Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:32:32 πμ

Αυτοδιοίκηση

Σε πανηγυρικό κλίμα, με κυρίαρχη την ενθουσιώδη συμμετοχή και την ογκώδη συγκέντρωση δημοτών, πραγματοποιήθηκαν στο Πολύκαστρο τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της Δημοτικής Παράταξης «ΝΕΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΙΟΝΙΑ» της οποίας ηγείται ο Χρήστος Γκουντενούδης.

Ο ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ υπ. Περιφερειακός Σύμβουλος με την «ΑΛΛΑΓΗ» και τον Γιάννη ΜΥΛΟΠΟΥΛΟ

Ο ΧΡΗΣΤΟΣ ΚΑΛΕΜΚΕΡΙΔΗΣ υπ. Δημοτικός Σύμβουλος με το «Νέο Κιλκίς» και τον Θεόδωρο ΒΑΦΕΙΑΔΗ

Ονομάζομαι Σμυδάκη Χαμουρούδη Καλλιόπη, είμαι 28 χρονών, γεννήθηκα και μεγάλωσα στο Πολύκαστρο.

Είμαι απόφοιτη του τμήματος Γεωγραφίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου και στη συνέχεια έκανα την αγάπη μου επάγγελμα αποφοιτώντας από την KynagonDogTrainersAcademy.

Είμαι ιδιωτική υπάλληλος και παράλληλα εργάζομαι ως εκπαιδεύτρια σκύλων και σύμβουλος συμπεριφοράς.

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΔΗΣ υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το ΚΙΛΚΙΣ ΜΠΡΟΣΤΑ και τον Δημήτρη Κυριακίδη

Ο υπ. Δήμαρχος Κιλκίς με την «Λαϊκή Συσπείρωση», Κώστας Τσαουσίδης, προχώρησε σε δήλωση για την κατάσταση στα σχολεία του Δήμου Κιλκίς, όπου μεταξύ άλλων αναφέρει:

Καλή σχολική χρονιά σε όλους τους μαθητές και τους γονείς τους!

Στα παιδιά μας αξίζει το καλύτερο. Το μέλλον της νέας γενιάς πρέπει και μπορεί να χτίζεται στον 21ο αιώνα σε σχολικές υποδομές που θα αντανακλούν τις σύγχρονες δυνατότητες.

Η Μαρία Ζήση είναι Υποψήφια στη Δημοτική Κοινότητα Κιλκίς με τον Δήμαρχο Δημήτρη Κυριακίδη και την παράταξη «Κιλκίς Μπροστά»:

Προσωπικά στοιχεία

  • Κιλκισιώτισα ηθοποιός/σκηνοθέτιδα, απόφοιτη Ανώτερης Σχολής Δραματικής Τέχνης, κάτοχος εκπαιδευτικής επάρκειας

Στην έκτακτη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Παιονίας Κιλκίς, για την κατάσταση στον οδικό άξονα ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο τμήμα από το Πολύκαστρο Κιλκίς έως τη Χαλάστρα Θεσσαλονίκης, συμμετείχε ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολος Τζιτζικώστας.

Ονομάζομαι Βεκηδημητριάδης Δημήτρης (Βέκης) και είμαι υποψήφιος Περιφερειακός Σύμβουλος Π.Ε. Κιλκίς με την ΑΛΛΗΓΓΥΗ και τον Περιφερειάρχη Απόστολο Τζιτζικώστα.

Γεννήθηκα στο Νέο Αγιονέρι Κιλκίς και ασκώ το επάγγελμα του λογιστή–συμβούλου επιχειρήσεων. 

Ο Στεφανίδης Χρυσοβαλάντης Πέτρος είναι ηλεκτρολόγος εγκαταστάσεων κτιρίων και βιομηχανιών, καθώς επίσης και βοηθός φυσικοθεραπευτή με εξειδίκευση την αθλητική μάλαξη. Δραστηριοποιείται όλα τα χρόνια στα κοινά του χωριού σε ότι αφορά συλλογικότητες και ομάδες. Ήταν πρόεδρος για πέντε χρόνια στον δραστήριο Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου. Είναι παντρεμένος με την Ευτέρπη Χατζημήτρου, που είναι γενικός ιατρός στο κέντρο υγείας Δροσάτου.