ

Αυτοδιοίκηση

Κύριε Διευθυντά,

Ως Δημοτική Αρχή Παιονίας, σας εκφράζουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια για την τοποθέτησή σας, ως νέος Αστυνομικός Διευθυντής Κιλκίς.

Πεπεισμένοι, ότι θα συνεχίσετε το έργο των απαιτητικών καθηκόντων σας με υπευθυνότητα υπέρ του κοινωνικού συνόλου, σας ευχόμαστε υγεία και κάθε επιτυχία στην αποστολή σας.

Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης ότι παρατηρήθηκαν προβλήματα υδροδότησης λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς από το Σταυροχώρι.

Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση των διαρροών, μ’ αποτέλεσμα να τροφοδοτείται με επαρκή ποσότητα νερού η κεντρική δεξαμενή της πόλης.

Από τον πρώην δήμαρχο Παιονίας, Χρήστο Γκουντενούδη, έγινε η ακόλουθη δήλωση, όσον αφορά τη δημοτική αρχή του Κώστα Σιωνίδη και τη λειτουργία της ΔΕΥΑ Παιονίας.

Με 18 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας, την 23η ΙΑΝΟΥΑΡΙΟΥ 2024 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18.30, και τα θέματα είναι:

Με 28 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς στις 25 Ιανουαρίου 2024, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, τα οποία και είναι:

Κύκλο ενημερωτικών επαφών με τους Κοινοτάρχες των Δημοτικών Κοινοτήτων του Δήμου Κιλκίς άνοιξε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης με σκοπό να επικοινωνήσει διά ζώσης με τους επανεκλεγέντες και τους νέους αιρετούς, να εκθέσουν τις απόψεις τους και να συνομιλήσουν για βασικά ζητήματα της τοπικής καθημερινότητας που τους απασχολούν και για το πως μπορούν να τα διαχειριστούν αποτελεσματικότερα με την υποστήριξη της Δημοτικής Αρχής και των υπηρεσιών του Δήμου.

Είναι ο δημοφιλέστερος δρόμος της προεκλογικής περιόδου στο Κιλκίς. Οδός Λέκκα, το κάτω τμήμα της, γράφαμε σε ρεπορτάζ μας στα μέσα Νοεμβρίου 2023.

Οι αστοχίες της δημοτικής διοίκησης με το κόψιμο των δέντρων και το σπάσιμο των υφιστάμενων πεζοδρομίων και του δρόμου, χωρίς μετά το γκρέμισμα να ακολουθήσει το χτίσιμο, έδωσαν λαβή σε πολλά αρνητικά σχόλια, τα οποία κόστισαν «μονάδες» στην εκλογική επίδοση της διοίκησης Κυριακίδη στο Κιλκίς.

Πλήρη όσο και λειτουργικό έλεγχο στα εξωτερικά δίκτυα ύδρευσης της περιοχής ευθύνης της αποκτά η ΔΕΥΑΚ με μια πρωτοποριακή παρέμβαση, η οποία εγγυάται τον εκσυγχρονισμό των υποδομών της και την εξοικονόμηση υδατικών πόρων που χάνονται από διαρροές στο δίκτυο.

Την Τρίτη 2 Ιανουαρίου 2024 συνεδρίασε το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Παιονίας, προκειμένου να εκλέξει τα μέλη του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και τα μέλη της Δημοτικής Επιτροπής.

Στην ίδια συνεδρίαση εγένετο και ο ορισμός, ως επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας, της κ. Σοφίας Ιορδανίδου, η οποία επί τη ευκαιρία προέβη προφορικά  στην ακόλουθη δήλωση και ευχές ενώπιον του σώματος:

Ο Ανδρέας Βεργίδης ορίστηκε Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς με σημερινή (Δευτέρα 8 Ιανουαρίου 2024) απόφαση του Περιφερειάρχη Κ. Μακεδονίας Απόστολου Τζιτζικώστα.

Ο κ. Βεργίδης εκλέχτηκε για πρώτη φορά περιφερειακός σύμβουλος με το ψηφοδέλτιο του Παν. Ψωμιάδη  στις εκλογές του 2011 με Αντιπεριφερειάρχη τότε τον κ. Χρήστο Γκουντενούδη. Επανεκλέχτηκε στις εκλογές του 2014  με το ψηφοδέλτιο του κ. Απόστολου Τζιτζικώστα με αντιπεριφερειάρχη τότε τον αείμνηστο Περικλή Κολότσιο.  Ορίστηκε αντιπεφερειάρχης από τον κ. Τζιτζικώστα  τον Ιούλιο του 2015, μετά το θάνατο του Π. Κολότσιου, και παραμένει έκτοτε αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς.