Παρασκευή, 19 Απριλίου 2024, 6:26:28 πμ

Αυτοδιοίκηση

Συγκροτήθηκε με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς πενταμελής Επιτροπή Αδελφοποιήσεων στην οποία συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, Κωνσταντίνος Παπακώστας (Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’) Άννα Δημάκη (Δημοτική Παράταξη ‘’νέο Κιλκίς’’) και ως εκπρόσωποι των δημοτών οι κ.κ. Αθανάσιος Καριοφύλλης και Χρήστος Σαρβανίδης.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς συστάθηκε πενταμελής Επιτροπή Ονομασίας και Μετονομασίας Συνοικιών, Οδών και Πλατειών του Δήμου Κιλκίς στην οποία συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Θεμιστοκλής Ανθρακίδης, Ελένη Πατλάκη  (Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’) Παναγιώτης Ασλανίδης (Δημοτική Παράταξη ‘’νέο Κιλκίς’’) και ως εκπρόσωποι των δημοτών οι κ.κ. Δημήτριος Κουτούλας και Αρχοντούλα Κωνσταντινίδου.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς συγκροτήθηκε Επιτροπή Ισότητας του Δήμου Κιλκίς, στην οποία συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αικατερίνη Γιαννακούλα – Ζιούτα (Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’) και Γεωργία Βαλμά (Δημοτική Παράταξη ‘’νέο Κιλκίς’’) η Σοφία Κεσίδου ως υπάλληλος της Διεύθυνσης Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Κιλκίς, η Μαργαρίτα Αλεξιάδου ως εκπρόσωπος της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Δήμου Κιλκίς, η Ευδοξία Δημητριάδου ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου Κιλκίς και η Σόνια Κουρτίδου ως εκπρόσωπος του Συλλόγου Γυναικών Νέας Σάντας και οι δημότισσες Βάγια Θρήσκου και Σοφία Ιωαννίδου.

Με απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς συγκροτήθηκε πενταμελής Επιτροπή Τουριστικής Πολιτικής του Δήμου Κιλκίς στην οποία συμμετέχουν ως τακτικά μέλη οι δημοτικοί σύμβουλοι Αναστάσιος (Σούλης) Καζαντζίδης, Νικόλαος Αβραμίδης (Δημοτική Παράταξη ‘’Κιλκίς Μπροστά’’) Όλγα Ζαραλή (Δημοτική Παράταξη ‘’νέο Κιλκίς’’) και ως εκπρόσωποι των δημοτών οι κ.κ. Βασιλική Σαπλατέρα και Κωνσταντίνος Δέδας.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 4η ΑΠΡΙΛΙΟΥ 2024 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 18.30, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ) Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Ιωάννη Στεργιούλα, δέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Τον Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης (ΠΕ.ΠΥ.Δ) Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχο Ιωάννη Στεργιούλα, δέχθηκε, σήμερα, στο γραφείο του ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης δέχθηκε σήμερα την επίσκεψη του Διοικητή της Περιφερειακής Πυροσβεστικής Διοίκησης Κεντρικής Μακεδονίας, Αρχιπύραρχου Ιωάννη Στεργιούλα και είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν, σε εγκάρδιο κλίμα, παρουσία και του αρμόδιου  Αντιδημάρχου Κλιματικής Αλλαγής Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη, την κρατούσα κατάσταση στην Πολιτική Προστασία του Δήμου Κιλκίς.

Ο Δήμος Κιλκίς ανακοινώνει την πρόσληψη τριών ατόμων, διαφόρων ειδικοτήτων, για την κάλυψη εποχικών αναγκών των υπηρεσιών του, με σύμβαση εργασίας οκτώ μηνών, με τις προκηρύξεις να έχουν δημοσιευθεί στις εφημερίδες ΕΙΔΗΣΕΙΣ και ΠΡΩΙΝΗ ΤΟΥ ΚΙΛΚΙΣ, την Τετάρτη 27/3/2024.

Τετάρτη, 27 Μαρτίου 2024 14:00

Γόνιμη συνεδρίαση με αχρείαστες εντάσεις

Συντάκτης:

Η κανονική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς το βράδυ της Παρασκευής ήταν άψογη. Ήταν και η πρώτη με τις ερωτήσεις των συμβούλων στις οποίες η διοίκηση έδινε απαντήσεις.