Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:40:58 πμ

Αυτοδιοίκηση

Ψηφίστηκε από το δημοτικό συμβούλιο του δήμου Παιονίας η 7η αναμόρφωση του προϋπολογισμού οικονομικού έτους  2022 με την οποία εξασφαλίστηκαν οι πιστώσεις για δύο σημαντικές μελέτες που σχετίζονται με προγραμματικές δεσμεύσεις της διοίκησης.

Στην ενημέρωση του Δημάρχου Παιονίας στο Δημοτικό Συμβούλιο της Πέμπτης 30/6/22 για την θεομηνία και τις επιπτώσεις της στην Δ.Ε. Ευρωπού, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γκουντενούδης τοποθετήθηκε ως εξής:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-7-2022)

Ξεκινούν  άμεσα οι εργασίες για την διαμόρφωση νέων τάφων στα υφιστάμενα κοιμητήρια Γουμένισσας.

Την Δευτέρα 27 Ιουνίου υπεγράφη το συμφωνητικό του έργου  από τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη  και τον ανάδοχο του έργου Χρήστο Αμανατίδη.

Οι δημόσιες τοποθετήσεις σε θέματα που αφορούν φυσικές καταστροφές με οδυνηρές μάλιστα οικονομικές συνέπειες για τους δημότες, απαιτούν ενημέρωση, αυτοσυγκράτηση και προσοχή.

Την έναρξη των εργασιών συντήρησης προστατευτικών στηθαίων, κατακόρυφης σήμανσης και οδοφωτισμού του οδικού δικτύου αρμοδιότητας Περιφερειακής Ενότητας  Κιλκίς, προβλέπει η σύμβαση, συνολικής δαπάνης 790.610,71 ευρώ, που υπέγραψαν, σήμερα Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, στο Διοικητήριο ο Αντιπεριφερειάρχης Ανδρέας Βεργίδης και ο εκπρόσωπος της αναδόχου εταιρείας «ΟΡ.ΚΑ. Α.Τ.Ε.Ε.» Γεώργιος Γάγαλης, παρουσία του αναπληρωτή προϊσταμένου της Υποδιεύθυνσης Τεχνικών Έργων της Π.Ε. Κιλκίς, Νίκου Γρηγοριάδης και του υπεύθυνου του έργου, στελέχους της Υποδιεύθυνσης, Διονύση Παρδάλη.

Στο Διοικητήριο, έδρα της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τρίτη 28 Ιουνίου 2022, η συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

 
 Τα έντονα καιρικά φαινόμενα που εκδηλώθηκαν την περασμένη Πέμπτη 23 Ιουνίου στο δυτικό τμήμα του δήμου Παιονίας προκάλεσαν καταστροφές σε σπίτια και καλλιέργειες.

Πρωτοφανή καιρικά φαινόμενα έπληξαν το απόγευμα της Πέμπτης 23 Ιουνίου το δυτικό τμήμα του δήμου Παιονίας.

Επλήγησαν τα χωριά Άγιος Πέτρος, Εύρωπος, Πολύπετρο, Μεσιά, Τούμπα, και Ρύζια.

ΤΑΚΤΙΚΗ ΚΑΙ ΔΙΑ ΖΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΑ συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας θα γίνει στην αίθουσα συνεδριάσεων «ΙΩΑΝΝΗΣ ΚΑΡΑΚΑΣΙΔΗΣ» του Δήμου Παιονίας στο ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΟ, την 30η ΙΟΥΝΙΟΥ 2022 ημέρα ΠΕΜΠΤΗ και ώρα 19:00, για συζήτηση και λήψη απόφασης στα παρακάτω θέματα της ημερήσιας διάταξης: