Quantcast
Κυριακή, 28 Μαΐου 2023, 10:34:54 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

kiltidhsΠαλιές δόξες της πολιτικής θύμισε η πολιτική εκδήλωση του Κώστα Κιλτίδη, υποψηφίου βουλευτή του ΛΑ.Ο.Σ. στην Α’ Θεσσαλονίκης, τόσο από την δυναμική παρουσία του κόσμου όσο και από την ομιλία που απεύθυνε στους Θεσσαλονικείς ο Μακεδόνας πολιτικός, την Τετάρτη 25 Απριλίου, στο ξενοδοχείο Porto Palace.

giatroi-kilkisΔραματικό σήμα κινδύνου για τη δημόσια περίθαλψη στο νομό Κιλκίς εκπέμπουν οι νοσοκομειακοί γιατροί του Κιλκίς καθώς, όπως καταγγέλλουν οι ελλείψεις σε ιατρικό προσωπικό, η στενότητα πιστώσεων σε συνδυασμό με το ισχύον νομικό πλαίσιο δεν επιτρέπουν την κάλυψη των εφημεριών στο ίδρυμα.

fotopoulou-mariaΘα ξεκινήσω παραθέτοντας έναν αριθμό πoυ δυστυχώς στοιχειώνει τη νεολαία της χώρας μας. Εν μέσω κρίσης, το ποσοστό ανεργίας στους νέους βρίσκεται σύμφωνα με τελευταία στοιχεία στο 50% (Eurostat).

ankiΜε την ευκαιρία του εορτασμού των 50 χρόνων Κοινής Αγροτικής Πολιτικής η Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε., ως ενδιάμεσος φορέας του Ευρωπαϊκού Δικτύου για την Αγροτική Ανάπτυξη και του Εθνικού Αγροτικού Δικτύου, καλεί όλους τους επαγγελματίες και ερασιτέχνες φωτογράφους του νομού Κιλκίς σε συμμετοχή στον ευρωπαϊκό διαγωνισμό «Εικόνες της Αγροτικής Ευρώπης».

alexandrosΤετραήμερο γεμάτο ποδόσφαιρο είχαν οι ομάδες Παίδων και Προπαίδων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, την προηγούμενη εβδομάδα, συμμετέχοντας σε τουρνουά στις εγκαταστάσεις του Ατέρμονα, στον Παντελεήμονα Κιλκίς.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 20:17

Ο Φραγγίδης και οι παλιοί δήμαρχοι...........

fraggidhs-papadhmhtriouΑγκαλιά με τους δυο κιλκισιώτες και πρώην δημάρχους, Πολίχνης Κώστα Θεοδωρίδη και Αξιούπολης Κώστα Παπαδημητρίου, βρέθηκε ο υποψήφιος βουλευτής Γιώργος Φραγγίδης, λίγο πριν αρχίσει η ομιλία του στο Δημοτικό Θέατρο Πολίχνης, την περασμένη Τετάρτη.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 20:17

Συγκινείται κανείς;

Είναι απορίας άξιον πως και δεν συγκινείται κανείς στις απεγνωσμένες εκκλήσεις γιατρών που «έδωσαν την ψυχή τους» για να απολαμβάνουμε στο ν. Κιλκίς περίθαλψη υψηλού επιστημονικά επιπέδου, άσχετα αν ο ξενοδοχειακός εξοπλισμός του ιδρύματος είναι για τα ..μπάζα.
Γιατροί – διαμάντια που «έφαγαν τη ζωή τους» μέσα στο νοσοκομείο, όπως οι κ. Αναστάσιος Χαραλαμπίδης, Γιώργος Καρακώστας, Θεόδωρος Μπαλαμπανίδης, Κουκούδης – για να ανφέρουμε μερικούς μόνο- με κάθε τρόπο προειδοποιούν πως η υπομονή τους εξαντλήθηκε. Πως σε λίγο δεν θα έχουμε ουσιαστικά νοσοκομείο για όλο το μήνα και επομένως δεν θα έχουμε καν νοσοκομείο.
Να ζητούν επί χρόνια να επιλυθεί το πρόβλημα καθώς λείπουν δεκάδες γιατροί για να βγαίνουν οι εφημερίες…
Προφανώς και ακούνε πολλοί. Συγκινείται κανείς.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 20:16

Πως θα σηκωθεί από τον καναπέ ο κόσμος;

Δυο δημοσιογράφοι βρεθήκαμε στη συνέντευξη τύπου της ΕΝΙΚ το μεσημέρι της Πέμπτης στο νοσοκομείο. Ο υπογράφων κι ο καλός συνάδελφος από το Kilkis24 Γιάννης Καραγιαννίδης.
Κάποια στιγμή ο κ. Κουκούδης από το νεφρολογικό τμήμα ζήτησε τα «φώτα» μας για ν’ αντιδράσει η τοπική κοινωνία στην υποβάθμιση της νοσοκομειακής περίθαλψης με την αδυναμία εφημέρευσης του νοσοκομείου ολόκληρο το μήνα.
Τι άλλο πρέπει να κάνουμε; Βοηθήστε μας. Με ποιο άλλο τρόπο μπορούμε να ενημερώσουμε τους πολίτες για όσα αντιμετωπίζουμε στο νοσοκομείο με άμεση επίπτωση στη δική τους περίθαλψη; ρώτησε ο κ. Κουκούδης.
Ανέλαβα να τον …στεναχωρήσω περισσότερο.
Γιατρέ μου θα ήμουν ευτυχής αν η αδράνεια των πολιτών στο συγκεκριμένο θέμα αφείλονταν στην ελλιπή ενημέρωσή τους, απάντησα. Κι ο κ. Κουκούδης κατάλαβε. Όπως βεβαίως καταλάβατε όλοι σας.  Αγώνες χωρίς να σηκωθούμε από τον καναπέ δεν γίνονται. Και σίγουρα αν γίνονται δεν τελεσφορούν.
Θ.Π.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 20:15

Το κατάλαβαν κι αυτό το λάθος

Καλό και τούτο. Όλοι γνώριζαν πως με την απόσπαση αναισθησιολόγου στο «Παπανικολάου», δεν έβγαιναν οι εφημερίες σε ένα ζωτικής σημασίας τμήμα του νοσοκομείου Κιλκίς.
Κι όμως η απόσπαση έγινε. Και το Αναισθησιολογικό από την Πέμπτη 26 Απριλίου  «σήκωσε ψηλά τα χέρια».
Το ενδιαφέρον είναι πως καθώς περιέγραφε τη ζοφερή πραγματικότητα ο κ. Μαρδικιάν, έλαβε τηλεφώνημα από τον διοικητή και όταν επέστρεψε, μεταξύ των άλλων, ενημέρωσε πως ο διοικητής παραδέχτηκε πως ήταν λάθος η απόσπαση αναισθησιολόγου και θα κινήσει διαδικασίες ανάκλησης της απόσπασης.
Πως τα καταφέρνουν ετούτοι οι ΠΑΣΟΚοι και αναγνωρίζουν τα λάθη τους (όρα Βενιζέλος για το πρώτο μνημόνιο και το «λεφτά υπάρχουν») δυο τρία χρόνια  μετά τη διάπραξή τους, είναι απορίας άξιον.

Παρασκευή, 27 Απριλίου 2012 19:39

Ας όψεται το χρήμα

Ο φίλος μου ο Σάββας Τσολάκης ήταν στεναχωρημένος. Ήθελε όσο τίποτε να κατέβει στις εκλογές. Χούι είναι αυτό δεν είναι παίξε γέλασε.
Αλλά ας όψεται το ρημάδι το χρήμα που δεν υπάρχει για να έκανε στοιχειώδη προεκλογική εκστρατεία.
Την άλλη φορά Σάββα. Και δεν θα αργήσει.