Σάββατο, 3 Δεκεμβρίου 2022, 5:38:47 πμ

Αυτοδιοίκηση

Αίσθηση προκάλεσε η αποχώρηση του δημοτικού συμβούλου, επικεφαλής του συνδυασμού «Ενωτική Δύναμη Κιλκίς»  Δημήτρη Τσαντάκη από τη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου της Δευτέρας  ύστερα από σφοδρή καταγγελία πράξεων  της διοίκησης. Κορυφαίο θέμα της καταγγελίας η κακή  συμπεριφορά, όπως είπε, της διοίκησης προς μια οικογένεια για τα τροφεία που κλήθηκε να πληρώσει ύστερα από πέντε χρόνια.

Θα ήθελα να εκφράσω την χαρά μου για την δικαίωσή μας όσον αφορά την ακύρωση της απόφασης τοποθέτησης πλευρικών διοδίων στο Πολύκαστρο.

Ο Υφυπουργός Οικονομικών Απόστολος Βεσυρόπουλος υπέγραψε την απόφαση έγκρισης της Διοικητικής Επιτροπής του ΤΕΘΑ, για την παραχώρηση 3.665 τετραγωνικών μέτρων της πλατείας στα Άνω Σόα Πολυκάστρου.

Με ιδιαίτερη ικανοποίηση ενημερώνουμε τους κατοίκους του δήμου Παιονίας ότι εξεδόθησαν οι 1436/2022 και 1437/2022  αποφάσεις του Συμβουλίου Της Επικρατείας (ΣΤΕ)  οι οποίες στηρίχτηκαν στις αιτήσεις ακύρωσης που είχαν υποβληθεί το 2017 και το 2021 από τις διοικήσεις του δήμου Παιονίας στο κομμάτι της ακύρωσης της λειτουργίας των πλευρικών διοδίων Πολυκάστρου και οι οποίες συνεκδικάστηκαν.

Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022 20:22

Θετικό βαθμό πήρε η φετινή Εμποροπανήγυρη Κιλκίς

Συντάκτης:

Τον απολογισμό των δραστηριοτήτων και των οικονομικών λειτουργιών της  Εμποροπανήγυρης Κιλκίς, της πρώτης διοργάνωσής της μετά την πανδημία, παρουσίασε στη χθεσινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς ο Αντιδήμαρχος Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης και Ποιότητας Ζωής Γιώργος Μπαλάσκας.

Σημαντικά έργα ασφαλτόστρωσης αλλά και συντήρησης του οδικού δικτύου ολοκλήρωσε στο Κιλκίς η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας, ενισχύοντας σημαντικά την οδική ασφάλεια των περιοχών.

Συνεδριάζει την Πέμπτη 29 Σεπτεμβρίου και στις 6 το απόγευμα το δημοτικό συμβούλιο Παιονίας με μοναδικό θέμα την έγκριση του ισολογισμού και των αποτελεσμάτων χρήσης έτους 2021 Δήμου Παιονίας.

Αμέσως μετά, στις 6:30μ.μ., ακολουθεί η επόμενη τακτική συνεδρίαση με 17 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Δημόσια τακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 26 Σεπτεμβρίου 2022, ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης για τα εξής θέματα Η/Δ:

Για άλλη μια φορά, η διοίκηση του δήμου Παιονίας, απέδειξε όχι μόνο την παντελή ανυπαρξία της, στα τρία και πλέον χρόνια που διοικεί το δήμο, αλλά και την αλαζονεία της, δημοσιοποιώντας ακόμη ένα έργο της προηγούμενης διοίκησης ως δικό της και μάλιστα τον τελευταίο χρόνο πριν τις εκλογές, υποτιμώντας την νοημοσύνη των δημοτών.

 Συμπληρώνονται 100 χρόνια από την Μικρασιατική καταστροφή, από τον τερματισμό της Ελληνικής παρουσίας στο δυτικό τμήμα της Ασιατικής ηπείρου,  παρουσίας που καταγράφηκε ιστορικά για πάνω από δύο χιλιετίες.