Σάββατο, 8 Αυγούστου 2020, 1:11:17 πμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (9-7-2015)

Τρίτη, 07 Ιουλίου 2020 20:56

Σιωνίδης: Άμεση ανάγκη η αναβάθμιση της ΠΑΘΕ

Συντάκτης:

     Ο Δήμος Παιονίας ζητά την άμεση αναβάθμιση του οδικού δικτύου της ΠΑΘΕ (Κόμβος Πολυκάστρου – Χαλάστρας), αποστέλλοντας επιστολή στους κ. Κουτσούκο Κωνσταντίνο, Διευθύνοντα Σύμβουλο της εταιρίας «ΕΓΝΑΤΙΑ ΟΔΟΣ Α.Ε.», κ. Καραγιάννη Γεώργιο, Γενικό Γραμματέα Υποδομών και στον κ. Ξενόφο Άρη, Εκτελεστικό Πρόεδρο και Πρόεδρο του Διοικητικού Συμβουλίου​ του Ταμείου Αξιοποίησης Ιδιωτικής Περιουσίας του Δημοσίου (ΤΑΙΠΕΔ).

Δευτέρα, 06 Ιουλίου 2020 19:18

Έναρξη λειτουργίας του ΚΕΠ Ευρωπού

Συντάκτης:

Με απόφαση του Υφυπουργού Ψηφιακής Διακυβέρνησης και Βουλευτή Ν. Κιλκίς, ξεκινά σύντομα τη λειτουργία του το νέο Κέντρο Εξυπηρέτησης Πολιτών του Δήμου Παιονίας, στον Ευρωπό.

Ο Υφυπουργός Γ. Γεωργαντάς, ανταποκρινόμενος στην εισήγηση  του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας, προχώρησε στην υπογραφή της απόφασης, η οποία ορίζει ως ημερομηνία έναρξης του νέου ΚΕΠ την 6η Ιουλίου.

ΤΑΚΤΙΚΗ και ΔΙΑ ΠΕΡΙΦΟΡΑΣ συνεδρίαση Δημοτικού Συμβουλίου, την  10η ΙΟΥΛΙΟΥ 2020 ημέρα ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ  και μεταξύ των ωρών 11.00 έως 11.30, για λήψη απόφασης στο παρακάτω θέμα της ημερήσιας διάταξης :

1

Υποβολή αιτήματος εκδήλωσης ενδιαφέροντος στο πλαίσιο της αριθμ. Πρωτ.: ΥΠΕΝ/ΓρΥΦΧΑΠ/55357/1334-11/6/2020 για συμμετοχή στο Πρόγραμμα «Εκπόνηση Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων-ΤΠΣ»

   

Η εκπαίδευση, η κατάρτιση και η Δια Βίου μάθηση αποτελούν από τις σημαντικότερες προτεραιότητες του Δήμου Παιονίας, καθώς η Δια Βίου Μάθηση προάγει την κοινωνική ανάπτυξη, την ισότιμη μεταχείριση και την ενίσχυση της συνοχής μέσα στην κοινωνία.

Η ΔΕΥΑΚ  βάζει την επιτυχημένη της σφραγίδα στην αντιπλημμυρική προστασία του πολεοδομικού συγκροτήματος του Κιλκίς με μια ουσιαστική παρέμβαση που θα βελτιώσει το σύστημα απορροής των βρόχινων νερών μειώνοντας συγχρόνως τα πλημμυρικά φαινόμενα σε περιπτώσεις έντονων βροχοπτώσεων.

Σάββατο, 04 Ιουλίου 2020 17:53

Το αργόν και χάριν έχει..

Συντάκτης:

Από τον αναγνώστη μας και γνωστό συνδικαλιστή του νοσοκομείου Κιλκίς, Αχιλλέα Καλεμκερίδη, λάβαμε τέσσερις φωτογραφίες για μια τρύπα στον ανατολικό περιφερειακό δρόμο του Κιλκίς, πίσω από τον Ι.Ν της Παναγίας, τραβηγμένες στις 8 Ιουνίου, στις 11 και στις 17/6 και σήμερα, 4 Ιουλίου 2020.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-7-2015)

Την περιοχή της ιστορικής βρύσης Σαλάτς θα καθαρίσει η Κοινότητα Κιλκίς με την εθελοντική δράση που οργανώνει.

Ο καθαρισμός θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή, 5 Ιουλίου, στις 6:30 το απόγευμα, και η Κοινότητα προσκαλεί τους κιλκισιώτες να συμμετάσχουν.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (3-7-2015)