Κυριακή, 17 Ιανουαρίου 2021, 3:22:21 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Από το Διαχειριστή Ελληνικού Δικτύου Διανομής Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΔΕΔΔΗΕ) ανακοινώνεται ότι το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου από τις 8:30 έως τις 13:00 έχει προγραμματιστεί  διακοπή ηλεκτροδότησης στους οικισμούς Ακροποταμιά, Λειψύδριο, Λαοδηκινό, Χρυσόπετρα, Φανάρι, Περιστέρι και Πυργωτό λόγω τεχνικών εργασιών στο δίκτυο της περιοχής.

Πέμπτη, 03 Δεκεμβρίου 2020 12:42

Εορταστικές ευχές Χρήστου Γκουντενούδη

Συντάκτης:

Εύχομαι προς όλους τους απανταχού γης δημότες μας και σε όλους τους συνανθρώπους μας, η Αγάπη και η Χαρά των Χριστουγεννιάτικων εορτών να φωλιάσει στις καρδιές μας και να τις ζεστάνει!

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-11-2015)

Από τη Δημοτική Παράταξη "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Στο τελευταίο δημοτικό συμβούλιο που πραγματοποιηθηκε στις 24/11/2020, μέσω τηλεδιάσκεψης, και έπειτα από πρόταση της παράταξης "ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ" , τελικά ψηφίστηκε η συνέχιση της επιχορήγησης φορητών υπολογιστών και τάμπλετ, από το Δήμο Κιλκίς προς τα σχολεία, προκειμένου να διανεμηθούν σε κάθε οικογένεια που έχει ανάγκη, προκειμένου να μην μείνει καμία μαθήτρια και κανένας μαθητής στην άκρη. Την πρόταση εισηγήθηκαν και υποστήριξαν οι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης μας, Δημήτριος Αγαθόπουλος, Λένα Αναστασιάδου και Αλέξανδρος Σεϊτανιώτης. 

Ο Δήμαρχος Κιλκίς εκφράζει την οδύνη του για τον αδόκητο χαμό της Αικατερίνης Σαρατσοπούλου, Προϊσταμένης του Τμήματος Περιβάλλοντος και Πρασίνου. 

Με το 50% των εκθετών θα λειτουργήσει το Σάββατο 5 Δεκεμβρίου η λαϊκή αγορά του Κιλκίς στο πλαίσιο των παρατεινόμενων έως και τις 7 Δεκεμβρίου έκτακτων περιοριστικών ρυθμίσεων για την αποτροπή  διασποράς του Covid – 19 που έχουν ισχύ στο σύνολο της επικράτειας.

Χάρη στην ευγενική χορηγία του Ιδρύματος ‘’Σταύρος Νιάρχος’’ διακόσιες οικογένειες από το Δήμο Κιλκίς, που πλήττονται από τις οικονομικές συνέπειες του Covid -19, εξασφάλισαν βασικές προμήθειες τροφίμων στο σπίτι τους.

Ξεκίνησαν από το δήμο Παιονίας οι εργασίες για τον χριστουγεννιάτικο στολισμό της κεντρικής πλατείας Πολυκάστρου, που φέτος θάναι διαφορετικός από τις άλλες χρονιές.

Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 21:15

Καθαρισμοί και απολυμάνσεις σε οικισμούς του Δήμου

Συντάκτης:

Οι εργασίες καθαρισμού στο δημόσιο χώρο συνεχίζονται για λόγους πρόληψης και προστασίας της δημόσιας υγείας από πιθανές εστίες μετάδοσης του Covid – 19. Το πλυντήριο κάδων του Δήμου μετά τον επιτυχημένο καθαρισμό οδικών αρτηριών της πόλης, εξέδραμε αυτή την εβδομάδα στην περιφέρεια επιχειρώντας με πλύσιμο – απολύμανση σε δρόμους και πλατείες τριάντα ένα οικισμών.

Περιπτώσεις μη ορθής αποτύπωσης οικονομικών στοιχείων από τις Κοινωφελείς Επιχειρήσεις των Δήμων στις βάσεις δεδομένων του Υπουργείου Εσωτερικών, διαπίστωσε το Υπουργείο κατόπιν ελέγχων που διενήργησε. Στις περιπτώσεις αυτές εντάσσονται και οι δυο Κοινωφελείς Επιχειρήσεις του νομού Κιλκίς, των δήμων Κιλκίς και Παιονίας.