Τρίτη, 11 Αυγούστου 2020, 7:09:28 πμ

Πολιτική

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Παρασκευής 10 Ιουλίου 2020 στην αίθουσα Β.Σεργιαννίδης του Επιμελητηρίου η διευρυμένη συνεδρίαση της ΔΕΕΠ Ν.Κιλκίς (πρώην ΝΟΔΕ) με την ευκαιρία της επετείου του ενός χρόνου από την ανάληψη της διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ (7 Ιουλίου 2019) με μοναδικό θέμα : Ένας χρόνος διακυβέρνησης της χώρας από την ΝΔ και τον Πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη – Σχεδιασμός για την επόμενη ημέρα.

Μία ακόμα σύσκεψη πραγματοποίησε η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ, στα πλαίσια των εκδηλώσεων που πραγματοποιεί αυτή την περίοδο, με σκοπό να ενημερώσει τους εργαζόμενους και το λαό της περιοχής για τις οικονομικές και διεθνείς εξελίξεις, καλώντας τον να ορθώσει το ανάστημά του και να οργανώσει τον αγώνα του, ώστε να μην πληρώσει και αυτή την κρίση.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (14-7-2020)

Δυο φορές είχαμε την πεποίθηση ότι η κυβέρνηση Μητσοτάκη που έδωσε διαπιστευτήρια λογικής αντιμετώπισης της πανδημίας του κορονοϊού θα είχε την πρόνοια να επιστρατεύσει την ίδια λογική και στην εν συνεχεία αντιμετώπιση των εισερχόμενων κρουσμάτων και τις δυο φορές πέσαμε έξω.

Δευτέρα, 13 Ιουλίου 2020 17:00

Ματαίωση των πανηγυριών μέχρι τέλος Ιουλίου

Συντάκτης:

Τη ματαίωση των πανηγυριών σε όλη τη χώρα μέχρι το τέλος Ιουλίου, την εντατικοποίηση των ελέγχων στα χερσαία σύνορά μας, και την επέκταση των ελέγχων και στους εποχικούς εργάτες που προέρχονται από όμορες χώρες αποφάσισε να εισηγηθεί στην Κυβέρνηση η Επιτροπή Εμπειρογνωμόνων του Υπουργείου Υγείας, που συνεδρίασε σήμερα με τηλεδιάσκεψη, υπό τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια.

Κυριακή, 12 Ιουλίου 2020 22:21

Αμφίβιες επιχειρήσεις καθαρισμού της Δοϊράνης!

Συντάκτης:

Ήταν να μην ξεκινήσει το έργο… Να ξεπεραστούν τα προσκόμματα που έθετε το βραδυκίνητο ελληνικό Δημόσιο… Να χαθούν κάμποσοι μήνες…
Μόλις όμως όλα ετούτα ξεπεράστηκαν στη Δοϊράνη συντελείται κοσμογονία. Το έργο του καθαρισμού της προβλήτας της παραλίμνιας και της ίδιας της λίμνης βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη από την Περιφέρεια, όπως και με φωτογραφικά πειστήρια, σας ενημερώσαμε κατ΄ επανάληψη.

Σημεία ομιλίας Ε. Αγαθοπούλου στη συζήτηση σ/ν του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη για τις δημόσιες υπαίθριες συναθροίσεις.

«Η κοινωνία δεν πτοείται από τέτοιους νόμους».

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Μετανάστευσης και Άμυνας κατέθσε δια της Βουλής ο επικεφαλής της Ελληνικής Λύσης βουλευτης Λάρισας Κυριάκος Βελόπουλος.
Ο ερωτών βουλευτής αφού παραθέτει τα στοιχεία από την εγκατάσταση προσφύγων μεταναστών στη δομή της Ν. Καβάλας και σε κατοικίες ξενοδοχεία στο Πολύκαστρο επισημαίνει ότι ήδη έχει υπερκεραστεί το 1% και επισημαίνει ...

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (10-7-2020)

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2020 13:36

Φραγγίδης: Αποζημίωση εποχικά εργαζόμενων

Συντάκτης:

ΑΝΑΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΥΡΓΟΥΣ:  Εργασίας και Κοινωνικών Υποθέσεων, κ. Ι. Βρούτση, Οικονομικών, κ. Χρ. Σταϊκούρα, Τουρισμού, κ. Χ. Θεοχάρη κατέθεσαν βουλευτές του ΚΙΝ.ΑΛ. με ΘΕΜΑ: «Αποζημίωση εποχικά εργαζόμενων»: