Δευτέρα, 3 Οκτωβρίου 2022, 6:50:43 μμ

Εκπαίδευση

Δήλωση Γιώργου Γεωργαντά για την επιτυχία του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς: «Θερμά συγχαρητήρια, στα παιδιά του 2ου Πειραματικού Γυμνασίου Κιλκίς για την κατάκτηση του πρώτου πανευρωπαϊκού βραβείου και την ανακήρυξη της Microgreens-Magicgreens, σε Καλύτερη Μαθητική Επιχείρηση της Ευρώπης για το 2022, στον διαγωνισμό του Junior Achievement Europe.
Συγχαρητήριο μήνυμα Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς Ανδρέα Βεργίδη στην Microgreens-Magicgreens από το 2ο Πειραματικό Γυμνάσιο Κιλκίς για την πρώτη θέση στο διαγωνισμό καλύτερης μαθητικής επιχείρησης της Ευρώπης για το 2022:

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-7-2022)

Έξι ηχηρές διακρίσεις κατέκτησε η Ελλάδα και το JA Greece σε μια πρώτη «συγκομιδή» βραβείων από τους μαθητές και φοιτητές, στην ανάλογη εκδήλωση κατά τη δεύτερη ημέρα του Φεστιβάλ Νεανικής επιχειρηματικότητας και καινοτομίας GEN-E στο Ταλίν της Εσθονίας.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (13-7-2017)

Το Δημοτικό Σχολείο Σ.Σ. Μουριών Ν, Κιλκίς με εκπρόσωπό τη μαθήτρια της Ε’ Δημοτικού, Ιωάννα Κούδα και με το έργο “Φωλιές πουλιών” απέσπασε το πρώτο βραβείο στην κατηγορία των δημοτικών σχολείων  σε Πανελλήνιο Διαγωνισμό του Ερυθρού Σταυρού. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-7-2022)

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (8-7-2017)

Η Επιμορφωτική Κιλκίς (επικεφαλής εταίρος), σε συνεργασία με το Διεθνές Πανεπιστήμιο της Ελλάδας (ΔΙ.ΠΑ.Ε), διοργανώνουν στην Ελλάδα online εκπαιδευτικό σεμινάριο για την «Ομάδα Ανάπτυξης της Πόλης» (City Development Group).

Η Ομάδα Brainobrain του φροντιστηρίου Ξένων Γλωσσών ΣΙΔΗΡΟΠΟΥΛΟΥ του Κιλκίς αναδείχθηκε πρώτη σε συμμετοχές και βραβεύσεις στον Πρώτο Πανελλήνιο Διαγωνισμό Brainobrain, στο Βελλίδειο συνεδριακό κέντρο Θεσσαλονίκης.