Σάββατο, 17 Απριλίου 2021, 6:07:08 πμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Εκατόν δέκα τρεις εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 13 Μαρτίου. Το πλαίσιο λειτουργίας της λαϊκής αγοράς εξακολουθεί να στηρίζεται στις έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποτροπή εξάπλωσης του Covid – 19.

Τη μοναδική ομορφιά του παραλίμνιου χώρου της Δοϊράνης θα καταδείξουν οι αναπλάσεις που έχουν σχεδιαστεί για την περιοχή με τη χρηματοδοτική υποστήριξη του διασυνοριακού προγράμματος Plan D.oiran Interreg.

Το έργο περιλαμβάνει αισθητικές παρεμβάσεις και τεχνικά έργα στον περιβάλλοντα χώρο του Μουσείου Λίμνης και σε  κοινόχρηστους χώρους.

Την Τετάρτη 10 Μαρτίου 2021 ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, παρέδωσε εκ μέρους του δημοτικού συμβουλίου του δήμου, στο Διοικητή του νοσοκομείου Γουμένισσας Ηλία Ζάχαρη και στον διευθυντή του ΚΥ Πολυκάστρου Θεοφύλακτο Γεωργιάδη 660 rapid tests, προκειμένου να συμβάλλει ο δήμος στην ενίσχυση των δύο μονάδων υγείας και στην αντιμετώπιση των αναγκών των κατοίκων για την διενέργεια τεστ όπου αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Ο Δήμος Παιονίας θα προβεί στην διαδικασία συγκέντρωσης υλικών αγαθών βοηθείας για τους σεισμοπαθείς συμπολίτες μας στη Θεσσαλία.

Για τον λόγο αυτό, καλεί ανοιχτά όλους τους πολίτες, τοπικούς συλλόγους, φορείς και σωματεία να ανταποκριθούν στην αλληλέγγυα κίνηση που πρόκειται να πραγματοποιηθεί.

Το παραχθέν έργο για το Δήμο Κιλκίς ανέλυσε ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου ,την Παρασκευή 5 Μαρτίου, κατά την παρουσίαση των πεπραγμένων της Δημοτικής Αρχής για το 2020.

Τρίτη, 09 Μαρτίου 2021 15:25

Έργα πνοής για Πολύκαστρο και δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Συναντήσεις του Δημάρχου Κώστα  Σιωνίδη και του Υφυπουργού Γιώργου Γεωργαντά, με τον Αναπληρωτή Υπουργό Εσωτερικών και τον Διευθυντή του Τ.Ε.Θ.Α.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-3-2016)

Η φετινή ημέρα της Γυναίκας έχει μια πολύ διαφορετική οπτική. Είναι εγκιβωτισμένη στην πανδημική κρίση, σχηματοποιημένη σε νέες έννοιες και αρνητικές συνέπειες, με τις οποίες πασχίζουμε να συμφιλιωθούμε, αρκετές φορές χωρίς μεγάλη επιτυχία.

«Η 8η Μαρτίου είναι μια μέρα αφιερωμένη στις γυναίκες και στους αγώνες για την κατοχύρωση των δικαιωμάτων τους στην οικογενειακή, οικονομική, κοινωνική και πολιτική ζωή. Μια μέρα όπου μας δίνεται η ευκαιρία να τιμήσουμε όλες τις γυναίκες για την πολύπλευρη και πολύτιμη προσφορά τους στη στήριξη της κοινωνίας,  και, να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για το δικαίωμα στην ισότητα που έχει κάθε γυναίκα.

Ο Δήμος Κιλκίς αναλαμβάνει πρωτοβουλία για τη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας στους σεισμοπαθείς της Θεσσαλίας που δοκιμάζονται σκληρά από τα καταστροφικά χτυπήματα του Εγκέλαδου.