Quantcast
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, 9:23:44 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Κατά τη συζήτηση στην ολομέλεια της Βουλής σχεδίου νόμου με ομιλία παρέμβαση του ο βουλευτής Κιλκίς Στέφανος Παραστατίδης έθεσε σειρά θεμάτων που αναδεικνύουν την επιλογή της κυβέρνησης να επιμείνει σε μια άδικη φορολογική πολιτική που σε συνδυασμό με τον τρομακτικό πληθωρισμό ιδιαίτερα πλήττει τους αδύναμους και την μεσαία τάξη.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (4-9-2018)

Δευτέρα, 04 Σεπτεμβρίου 2023 11:53

Ο Π. Παππάς στο πλευρό των συνάδελφων του

Συντάκτης:

Έκδηλη είναι η ανησυχία ιατρών και νοσηλευτών καθώς τα φαινόμενα βίας προς το πρόσωπο τους ολοένα και αυξάνονται.

Το Γ.Ν. Κιλκίς είναι υποστελεχωμένο, γεγονός που αυξάνει το χρόνο αναμονής των πολιτών, με αποτέλεσμα τον εκνευρισμό και σε μερικές περιπτώσεις την απουσία του μέτρου στις αντιδράσεις. 

Πρόκειται για ένα προσωπικό που καταβάλει υπεράνθρωπες προσπάθειες για να καλύψει τα κενά με κάθε τρόπο. 

Κυριακή, 03 Σεπτεμβρίου 2023 21:48

Γεύμα με τον Άδωνι στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Πολιτική συνεστίαση με ομιλητή τον Υπουργό Άδωνι Γεωργιάδη οργανώνει η ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς του κυβερνώντος κόμματος για την προσεχή Παρασκευή και στη σχετική πρόσκληση αναγράφεται:

«Η ΔΕΕΠ Νέας Δημοκρατίας Ν. Κιλκίς σας προσκαλεί στην εκδήλωση προς τιμήν του Αντιπροέδρου της Ν.Δ. και Υπουργού Εργασίας και Κοινωνικής Ασφάλισης κ. Άδωνι Γεωργιάδη, την Παρασκευή 8/9/2023, ώρα 14:30, στο «Κτήμα των Ευχών».

Ολοκληρώθηκε επιτυχώς η αξιολόγηση του Επιτελείου του 2ου Πολυεθνικού Τάγματος της Δύναμης Κοσόβου «Kosovo Force Operational Reserve Force» (KFOR ORF), τη διοίκηση του οποίου αναλαμβάνει η Ελλάδα.

Η Δύναμη του ΝΑΤΟ στο Κοσσυφοπέδιο (KFOR) συνεχίζει να υποστηρίζει την ανάπτυξη ενός χωρίς αποκλεισμούς, δημοκρατικού και πολυεθνικού Κοσσυφοπεδίου.

Με αφορμή τα περιστατικά βίας και επιθέσεων απέναντι στο υγειονομικό προσωπικό του Νοσοκομείου Κιλκίς η Τομεακή Επιτροπή Κιλκίς του ΚΚΕ εξέδωσε την ακόλουθη ανακοίνωση:

«Τα περιστατικά προπηλακισμών, επιθετικής συμπεριφοράς, όπως αυτά καταγράφονται και καταγγέλλονται από το σωματείο εργαζομένων του νοσοκομείου Κιλκίς είναι φαινόμενο το οποίο αυξάνεται και δεν αφορά μόνον το νοσοκομείο της πόλης μας.

Με πάνω από 230 υποψηφίους, τους περισσότερους από κάθε άλλη φορά, και σχεδόν στο 70% των κοινοτήτων του νομού, κατατέθηκαν από την Τομεακή Οργάνωση Κιλκίς του ΚΚΕ, τα ψηφοδέλτια της Λαϊκής Συσπείρωσης στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας.

Ο Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς στηρίζει όπως πάντα τις εξαγγελθείσες δράσεις των εργαστηριακών και κλινικοεργαστηριακών ιατρών, που αφορούν στην αναστολή εκτέλεσης των παραπεμπτικών του ΕΟΠΥΥ από 1 Σεπτεμβρίου και σε απεργιακές κινητοποιήσεις και έχουν ως στόχο την κατάργηση του clawback καθώς και την διόρθωση της μέχρι τώρα δυσλειτουργικής συνεργασίας με τον ΕΟΠΥΥ.

Σε συνέχεια εγγράφου της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ), καθώς και συναντήσεων με μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου της Ε.Σ.ΠΕ.Ε.Κ , ο βουλευτής Κιλκίς με τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, Πέτρος Παππάς, κατέθεσε Επίκαιρη Ερώτηση, προς τον κ. Υπουργό Εθνικής Άμυνας, η οποία θα συζητηθεί στη Βουλή την Παρασκευή 01/09 στις 12:00.

Το ζήτημα της ανέγερσης του Δικαστικού Μεγάρου Κιλκίς, έργο το οποίο έχει ενταχθεί στα ΣΔΙΤ των Δικαστικών Μεγάρων Κεντρικής Μακεδονίας βρέθηκε στο επίκεντρο της συζήτησης κατά τη συνάντηση του Αντιπροέδρου της Βουλής και βουλευτή Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας Γιώργου Γεωργαντά με τον Υπουργό Δικαιοσύνης Γιώργο Φλωρίδη.