Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 6:03:17 μμ

Αυτοδιοίκηση

Μέτρα ελέγχου για τον covid-19 στον Συνοριακό Σταθμό Ευζώνων  ζήτησε από τον Υφυπουργό  Πολιτικής Προστασίας  Νίκο Χαρδαλιά  ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που του έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στο Δήμαρχο Κιλκίς Δημήτρη Κυριακίδη πραγματοποίησε σήμερα ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού, Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Ταξίαρχο της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας ‘’Πόντος’’  Θωμά Δημόπουλο με την ευκαιρία της επίσκεψης στην έδρα της Ταξιαρχίας για την παρακολούθηση εκπαιδευτικών δραστηριοτήτων.

Ο Δήμος Παιονίας ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης Π.Ε. ΚΙΛΚΙΣ στα πλαίσια του Προγράμματος ΤΕΒΑ θα πραγματοποιήσει αναδιανομή Ξηρών Προϊόντων και Βασικής Υλικής Συνδρομής (ΒΥΣ) μαζί με βρεφικές τροφές.

Στο Πολύκαστρο, την  Παρασκευή 10-07-2020  και ώρα 09:00 π.μ  έως τις 12:00 μ.μ. στην πάνω πλατεία Πολυκάστρου δίπλα στα ΚΤΕΛ, για τους ωφελούμενους της ΔΕ Πολυκάστρου καθώς και της ΔΕ Αξιούπολης. Όσες αιτήσεις έχουν τουλάχιστον 5 μέλη θα παραλάβουν προϊόντα ξηράς τροφής.

Η κατασκευή νέας δεξαμενής στα ψηλά σημεία του Μπέλλες αποδεικνύεται ευεργετική για την υδροδότηση του λεκανοπεδίου των Μουριών. Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης σε πρόσφατη επίσκεψή του στην περιοχή επιθεώρησε τη λειτουργία του νέου τεχνικού έργου μαζί με τον Αντιδήμαρχο Αγροτικής - Ορεινής Πολιτικής Αλέξανδρο Σημαιοφορίδη και Κοινοτάρχες της περιοχής.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:10

Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Επιπλέον μέτρα για την ασφάλεια των κατοίκων της Παιονίας, λόγω της ανεξέλεγκτης μετακίνησης παράνομων μεταναστών, ζήτησε από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη Μιχάλη Χρυσοχοΐδη ο Δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης μέσω επιστολής που του έστειλε στις 6 Ιουλίου 2020.

Εθιμοτυπική επίσκεψη στον Αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς, κ. Ανδρέα Βεργίδη πραγματοποίησε σήμερα, ο Διοικητής της 1ης Μεραρχίας Πεζικού (που εδρεύει στη Βέροια), Υποστράτηγος Κωνσταντίνος Γούναρης, συνοδευόμενος από τον Διοικητή της 71ης Αερομεταφερόμενης Ταξιαρχίας «Πόντος», Ταξίαρχο Θωμά Δημόπουλο.

Τετάρτη, 08 Ιουλίου 2020 22:44

Ο Μάνθος της προσφοράς

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με ανάμεικτα συναισθήματα αποχαιρετούμε τον Μάνθο Καπνόπουλο από ενεργό υπάλληλο του Δήμου Παιονίας. Χαρά επειδή ένας εξαιρετικός άνθρωπος και οικογενειάρχης απολαμβάνει πλέον ύστερα από 40 έτη εργασίας την ξεκούραση, την ηρεμία, τη δυνατότητα να χαρεί τόσα άλλα πράγματα στη ζωή, που όλοι έχουμε ανάγκη. Και λύπη διότι ο Δήμος Παιονίας, οι δημότες της Παιονίας θα στερηθούμε των υπηρεσιών του Μάνθου Καπνόπουλου.

Με τον ευπατρίδη Χρήστο Ζιώγα συναντηθήκαμε το 2018 στο Δημαρχείο Κιλκίς, όντας Αντιδήμαρχος Πολιτισμού τότε, με Δήμαρχο το Δημήτρη Σισμανίδη και παρουσία δύο πρώην Δημάρχων της περιοχής –Τάσο Αμανατίδη και Γιώργο Γαβριηλίδη. Ο Χρήστος Ζιώγας μας κατέθεσε την οριστική και αμετάκλητη επιθυμία και απόφασή του να δωρίσει στο Δήμο Κιλκίς την ωραία διώροφη πατρική του οικία που γειτνιάζει με την Καπναποθήκη της Αυστροελληνικής.

Μεγάλη μπουκιά φάε, μεγάλη κουβέντα μη λες, διατείνεται η λαϊκή σοφία. Η αλήθεια της μέλει να αποδειχθεί λίαν προσεχώς στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, καθώς η "επίθεση φιλίας" του Δημάρχου Δημήτρη Κυριακίδη σε συμβούλους της μειοψηφίας συνεχίζεται.

Στη δημοπράτηση του μεγάλου έργου ΣΔΙΤ για την αναβάθμιση του ηλεκτροφωτισμού στο οδικό δίκτυο ευθύνης της προχώρησε η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας.

Η προκήρυξη του διαγωνισμού ΣΔΙΤ έχει ήδη εκδοθεί και η καταληκτική ημερομηνία εκδήλωσης ενδιαφέροντος είναι η 17η Σεπτεμβρίου 2020.