Τρίτη, 4 Αυγούστου 2020, 4:50:22 πμ

Εκπαίδευση

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (4-7-2015)

Πέμπτη, 02 Ιουλίου 2020 09:20

Στις 7 Σεπτεμβρίου ανοίγουν τα σχολεία

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στο ΦΕΚ δημοσιεύθηκε η απόφαση για το άνοιγμα δημοτικών, γυμνασίων και λυκείων στις 7 Σεπτεμβρίου. Στην ίδια απόφαση προβλέπεται ότι οι εξετάσες για τους μετεξεταστέους θα διεξαχθούν από την 1η έως τις 10/9, ενώ το πρώτο τρίμηνο για την πρωτοβάθμια και το τετράμηνο για την δευτεροβάθμια, ολοκληρώνονται 10 Δεκεμβρίου και 20 Ιανουαρίου αντίστοιχα.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (2-7-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (1-7-2020)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (27-6-2015)

Με αφορμή την ολοκλήρωση της σχολικής χρονιάς τα μέλη της Ενωτικής Κίνησης Εκπαιδευτικών εκφράζουν τις ευχές τους για καλό καλοκαίρι, υγεία και δυναμική επιστροφή στα σχολεία μας το Σεπτέμβρη.

Το σχολικό έτος το οποίο διανύσαμε ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, αλλά ολοκληρώθηκε με αναπάντεχες ανατροπές. Τo τελευταίο τρίμηνο τα σχολεία έκλεισαν λόγω της πανδημίας του κορονοϊού covid 19, με μαθητές και εκπαιδευτικούς να  βρίσκονται  εκτός του φυσικού τους χώρου και παρά τη θέλησή τους.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (26-6-2015)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (25-6-2015)

Το Ίδρυμα Νεολαίας και Διά Βίου Μάθησης απευθύνει πρόσκληση εκδήλωσης ενδιαφέροντος σε εκπαιδευτές ενηλίκων για σύναψη σύμβασης έργου σε Κέντρα Διά Βίου Μάθησης – Νέα Φάση Δήμων.

Οι υποψήφιοι καλούνται να υποβάλουν αίτηση με ηλεκτρονικό τρόπο στη διεύθυνση http://mis.inedivim.gr έως και τη Δευτέρα 29 Ιουνίου και ώρα 11 το πρωί.

Τετάρτη, 24 Ιουνίου 2020 11:04

Υποτροφίες σε Περιφέρειες, 9 στην Κεντρική Μακεδονία

Συντάκτης: Eidisis.gr

Η Περιφέρεια Κεντρικής Μακεδονίας ανταποκρίνεται στην πρωτοβουλία των εκπαιδευτικών φορέων ΙΕΚ ΑΛΦΑ, Mediterranean College, ΑΛΦΑ studies (Κ.Δ.Β.Μ.2) και Mediterranean Professional Studies (Κ.Δ.Β.Μ.2), μέσω του θεσμού «Υποτροφίες στις Περιφέρειες» ακαδημαϊκού έτους 2020-2021, στο ευρύτερο πλάνο δράσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης των εκπαιδευτικών φορέων, ενισχύοντας το δικαίωμα όλων των νέων στην εκπαίδευση, με στόχο να ικανοποιηθούν οι ανάγκες για σπουδές νέων με επιδόσεις στο Λύκειο, που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να σπουδάσουν.