Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 1:25:33 μμ

Εκπαίδευση

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-9-2022)

Την ευκαιρία να βρεθεί στο πλευρό των μαθητών και των μαθητριών και να τους ευχηθεί από κοντά για την νέα σχολική χρονιά είχε η βουλεύτρια Κιλκίς του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συμμετέχοντας στους αγιασμούς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς και του 1ου Γενικού Λυκείου Κιλκίς.

Κοντά σε μικρούς και μεγάλους παραβρέθηκε την πρώτη μέρα των σχολείων η Περιφερειακή Σύμβουλος Ναβροζίδου Γενοβέφα.

Ευχόμαστε καλή σχολική χρονιά, δημιουργική, αγωνιστική σε όλο τον κόσμο της εκπαίδευσης.

Στους μαθητές που θέλουν να βρουν απαντήσεις στα μεγάλα γιατί της εποχής μας.

Τα δημόσια σχολεία του Δήμου Κιλκίς άνοιξαν σήμερα και μαζί τους γέμισαν από τις χαρούμενες φωνές και τη θετική ενέργεια των παιδιών οι σχολικές αυλές.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (12-9-2017)

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίος  με αισθήματα χαράς τέλεσε την ακολουθία του αγιασμού για την έναρξη της νέας σχολικής περιόδου σε σχολεία της πόλης του Κιλκίς, στο 2 και 4ο Δημοτικό Σχολείο, 3ο Γυμνάσιο, 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο και Λύκειο, 1ο και  2ο ΕΠΑΛ, 1ο ΓΕΛ.

Το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο - Λύκειο Κιλκίς, καθώς και το 1ο Γενικό Λύκειο Κιλκίς επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2022 ο Αντιπεριφερειάρχης Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης και παρέστη στους αγιασμούς για την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς, στους οποίους χοροστάτησε ο Μητροπολίτης Πολυανής & Κιλκισίου, κ.κ. Βαρθολομαίος.

Νέο ξεκίνημα, νέα αρχή, νέα όνειρα. Οι πόρτες της μόρφωσης, οι πόρτες της γνώσης άνοιξαν και πάλι και περιμένουν τα παιδιά μας να εκκινήσουν και πάλι τα όνειρα τους μέσα από τους δρόμους της εκπαίδευσης.

Εύχομαι σε όλους τους μαθητές, στους γονείς τους και στους εκπαιδευτικούς της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς μία εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά.