Τετάρτη, 21 Φεβρουαρίου 2024, 3:11:14 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 04 Μαϊος 2011 00:03

Στη μάχη των μπαράζ ανόδου

mpalaΤην ύστατη προσπάθεια για να αναδειχθεί πρώτος σκόρερ του πρωταθλήματος έκανε ο Παναγιώτης Κωνσταντινίδης. Πέτυχε 4 γκολ σε διάστημα 62 λεπτών, χωρίς να υλοποιήσει τον στόχο του. «Καρέ» επιτυχιών είχε ο Αλέξης Αλεξανδρίδης της Κρηστώνης, την 11η αγωνιστική, στο 7-1 επί της Πλαγιάς, σημειώνοντας όλα τα γκολ του σε διάστημα 49 λεπτών.
handballΧωρίς να διεξαχθούν οι αγώνες μπαράζ για την άνοδο από την α2 στην α1 εθνική κατηγορία, ο ΓΑΣ Κιλκίς ως πρωταθλητής της κανονικής περιόδου επανήλθε στη μεγάλη κατηγορία, αφού η ομοσπονδία χειροσφαίρισης Ελλάδος έκανε δεκτό το αίτημα των ομάδων του Ποσειδώνος Λουτρακίου και του Αρίωνος Πτολεμαΐδος να μην συμμετέχουν στους κατατακτήριους αγώνες λόγω οικονομικών δυσκολιών.
Τρίτη, 03 Μαϊος 2011 23:59

«Δεν διαλυόμαστε»!

Από το Σύλλογο Παλαιμάχων Ποδοσφαιριστών και Φίλων «Α.Ο. Κιλκισιακού» λάβαμε την ακόλουθη επιστολή:
Κύριε Εκδότη,
Με έκπληξη παρακολουθούμε τις τελευταίες ημέρες δημοσιεύματα στον τοπικό τύπο, τα οποία αναφέρονται σε ίδρυση νέου συλλόγου παλαιμάχων ποδοσφαιριστών του Κιλκισιακού αλλά και στην κατάργηση - διάλυση του δικού μας συλλόγου. Επειδή, από ό,τι φαίνεται, άλλοι αποφασίζουν για εμάς και δυστυχώς οι μόνοι που δεν ρωτήθηκαν για την τύχη του Συλλόγου μας είναι οι υπεύθυνοι λειτουργίας του, δηλαδή το Διοικητικό Συμβούλιο και τα περίπου 50 ενεργά μέλη του, ενεργώντας με υπευθυνότητα (λέξη άγνωστη για κάποιους άλλους), όπως αρμόζει σε οργανωμένους συλλόγους, και για την αποκατάσταση της αλήθειας νοιώθουμε την ανάγκη να σας γνωστοποιήσουμε τα ακόλουθα:
protomagiaΗ Πρωτομαγιά τιμήθηκε δεόντως κι αν δεν τα χαλούσε η βροχή που έπεσε σχεδόν σε ολόκληρο το νομό η φετεινή θα ήταν από τις πλέον μαζικές σε συμμετοχή πανηγυριωτών. 
Στον Άγιο Μάρκο φερ’ ειπείν περισσότεροι από 400 πανηγυριώτες απόλαυσαν την οργιαστική φύση και φυσικά τα εδέσματα, τα ποτά και τη μουσική στο τοπικό πανηγύρι που οργανώθηκε από τον σύλλογο κι ας συνωμότησε εναντίον τους ο καιρός.
Ανάλογα πανηγύρια στήθηκαν σε πολλά σημεία του νομού, με κύριο γνώρισμα τη μεγάλη συμμετοχή.
dromos_kilkis_salonikiΣχεδόν δυο χρόνια καθυστέρησε η εγκατάσταση του εργολάβου για την κατασκευή του υπολειπόμενου τμήματος (Νέας Σάντας – Εγνατίας) του αυτοκινητόδρομου που θα συνδέει το Κιλκίς με τη Θεσσαλονίκη.  Το Ελεγκτικό Συμβούλιο ενέκρινε   τον φάκελο της δημοπράτησης και ήδη η ανάδοχος εταιρεία υπέγραψε τη σύμβαση με το δημόσιο.
genoktoniaΓια 17η φορά ο Σύλλογος Ποντίων Νέας Σάντας θα πραγματοποιήσει διήμερη εκδήλωση για τη Γενοκτονία του Ποντιακού Ελληνισμού, στις 14 και 15 Μαΐου, στην πλατεία των Παλληκαριών της Σάντας του Πόντου.
Το πλήρες πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής:
Τρίτη, 03 Μαϊος 2011 23:48

Που πας αδελφέ;

argonautesΠαρουσίαση και προβολή του ντοκιμαντέρ του Ομέρ Ασάν «Που πας αδελφέ;» θα γίνει το Σάββατο 7 Μαίου, ώρα 7 μ.μ.  στην αίθουσα του επιμελητηρίου Κιλκίς.
Πρόκειται για το σπουδαίο έργο με την παράλληλη ιστορία αποχωρισμού με μαρυρίες ποντίων που έφυγαν από την πατρώα γη των Κοτυώρων και εγκαταστάθηκαν στην Ελλάδα και Τούρκων που έφυγαν από την Ελλάδα και εγκαταστάθηκαν στην περιοχή των Κοτυώρων, αλλά και στην ευρύτερη περιοχή του Πόντου.
anthoekthesiΕυωδιές και χρώματα της φύσης θα πλημμυρίσει και πάλι ο πεζόδρομος της Κ. Γαβριηλίδη! Συνεπές στο ετήσιο ραντεβού του το Τοπικό Τμήμα του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού, διοργανώνει ΑΝΘΟΕΚΘΕΣΗ το Σάββατο 7 (09:00 – 21:00) και την Κυριακή 8 Μαίου (10:00 – 14:00).
dimos_kilkis2Σοβαρά προβλήματα αναμένεται να δημιουργηθούν τις επόμενες ημέρες, αρχής γενομένης από την 1η Μαΐου, στον τομέα της καθαριότητας του Δήμου Κιλκίς, λόγω της καθυστέρησης που σημειώνεται στην πρόσληψη των 28 ατόμων με οκτάμηνες συμβάσεις με υπαιτιότητα του Υπουργείου Εσωτερικών, αλλά και της λήξης της σύμβασης 49 συνολικά εργατών καθαριότητας δίμηνης και δεκαοκτάμηνης απασχόλησης στις 30 Απριλίου.
psomiadis«Σε μια περίοδο που κάποιοι θέλουν να “κουρέψουν” την εθνική μας αξιοπρέπεια, δεν έχουν δικαίωμα να “κουρέψουν” τα δεδουλευμένα των εμπλεκομένων στη μεταφορά των μαθητών. Απεδείχθη, έστω και καθυστερημένα, ότι διαχρονικά οι ευθύνες βαρύνουν την Πολιτεία και όλες τις κυβερνήσεις των τελευταίων ετών. Εμείς θα συμπαρασταθούμε σε όλους τους φορείς της Κεντρικής Μακεδονίας, οι οποίοι έχουν να εισπράξουν 15 περίπου εκατομμύρια ευρώ για το 2010 και περίπου 20 εκατομμύρια ευρώ για το α΄εξάμηνο του 2011.