Πέμπτη, 22 Φεβρουαρίου 2024, 10:40:05 πμ

Αυτοδιοίκηση

Νομοτελειακή η ένταξή τους εφόσον η κυβέρνηση προχωρήσει το σχέδιό της για συνένωση όλων των φορέων ύδρευσης σε ένα ανά Περιφέρεια. Παραμένει ως «αγκάθι» η οφειλή των 8,5 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑ Κιλκίς και των 2,9 εκατ. ευρώ της ΔΕΥΑ Παιονίας προς τη ΔΕΗ.

Υπογράφηκε μεταξύ του Προέδρου της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης και Αποχέτευσης (ΔΕΥΑ) Κιλκίς Βασίλη Καραμπίδη και του κ. Διονυσίου Γεωργόπουλου, ως νόμιμου εκπροσώπου της εταιρίας Μεσόγειος Α.Ε. σύμβαση για την κατασκευή του έργου ‘’Επεξεργασία λυματολάσπης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς’’ ύψους 7.797.571,26 ευρώ.

Στα τέλη του Δεκέμβρη θα ορκιστούν οι εκλεγέντες στα δημοτικά συμβούλια και στις τοπικές κοινότητες του νομού Κιλκίς.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το eidisis.gr, η πρώτη ορκωμοσία θα γίνει την Τετάρτη 27 Δεκεμβρίου στο δήμο Παιονίας, όπου και θα ορκιστούν οι νέοι δημοτικοί και τοπικοί σύμβουλοι, σε πανηγυρική εκδήλωση στο Πολύκαστρο.

Υπό την Προεδρία του Αντιδημάρχου Πολιτικής Προστασίας Αλέξανδρου Σημαιοφορίδη συνήλθε σήμερα στην αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου Κιλκίς σε ειδική συνεδρίαση το Συντονιστικό Τοπικό Όργανο Πολιτικής Προστασίας για να καταγράψει τον επιχειρησιακό σχεδιασμό του αναφορικά με τη διαχείριση χιονοπτώσεων και φαινομένων παγετού στην επικράτεια του Δήμου Κιλκίς κατά τη χειμερινή περίοδο.

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 30 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Πέμπτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ:

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας, στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 28η ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023 ημέρα ΤΡΙΤΗ και ώρα 18:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης:

Το διήμερο 15 – 16 Νοεμβρίου ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Αθανάσιο Τζούρτζο, πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικούς παράγοντες στην Αθήνα για την προώθηση θεμάτων που αφορούν τον δήμο και τους δημότες της Παιονίας.

Με ατζέντα την προώθηση θεμάτων που άπτονται της τοπικής ανάπτυξης ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στην Αθήνα το διήμερο 13 – 14 Νοεμβρίου και είχε σημαντικές επαφές με την ηγεσία των Υπουργείων Εσωτερικών και Δικαιοσύνης καθώς και με τον Β’ Αντιπρόεδρο του Ελληνικού Κοινοβουλίου.

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 10:48

Μήπως η σήμανση δεν εξυπηρετεί τον προορισμό της;

Συντάκτης:

Στην είσοδο του Εργατικού Κέντρου της πόλης μας, σωστά προβλέφθηκε και τοποθετήθηκε, μάλλον πριν από χρόνια, σήμανση στάθμευσης αυτοκινήτων αναπήρων.

Μόνο, που τοποθετήθηκε σε λάθος θέση, επειδή το σταθμευμένο αυτοκίνητο αυτόματα θα κλείσει τη ράμπα και την πόρτα εισόδου προς το Εργατικό Κέντρο.

Δευτέρα, 13 Νοεμβρίου 2023 08:50

Συνεδριάζει στις 15/11 το δημοτικό συμβούλιο Κιλκίς

Συντάκτης:

Δημόσια Tακτική Συνεδρίαση του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ Κιλκίς θα πραγματοποιηθεί στο Δημοτικό Κατάστημα, στις 15 Νοεμβρίου 2023, ημέρα Τετάρτη και ώρα 18:00, για συζήτηση και απόφαση για τα εξής θέματα Η/Δ: