Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, 6:26:14 πμ

Πολιτική

Τον απολογισμό του έργου του για τα όσα μεγάλα απασχολούν το νομό Κιλκίς, με την ευκαιρία τους ενός χρόνου διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας πραγματοποίησε ο βουλευτής Κιλκίς και υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης Γιώργος Γεωργαντάς.

Ο υφυπουργός Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς Γιώργος Γεωργαντάς απαντά στις ερωτήσεις των ΕΙΔΗΣΕΩΝ για το μεταναστευτικό στο νομό Κιλκίς και το καμπ Νέας Καβάλας.

Συντάσσεται με τον αγώνα των κατοίκων του Πολυκάστρου και της Παιονίας, στηρίζει τα συλλαλητήρια που έγιναν και τονίζει πως απετράπη το σχέδιο για την κατασκευή μόνιμων κατοικιών στο καμπ Νέας Καβάλας.

Ταυτόχρονα ζητά τη συνδρομή της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας προκειμένου η κατάσταση να διαμορφωθεί έτσι, ώστε να τηρηθεί η αναλογία 1% των προσφύγων επί του μόνιμου πληθυσμού σε κάθε νομό.

Γιώργος Φραγγίδης: Ένα έτος κοινοβουλευτικού έργου

Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, όπως είχε δεσμευτεί κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο Κιλκίς, πραγματοποίησε συνάντηση με τον διοικητή της 4ης Υγειονομικής Περιφέρειας, κ. Τσαλικάκη Δημήτριο, και συζήτησαν για τον σχεδιασμό που υπάρχει για τα νοσοκομεία σε Κιλκίς και Γουμένισσα.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (18-7-2015)

Σημαντικές επαφές στην Αθήνα, προκειμένου να προωθήσει ζητήματα του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, είχε την περασμένη εβδομάδα ο Διοικητής του Ιδρύματος, κ. Ιωάννης  Ανδρίτσος σε συνεργασία με τον Υφυπουργό Ψηφιακής Διακυβέρνησης κ. Γιώργο Γεωργαντά.

Η Βουλεύτρια ΣΥΡΙΖΑ Ν. Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου, συναντήθηκε με εκπροσώπους της νέας διοίκησης του Α.Ο. Κιλκισιακού, τους κ.κ. Μεταλλίδη Λάζαρο, Πρόεδρο, Παπαδόπουλο Ελευθέριο, Γενικό Γραμματέα και Πελίδη Γεώργιο, προπονητή της ομάδας. Επίσης, ακολούθησε συνάντηση με τον Πρόεδρο του ΓΑΣ Κιλκίς, κ. Παπαθεοδώρου Αυγέρη και τα μέλη του συλλόγου κ.κ. Βλάχο Γεώργιο και Τριανταφύλλου Αστέριο.

Τη δομή φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών στη Ν. Καβάλα και στη συνέχεια το Πολύκαστρο επισκέφθηκε αντιπροσωπεία του ΣΥΡΙΖΑ με επικεφαλής τη βουλευτή Κιλκίς Ειρήνη Αγαθοπούλου.

«Η παρουσία μας εκεί, με μέλη του ΣΥΡΙΖΑ από Κιλκίς και Θεσσαλονίκη, σκοπό έχει να βοηθά διαρκώς στη διαχείριση του ζητήματος.

Χωρίς απώλειες σε θέσεις εργασίας «έκλεισαν» το πρώτο πεντάμηνο του χρόνου οι περιοχές του Κιλκίς και των Σερρών, οι οποίες δείχνουν να επηρεάζονται πολύ λίγο από τον κορονοϊό, σύμφωνα με στοιχεία του Μηχανισμού Διάγνωσης των Αναγκών της Αγοράς Εργασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.

Υπογράφηκε σήμερα, από την Ειδική Γραμματέα Διαχείρησης Προγραμμάτων ΕΤΠΑ, ΤΣ & ΕΚΤ, Νίκη Δανδόλου, η απόφαση ένταξης στο επιχειρησιακό πρόγραμμα «Υποδομές Μεταφορών, Περιβάλλον και Αειφόρος Ανάπτυξη 2014-2020» της πράξης «Ενεργειακή Αναβάθμιση Κτηρίων Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς», αναφέρει σε ανάρτησή του ο υφ. Ψηφιακής Διακυβέρνησης και βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Γεωργαντάς.