Quantcast
Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2023, 2:19:34 πμ

Εκπαίδευση

Τρίτη, 20 Δεκεμβρίου 2022 19:03

Ευχές του δημάρχου Παιονίας στο Ειδικό Σχολείο

Συντάκτης:

Την Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου ο δήμαρχος  Παιονίας Κώστας  Σιωνίδης επισκέφτηκε το Ειδικό Σχολείο του δήμου  και  συνομίλησε με τους εκπαιδευτικούς και το βοηθητικό προσωπικό.                                                                                                       Μοίρασε δωράκια στα παιδιά που φοιτούν εκεί και έστειλε  ευχές προς όλους τους κατοίκους  του δήμου για τα Χριστούγεννα και το νέο έτος. 

Μια βιωματική εμπειρία στο πλαίσιο της Παγκόσμιας Ημέρας των Ατόμων με Αναπηρία  (3 Δεκεμβρίου) σχεδίασαν και υλοποίησαν οι εκπαιδευτικοί του 2ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, προκειμένου θα φέρουν τους μαθητές και τις μαθήτριες σε επαφή με τα προβλήματα, αλλά και τις δυνατότητες των συνανθρώπων τους και παράλληλα να καλλιεργήσουν την ενσυναίσθηση.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου επισκέφτηκε τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη  αντιπροσωπεία του 1ου δημοτικού σχολείου Πολυκάστρου, αποτελούμενη από εκπαιδευτικούς και γονείς, προκειμένου να τον ενημερώσουν για τις πρόσφατες επιτυχίες που σημείωσαν  τα παιδιά του σχολείου και να ζητήσουν την στήριξη του δήμου στις υποχρεώσεις που ακολουθούν και απορρέουν από τις επιτυχίες αυτές.

Την Τετάρτη 14 Δεκεμβρίου  οι κυρίες Αναστασία Νικολαΐδου, Ολυμπία Βίτσιου και Πασχαλίνα Μασταγάρκα, επισκέφθηκαν τον δήμαρχο Παιονίας Κώστα Σιωνίδη στο δημαρχείο του Πολυκάστρου,  ως εκπρόσωποι του συλλόγου γονέων & κηδεμόνων του λυκείου Γουμένισσας, προκειμένου να του εκθέσουν θέματα που αφορούν το Λύκειο και να  ευχηθούν  για  τις εορτές των  Χριστουγέννων.

MED-QUAD: Η Επιμορφωτική Κιλκίς σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας θα πραγματοποιήσουν το δεύτερο εκπαιδευτικό σεμινάριο για τα μέλη της «Ομάδας Ανάπτυξης της Πόλης».

Η εκπαίδευση θα λάβει μέρος από 15 έως 21 Δεκεμβρίου 2022 στο Κιλκίς.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-12-2022)

Το Σάββατο 12/11/2022, στο Κέντρο Διάδοσης Επιστημών και Μουσείο Τεχνολογίας «NΟΗΣΙΣ», πραγματοποιήθηκε από την Ένωση Ελλήνων Φυσικών η βράβευση των πέντε μαθητριών και μαθητών του σχολείου μας της περσινής Γ’ τάξης και ήδη φοιτητών Αθανασιάδη Φώτη, Αναστασιάδου Βάσιας, Βαφειάδη Κώστα, Κολιούσκα Βασίλη, Μπουφίδη Κωνσταντίνου και των υπευθύνων εκπαιδευτικών τους Τσατσούλα Μαρίας και Κωσταρόπουλου Ιάσονα, για την κατάκτηση του 2ου βραβείου πανελλαδικά στο επίπεδο λυκείου στον 4ο πανελλήνιο διαγωνισμό «ΘΕΛΟΥΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ».

Οι μαθητές, ο Σύλλογος Διδασκόντων και ο Σύλλογος Γονέων & Κηδεμόνων του 2ου ΕΠΑ.Λ. Κιλκίς ευχαριστούν από καρδιάς τον Πανοσιολογιότατο Αρχιμανδρίτη  πατέρα Επιφάνιο Θεοδωρίδη, Πρωτοσύγκελο της Ιεράς Μητροπόλεως Πολυανής και Κιλκισίου για την δωρεά αθλητικού υλικού στο σχολείο μας.

Οι μαθητές/τριες του Τομέα Πληροφορικής του 1ο ΕΠΑΛ Κιλκίς οργανώνουν δράση συλλογής, επισκευής, επαναχρησιμοποίησης και ανακύκλωσης παλιού, μη χρησιμοποιούμενου εξοπλισμού πληροφορικής.

Ο εξοπλισμός που θα συγκεντρωθεί ελέγχεται και αν μπορεί να επισκευαστεί, θα χρησιμοποιηθεί για να καλύψει τις ανάγκες του σχολείου. Σε διαφορετική περίπτωση αποσυναρμολογείται, τα χρήσιμα εξαρτήματα αποθηκεύονται για μελλοντική χρήση και τα υπόλοιπα μεταφέρονται για ανακύκλωση.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-12-2017)