Quantcast
Τετάρτη, 7 Ιουνίου 2023, 12:57:13 μμ

Αυτοδιοίκηση

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες βουλευτές Γιώργο Γεωργαντά, Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη.

Οι πολίτες τους έδωσαν καθαρή εντολή για να εκπροσωπήσουν την εκλογική μας Περιφέρεια στο Εθνικό Κοινοβούλιο, να αγωνιστούν για τα αιτήματα της κοινωνίας μας, να προωθήσουν με τις προτάσεις τους τα έργα που είναι αναγκαία για τον τόπο μας,  υπερασπιζόμενοι με παρρησία τα συμφέροντά του.

Ο Ελληνισμός του Πόντου κρατά σφιχτά της Μνήμης το μαχαίρι.

Η ματωμένη λάμα του αγγίζει ακόμη τα κορμιά των δύστυχων 353.000 αθώων θυμάτων που σφαγιάσθηκαν, που εκτοπίστηκαν από τις πατρογονικές τους εστίες, που βασανίσθηκαν μέχρι θανάτου στα τάγματα εργασίας, στις αναγκαστικές πορείες στα βουνά της Μικράς Ασίας και στη συριακή έρημο.

Με σύμβαση εργασίας ορισμένου χρόνου, διάρκειας οκτώ μηνών, θα απασχοληθεί στον Δήμο Κιλκίς ένας χειριστής μηχανημάτων έργου.

Ο Δήμος Κιλκίς προκήρυξε την κάλυψη μίας θέσης στην ειδικότητα ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου/ ΔΕ χειριστών μηχανημάτων έργου (εκσκαφέας- φορτωτής εκσκαφέας προωθητής γαιών). 

   

Από το Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης

του Δήμου Παιονίας ανακοινώνεται:

Όσοι ενδιαφέρονται να λάβουν μέρος ως πωλητές στην εμποροπανήγυρη του Αγίου Πνεύματος στο Πολύκαστρο, καλούνται να υποβάλουν την αίτηση στο Τμήμα Τοπικής Οικονομικής Ανάπτυξης του Δήμου Παιονίας από τις 8 έως τις 23 Μαϊου 2023.

Την 105η επέτειο της Μάχης του Σκρα, της πρώτης όσο και κρίσιμης εμπλοκής του ελληνικού στρατού στο πλευρό της Αντάντ με νικηφόρα έκβαση κατά των βουλγαρικών δυνάμεων τίμησε ο Δήμος Παιονίας, η Κοινότητα Σκρα και το Εθνικό Ίδρυμα Ερευνών και Μελετών ‘’Ελευθέριος Βενιζέλος’’ σε κοινή τους εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε χθες, Κυριακή 14 Μαϊου στην ομώνυμη Κοινότητα.

Στις εορταστικές εκδηλώσεις τον Δήμο Κιλκίς εκπροσώπησε ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών και Οικονομικών Υπηρεσιών Γιάννης Χατζηαποστόλου.

Συνεδριάζει την Τετάρτη 17 Μαίου και ώρα 18.οο το Δημοτικό Συμβούλιο Παιονίας για να λάβει αποφάσεις στα παρακάτω θέματα ημερήσιας; Διάταξης:

Έγκριση 6ης αναμόρφωσης προϋπολογισμού οικον. έτους 2023.

Έγκριση Κανονισμού Λειτουργίας  Κολυμβητηρίου «ΔΗΜΑΡΧΟΥ ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΓΙΤΣΟΥ».

Ενημερώνεται το σύνολο των καταναλωτών της πόλης του Κιλκίς ότι πιθανόν να παρατηρηθούν προβλήματα υδροδότησης λόγω βλάβης του κεντρικού αγωγού τροφοδοσίας του Πολεοδομικού Συγκροτήματος Κιλκίς. Ήδη έχουν γίνει οι απαραίτητες ενέργειες για την αποκατάσταση της διαρροής.

Στις 6 Μαρτίου του 2020 το δημοτικό συμβούλιο εξέδωσε ψήφισμα, με το οποίο ζητούσε να ξεκινήσουν έργα κατασκευής κλειστού αυτοκινητόδρομου στο τμήμα Πολύκαστρο-Χαλάστρα, συνολικού μήκους 44,2 χιλιομέτρων.

Οι 48 νεκροί και 150 τραυματίες ήταν ο μέχρι τότε τραγικός απολογισμός σε ανθρώπινες ζωές, με αποτέλεσμα το δημοτικό συμβούλιο να χαρακτηρίσει το συγκεκριμένο τμήμα, «οδικό Αχέροντα».

Ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από καταγγελίες που δέχθηκε σχετικά με την τοποθέτηση στύλων μεταφοράς ηλεκτρικής ενέργειας κατά μήκος της επαρχιακής οδού Κιλκίς – Ευκαρπίας, από συνεργεία αναδόχου ιδιωτικού έργου,  έσπευσε άμεσα στο σημείο συνοδευόμενος από τον προϊστάμενο της Διεύθυνσης Μεταφορών & Επικοινωνιών Δημήτρη Τσαντάκη και διαπίστωσε ότι, πολλοί στύλοι σε διάφορα σημεία είχαν τοποθετηθεί σε πολύ μικρή απόσταση  - μικρότερη του ενός μέτρου – από το οδόστρωμα, προκαλώντας κινδύνους για τους χρήστες της οδού.

Με 26 θέματα στην ημερήσια διάταξη συνεδριάζει το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς, την Τρίτη 16 Μαΐου, στις 6μ.μ. Τα θέματα είναι: