espa pkm

Παρασκευή, 1 Μαΐου 2026, 2:39:10 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:41

Ο χορός των «Αργοναυτών»

argonautesΜε επιτυχία πραγματοποιήθηκε και φέτος ο ετήσιος χορός της Ένωσης Ποντίων ν.Κιλκίς «Οι Αργοναύτες».
Η πρόεδρος του συλλόγου Δέσποινα Καραμπίδου απηύθυνε χαιρετισμό τονίζοντας τη σημασία της ετήσιας αυτής διοργάνωσης που αποτελεί θεσμό σαράντα τριών ετών.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:39

Δράση Comenius στο Ειδικό Σχολείο

eidiko-sxoleioΕικοσιένα εκπαιδευτικοί από τέσσερις ευρωπαϊκές χώρες (Πολωνία, Αγγλία, Ρουμανία και Τουρκία)  φιλοξενήθηκαν από το Ειδικό Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, με τίτλο “Fan way to independence”. 

bibliothikikilkisΔευτέρα 1 Απριλίου - Παρασκευή 5 Απριλίου, τις ώρες λειτουργίας της Βιβλιοθήκης
Η Βιβλιοθήκη γιορτάζει την Παγκόσμια Ημέρα Παιδικού Βιβλίου με μια σειρά από δράσεις:

xeirotoniaΣε κλίμα θρησκευτικης κατάνυξης και έντονης συγκίνησης, τελέστηκε η εις πρεσβύτερον χειροτονία του Διακόνου Μελετίου Κώνστα από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Εμμανουήλ, το Σάββατο 30 Μαρτίου , στον Ι.Ν.Κοιμήσεως της Θεοτόκου Κεντρικού.

andreanidisΝωπές οι μνήμες της ανθρωπότητας από την πυρηνική καταστροφή της Φουκουσίμα. Η διαφυγή ραδιενέργειας ήταν η μεγαλύτερη μετά το Τσερνομπίλ με τον σεισμό και το τσουνάμι να μη αποτελούν δικαιολογία για τον περιορισμό ή την αποφυγή της.

polykastro-2012Ο Μέγας Αλέξανδρος Βαφειοχωρίου που κατέλαβε την πρώτη θέση μαζί με τη δεύτερη ΑΕΠ θα διεκδικήσουν τον τίτλο του πρωταθλητή της α1 κατηγορίας μετά και την ολοκλήρωση της κανονικής περιόδου με την διεξαγωγή των αγώνων της 27ης αγωνιστικής την περασμένη Κυριακή.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:28

Οι Βαθμολογίες της 27ης αγωνιστικής

vathmologiesΟι Βαθμολογίες της 27ης αγωνιστικής ήταν:

gaskΣτην περιοχή Βαρέα στα Μέγαρα έγινε το Σάββατο (30/3) το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα βάδην 20χλμ. Ανδρών – Γυναικών και Νέων και παράλληλα ημερίδες 10χλμ. για αθλητές της κατηγορίας Εφήβων – Νεανίδων – Παίδων και 5χλμ. Κορασίδων.

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:19

Ευχαριστίες από τον ΠΑΟΚ Κρηστώνης

paok-krhstonhs-2013aΎστερα από διαρκή, μεθοδική, επίμονη αλλά και επίπονη προσπάθεια, ολοκληρώσαμε τις αγωνιστικές μας υποχρεώσεις στην Δʼ εθνική και στο κύπελλο ΕΠΣ ΚΙΛΚΙΣ. Στην προσπάθειά μας αυτή ευτυχώς δεν ήμασταν μόνοι, γιʼ αυτό και θα θέλαμε με την παρούσα επιστολή να ευχαριστήσουμε όλους όσους συνέβαλλαν στην προσπάθειά μας αυτή:

Πέμπτη, 04 Απριλίου 2013 15:17

Αποτελέσματα αγώνων 30-31 Μαρτίου

epsΤα αποτελέσματα των αγώνων αυτής της αγωνιστικής ήταν: