Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:20:36 πμ

Πολιτική

Ο Λάζαρος Παζαρτζικλής είναι από σήμερα ο νέος γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ.

Μετά από σαράντα ημέρες από την εκλογή της συνεδρίασε σήμερα Σάββατο 18 Ιουνίου η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή, όπου εκλέχτηκε γραμματέας ο δημοτικός σύμβουλος και με μακρά διαδρομή στο κόμμα, Λάζαρος Παζαρτζικλής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-6-2022)

Παρασκευή, 17 Ιουνίου 2022 18:49

Σύριζα Κιλκίς: "21η Ιουνίου: Ευκαιρία αναστοχασμού"

Συντάκτης:

Η μάχη του Κιλκίς, την 21η Ιουνίου 1913, έχει χαρακτηριστεί δικαίως ως η φονικότερη των Βαλκανικών Πολέμων και αυτή που καθόρισε τα βόρεια σύνορα της χώρας. Το αξιόμαχο του ελληνικού στρατού, ο ορθός σχεδιασμός, το πείσμα και το θάρρος, οι εφορμήσεις της ελληνικής λόγχης αποτελούν το παράδειγμα και δείχνουν τον δρόμο για τις αντίστοιχες μάχες του σήμερα.

Το 1ο Φεστιβάλ Ισότητας στην πόλη μας είναι γεγονός. Ένα διήμερο με εκδηλώσεις πολιτιστικές, εργαστήρια, πολιτικές συζητήσεις, μουσικά δρώμενα, που θα πλαισιώσουν, την προσπάθεια που κάνουμε, να θέσουμε τα ζητήματα ισότητας στο επίκεντρο της ζωής της πόλης μας.

Κοινή δήλωση των Ευάγγελου Αντώναρου, πρώην Κυβερνητικού Εκπροσώπου και Σάββα Τσιτουρίδη, πρώην Υπουργού:

«Η άθλια τουρκική επιθετικότητα και οι προκλητικές απειλές του Ερντογάν του τελευταίου διαστήματος απαιτούν μια «έκτακτη» πανεθνική διαχείριση.

Ο Υφυπουργός Περιβάλλοντος Γιώργος Αμυράς ήρθε στο Κιλκίς και ανακοίνωσε τα ευχάριστα για την προστασία και ανάπλαση του Λόφου Αγίου Γεωργίου.

Η 14η Ιουνίου έχει οριστεί ως Παγκόσμια Ημέρα του Εθελοντή Αιμοδότη με πρωτοβουλία του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, του Ερυθρού Σταυρού και της Ερυθράς Ημισελήνου, της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Εθελοντών Αιμοδοτών και του Διεθνούς Οργανισμού Μετάγγισης Αίματος.

Στο τριήμερο 1-3 Ιουνίου ο ημέτερος αγροτοσυνδικαλιστής και στέλεχος του συνδυασμού «Πράξεις για τη Μακεδονία» Δημήτρης Βαφειάδης βρέθηκε στις Βρυξέλες.

Για δεύτερη φορά ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης βρέθηκε στα ΕΑΚΘ - Εθνικά Αθλητικά Κέντρα Θεσσαλονίκης, όπου ενημερώθηκε για την πορεία έργων από τον πρόεδρο της Επιτροπής Διοίκησης Τριαντάφυλλο Πέτρογλου, δικηγόρο του Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (10-6-2017)