Παρασκευή, 7 Αυγούστου 2020, 11:53:53 μμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (20-6-2020)

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-6-2020α)

Ή δεν γνωρίζουν ελληνικά ή προετοιμάζουν το έδαφος για μετακινήσεις μονάδων του στρατού στη βάση ρουσφετολογικών κριτηρίων.

Τρίτη, 16 Ιουνίου 2020 14:06

Ανοιχτές συνελεύσεις ΣΥΡΙΖΑ και εγγραφή μελών

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στο πλαίσιο του ανοίγματος του κόμματος στην κοινωνία για την εγγραφή νέων μελών, μέλη της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ Κιλκίς και η Βουλεύτρια του νομού Ε. Αγαθοπούλου θα συμμετάσχουν στην πρώτη συνέλευση της νεοσύστατης Οργάνωσης Μελών Γουμένισσας, την Παρασκευή 19 Ιουνίου στις 8 το βράδυ, στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου Γουμένισσας.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-6-2020)

Δευτέρα, 15 Ιουνίου 2020 13:30

Στη Θεσσαλονίκη σήμερα ο Γεωργαντάς με φορείς για το ΚΕΠPlus

Συντάκτης: Eidisis.gr

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκονται σήμερα οι υφυπουργοί Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Γεώργιος Γεωργαντάς και Γρηγόρης Ζαριφόπουλος, συνεχίζοντας τις επαφές τους με επιχειρηματικούς φορείς, στο πλαίσιο της προσπάθειας για αξιοποίηση του δικτύου των 1.060 Κέντρων Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ), με στόχο την αμεσότερη και στοχευμένη ενημέρωση των υποψήφιων και υφιστάμενων επιχειρηματιών.

Η μέρα αυτή είναι εξαιρετικά σημαντική να μας θυμίζει αλλά και να μας οδηγεί για το καλό των παιδιών όλου του κόσμου.
Ακόμη στις μέρες μας εκατομμύρια παιδιά βασανίζονται με σκοπό την επιβίωση τους μέσα από σκληρή και επίπονη εργασία.
246 εκατομμύρια παιδιά κάτω των 18 ετών  παγκοσμίως εργάζονται  αντί να μορφώνονται στις σχολικές αίθουσες.

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση Επίκαιρης Επερώτησης του ΣΥΡΙΖΑ με θέμα: «Τα προβλήματα στη διαχείριση της πανδημίας και οι προτεραιότητες για την επόμενη μέρα στο Εθνικό Σύστημα Υγείας».

Η κ. Αγαθοπούλου ξεκίνησε την ομιλία της αναφέροντας ότι βρισκόμαστε σε μια μεταβατική περίοδο μεταξύ του πρώτου κύματος έξαρσης της πανδημίας του κορονοϊού και μιας αβέβαιης κατάστασης που ακολουθεί.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (13-6-2020)

Τοποθέτηση Γιώργου Φραγγίδη, βουλευτή Κιλκίς, στη Βουλή, επί του σ/ν του Υπ. Υγείας “Κύρωση της από 21.5.2020 τροποποίησης της από 3.6.2019 επιμέρους Σύμβασης Δωρεάς για το έργο V της από 6.9.2018 Σύμβασης Δωρεάς μεταξύ του Ιδρύματος «ΚΟΙΝΩΦΕΛΕΣ ΙΔΡΥΜΑ ΣΤΑΥΡΟΣ Σ. ΝΙΑΡΧΟΣ» και του Ελληνικού Δημοσίου για την ενίσχυση και αναβάθμιση των υποδομών στον τομέα της υγείας, που κυρώθηκε με τον ν. 4564/2018 (Α΄ 170) και άλλες διατάξεις για την αεροδιακομιδή ασθενών».