Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 2:58:46 μμ

Αυτοδιοίκηση

Ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης απαντώντας σε ερώτημα που του απεύθυναν οι διοργανωτές του συλλαλητηρίου, που έγινε στις 30  Ιουνίου στο Πολύκαστρο, σχετικά με τις πρόσφατες εγκρίσεις έργων του δήμου και συγκεκριμένα για αυτό του σταδίου Πολυκάστρου ύψους 600.000 ευρώ, τόνισε:  

Κυρίες και κύριοι,

Βρίσκομαι ανάμεσα σας, σαν δήμαρχος της Παιονίας και κυρίως σαν κάτοικος του Πολυκάστρου που ανησυχεί με την ανεξέλεγκτη παρουσία παράνομων μεταναστών στην περιοχή μας.

Το πρόβλημα που αντιμετωπίζουμε δεν είναι απλό και δεν είναι μόνο στη Νέα Καβάλα. Είναι σύνθετο και για να αντιμετωπιστεί αποτελεσματικά χρειάζεται μέθοδο, οργάνωση και επιμονή.

Συνάντηση εργασίας είχε, σήμερα, ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς, κ. Ανδρέας Βεργίδης, με την πρόεδρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς, κ. Μιχαηλία Καραμισάκη.

          Στη διάρκεια της συνάντησης έγινε αναλυτική παρουσίαση του προγραμματισμού των δράσεων και των δραστηριοτήτων του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (2-7-2015)

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 18:16

Επίσκεψη εργασίας ΔΕΠΑΝ στο Δήμαρχο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε χθες το απόγευμα στο γραφείο του τον Χριστόδουλο Μαμσάκο, Πρόεδρο του Δικτύου Ελληνικών Πόλεων για την Ανάπτυξη (Δ.Ε.Π.Α.Ν.) και Δήμαρχο Δράμας με συνεργάτες του. Στη συνάντηση έγινε ενημέρωση για τους στόχους που υπηρετεί το ΔΕΠΑΝ στο αυτοδιοικητικό στερέωμα ενώ εξετάστηκαν οι πιθανότητες συνεργασίας και οι παρεχόμενες ωφέλειες για το Δήμο Κιλκίς μέσω της ένταξής του στο Δίκτυο.

Τρίτη, 30 Ιουνίου 2020 00:14

Έργα 9,4 εκατ. ευρώ σε Παιονία και Κιλκίς

Συντάκτης:

Με την αριθμ. 829/18.6.2020 Απόφαση του Υπουργού Εσωτερικών (ΑΔΑ: ΩΕΩΤ46ΜΤΛ6-ΕΥΤ) εγκρίθηκε η « μεταφορά από το Πρόγραμμα “Φιλόδημος I” στο Πρόγραμμα “Αντώνης Τρίτσης” του Υπουργείου Εσωτερικών, 459 έργων συνολικού προϋπολογισμού 1.090.382.473,29 ευρώ, υπό την προϋπόθεση ότι συναινούν οι Δικαιούχοι των εν λόγω έργων ».

 

Από τη δημοτική παράταξη "Συμμετέχω" του δήμου Κιλκίς, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση:

Συμβαίνει σε κάθε νέο εκλεγμένη Κυβέρνηση ή  Δημοτική αρχή να επωμίζεται τα θετικά και τα αρνητικά της προηγούμενης χωρίς πολλές φορές να μπορεί να μεταβάλει αποφάσεις, δημοπρατήσεις ή έργα που είναι στην πορεία υλοποίησής των.

Η Δημοτική Αρχή απλοποιεί την καθημερινότητα του πολίτη και διευκολύνει τις συναλλαγές του με τις δημοτικές υπηρεσίες εκσυγχρονίζοντας το επίπεδό τους με την αξιοποίηση των ψηφιακών εφαρμογών.

Τα συνηθέστερα έγγραφα που αιτείται το ευρύ κοινό αποκτούν ηλεκτρονική μορφή χάρη στην ψηφιακή πλατφόρμα που λειτουργεί από σήμερα στην ιστοσελίδα του Δήμου Κιλκίς www.e-kilkis.gr

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (30-5-2015)

Το υπουργείο Εργασίας ανακοίνωσε ότι ξεκινάει την Δευτέρα, 29 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 π.μ. η υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων από τους ενδιαφερόμενους εγγεγραμμένους ανέργους, 18 ετών και άνω, για 36.500 θέσεις πλήρους απασχόλησης και για χρονικό διάστημα 8 μηνών, στο πλαίσιο της δράσης «Προώθηση της απασχόλησης μέσω Προγραμμάτων Κοινωφελούς Χαρακτήρα για 36.500 άτομα σε Δήμους, Περιφέρειες, Κέντρα Κοινωνικής Πρόνοιας Περιφερειών (ΚΚΠΠ)/συναφείς φορείς, Υπηρεσίες Υπουργείων και άλλων φορέων».