Τετάρτη, 30 Νοεμβρίου 2022, 2:39:33 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:44

“Όχι STAGE στο νοσοκομείο”

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου Εργαζομένων στο Γενικό Νοσοκομείο Κιλκίς, αποφάσισε, με την συνεδρίασή του την 29.9.2009, να καταγγείλει δημοσίως την εφαρμογή επιδοτούμενων προγραμμάτων STAGE και στο Νοσοκομείο Κιλκίς.

Καλούνται τα μέλη της Μ.Κ.Ε. “ΤΕΧΝΗ” Κιλκίς στην ετήσια γενική συνέλευση, την Κυριακή 8 Νοεμβρίου 2009 και ώρα 11 π.μ., στα γραφεία του Συλλόγου, 25ης Μαρτίου 20.

Θέματα ημερήσιας
διάταξης
- Έκθεση του Διοικητικού Συμβουλίου για τη διετία, που πέρασε
- Συζήτηση για τη μελλοντική δράση και τους στόχους του Συλλόγου
- Έγκριση του Ισολογισμού 2007-2009 και Προϋπολογισμού 2009-2011

Στο χώρο του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης πραγματοποιήθηκε από τον πατέρα-Απόστολο  Αγιασμός για  την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Την  εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Νομάρχης Κιλκίς, ο Αντιδήμαρχος Κιλκίς, ο Υποδιευθυντής της Αστυνομικής Δ/νσης Κιλκίς, η Πρόεδρος και τα μέλη του ΔΣ του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων Ατόμων με Αναπηρία Ν. Κιλκίς «ΒΗΜΑΤΙΖΩ»,  οι εθελοντές  του ΚΚΣ, αντιπροσωπεία μαθητών και εκπαιδευτικών του Ε.Ε.Ε.Ε.Κ, καθώς και η πλειοψηφία  των γονέων και κηδεμόνων των παιδιών του Κέντρου.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:43

Ένας χρόνος επιτυχίας

Η περσινή χρονιά χαρακτηρίστηκε από την ίδρυση και λειτουργία του Δημοτικού Ωδείου Πολυκάστρου. Μια επιθυμία της Διοίκησης του Κέντρου Πολιτισμού, που έγινε πράξη, θέτοντας έτσι ως πολιτιστική προτεραιότητα την μουσική εκπαίδευση. Το Ωδείο είναι μια εγγύηση του Δήμου Πολυκάστρου για οργανωμένη και πιστοποιημένη μουσική παιδεία. Η ίδρυση και αναγνώριση του Ωδείου είναι ευόδωση μιας εκ των προσπαθειών της διοίκησης του Δ.Κ.Π &Π Πολυκάστρου για την κάλυψη δημιουργικών αναζητήσεων των νέων μας.

Ως έμμεση «ενίσχυση» της υποψηφιότητας της Ντ. Μπακογιάννη για την προεδρία της ΝΔ, εκλαμβάνεται από στελέχη της Ρηγίλλης η απόφαση του Κ. Καραμανλή να εκλεγεί ο διάδοχός του στις 7 Νοεμβρίου, απορρίπτοντας την πρόταση για ανοιχτό συνέδριο και εκλογή προέδρου από τη βάση του κόμματος.

Με αρκετή δυσκολία και περίσσιο άγχος ο Εθνικός Ν. Αγιονερίου πήρε την πρόκριση για τους ημιτελικούς αγώνες νικώντας με το  φτωχό 1-0 την ισχυρή ομάδα του Ατρόμητου Π. Αγιονερίου. Το χρυσό γκολ σημείωσε ο Λευκαρίτης στο 74’.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:37

Η καλύτερη ευκαιρία

Τελικά δεν είναι μόνο η ζωή άδικη. Και η Πολιτική δεν υπολείπεται.
Ο Σαμαράς έκανε το μεγάλο βήμα. Έφυγε από την κυβέρνηση Μητσοτάκη, δημιούργησε νέο κόμμα, την ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΝΟΙΞΗ, και σήμερα, ύστερα από την επάνοδό του στην Νέα Δημοκρατία διεκδικεί την  ηγεσία ρου κόμματος. Απέναντι στην όρη του Μητσοτάκη, την Ντόρα Μπακογιάννη.
Πάντα ταύτα διαδραματίζονται και θεωρούνται απολύτως φυσικά.
Ο ημέτερος Γιώργος Συμπιλίδης απλώς ακολούθησε τον Σαμαρά στην Πολιτική Άνοιξη. Και σήμερα δεν είναι ούτε καν ….σύνεδρος.
Πάντως, καταστατικά προλαβαίνει να πάει στο συνέδριο. Δηλώνει ότι προσχωρεί στη Ν.Δ. και ως πρώην βουλευτής της είναι εξ οφίτσιο σύνεδρος. Οπότε θα έχει και μια ψήφο παραπάνω ο Αντώνης.
Γιατρέ, τώρα τα πάντα στη Ν.Δ. αναδιατάσσονται δεν θα βρεις καλύτερη ευκαιρία επανόδου.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:37

Κι άλλοι στη λίστα

Δεν είναι μόνο ο Χρήστος Ζησίδης που όντας εκλεγμένος σύνεδρος το 2007 στη Ν.Δ., δεν θα παραστεί στο συνέδριο του προσεχούς Νοεμβρίου για την εκλογή νέου προέδρου στη Νέα Δημοκρατία. Και για άλλους υφίσταται θέμα.
Ο μεν Χρήστος εξαρχής προσχωρώντας στο ΛΑΟΣ και ως υποψήφιος βουλευτής του κόμματος Καρατζαφέρη, είναι εύλογο να μην μετάσχει.
Στη Νέα Δημοκρατία ωστόσο εξετάσουν την εκλογική συμπεριφορά και άλλων συνέδρων του 2007 που στις εκλογές της Κυριακής έτρεχαν φανερά υπέρ υποψηφίων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ!
Και στο Κιλκίς και στην Παιονία.

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:36

Ευθύνες κι όσοι χειροκρόταγαν…

Τώρα που σας έχουμε στην φυσική σας έδρα, στο Κιλκίς, ξεκίνησε την ερώτησή του προς τον Σάββα Τσιτουρίδη, ο Γιάννης Παπαγεωργόπουλος στο Ράδιο Επιλογές το πρωί της Δευτέρας…
Ναι, την φυσική μου έδρα που κάποιοι φρόντισαν να μου τη στερήσουν με τέτοιο τρόπο που πολτικά έχει δημιουργήσει ερωτηματικά που παραμένουν αναπάντητα, απάντησε ο Σ. Τσιτουρίδης.
Και συνέχισε. «Ευθύνες έχουν και  στην Αθήνα αλλά και όσοι στο Κιλκίς χειροκροτούσαν τέτοιου είδους αποφάσεις που κόστισαν και απέφεραν τη δεύτερη θέση στο νομό για τη Ν.Δ.»

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:36

Δεν θα πλήξουμε

Με τούτα και με τ’ άλλα , με τις «ευθύνες όσων χειροκροτούσαν», που καταμαρτυρεί η πλευρά Τσιτουρίδη, αλλά και τους «Εφιάλτες» που εξαπολύει η πλευρά Κιλτίδη, ένα είναι το βέβαιο. Δεν πρόκειται να πλήξουμε στο Κιλκίς τους προσεχείς μήνες.