Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2022, 8:02:38 πμ

Αυτοδιοίκηση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (28-5-2017)

Δια ζώσης και ανοιχτή στους δημότες θα είναι η συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, την Τρίτη 31 Μαΐου 2022, στις 6:30μ.μ., με 12 θέματα στην ημερήσια διάταξη:

Ο δήμος Παιονίας  ανακοινώνει  το ράντισμα στα πλατάνια που βρίσκονται στις  πόλεις  και τα χωριά του δήμου, προκειμένου να αντιμετωπιστούν ασθένειες και έντομα.

Το Ταμείο της ΔΕΥΑ Κιλκίς θα παραμείνει κλειστό σήμερα, Πέμπτη 26 Μαΐου 2022, μετά τη 13:00, λόγω αναγκαίας εκπαίδευσης του προσωπικού.

Ανοιχτή πρόταση προς Δημοτικά τα Συμβούλια Κιλκίς και Παιονίας για την στήριξη του αγώνα των συμβασιούχων εργαζομένων στους Δήμους για “μόνιμη και σταθερή δουλειά για όλους”.

Την Τρίτη 24 Μαΐου ο δήμαρχος Παιονίας Κώστας Σιωνίδης και ο αντιδήμαρχος Θανάσης Τζούρτζος συναντήθηκαν, στα γραφεία του Ταμείου Εθνικής Άμυνας (ΤΕΘΑ)  στην Αθήνα, με τον αντιστράτηγο Αντώνη Κονδύλη, όπου και διευθέτησαν τις τελευταίες λεπτομέρειες για την εξαγορά από τον δήμο Παιονίας της πλατείας 28ης Οκτωβρίου (άνω ΣΟΑ).

Σεμινάριο πρώτων βοηθειών για όλους τους εργαζόμενους που απασχολούνται στις δομές της προγραμματίζει την Πέμπτη 26 Μαϊου στο Κέντρο Δημιουργικής Απασχόλησης για παιδιά με αναπηρία (ΚΔΑΠ- ΜΕΑ) η Κοινωφελής Δημοτική Επιχείρηση Κιλκίς (ΚΔΕΚ)

με τη συνδρομή στελεχών του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς.

Στην απομάκρυνση εννέα εγκαταλελειμμένων οχημάτων από τους δρόμους της πόλης προχώρησε εξουσιοδοτημένο από το Δήμο Κιλκίς συνεργείο με σκοπό αφενός να απελευθερωθεί δημόσιος χώρος και αφετέρου να αφαιρεθούν από αυτόν οι μικρές εστίες μόλυνσης που προκαλεί η μακροχρόνια παραμονή τους.

Την χρηματοδότηση του έργου σηματοδότησης του δασικού μονοπατιού στην περιοχή «Γαλάζια λίμνη/Καταρράκτες-Κούπα» εξασφάλισε η Περιφερειακή Ενότητα Κιλκίς, στο πλαίσιο υλοποίησης του σχεδιασμού της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας για την ανάδειξη και την προβολή σημείων εξαιρετικού φυσικού κάλλους.

Από το Δήμο Κιλκίς ανακοινώνεται η παράταση της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στην προκήρυξη ΣΟΧ 1/2022 έως την Τρίτη 24 Μαϊου και ώρα 24:00.