Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 6:20:36 πμ

Πολιτική

Ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Ανδρέας Βεργίδης απαντά στην επιστολή του γεωπόνου Ιωσήφ Τσακίδη όσον αφορά το δρόμο Νέας Σάντας – Ασσήρου, αλλά και τις αιχμές του κ. Τσακίδη για το αν λέγονταν συνειδητά ψέματα για την πορεία του έργου.

Με περιοδεία κατά της ακρίβειας και της ενεργειακής κρίσης ξεκίνησε τη δράση της η νεοεκλεγμένη Νομαρχιακή Επιτροπή ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (7-7-2017)

Πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς, τη Δευτέρα 11-7-2022, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ.

Επικεφαλής του κλιμακίου θα είναι η  Υπουργός Πολιτισμού κ. Λίνα Μενδώνη.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (8-7-2022)

Ερώτηση κατέθεσε Τρίτη 5/7/2022 στη Βουλή, ο βουλευτής Κιλκίς κ. Γιώργος Φραγγίδης, απευθυνόμενος προς τον Υπουργό Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων κ. Γιώργο Γεωργαντά, με θέμα "Αποζημιώσεις του ΕΛΓΑ και ενεργοποίηση της Κρατικής Αρωγής για τους αγρότες που επλήγησαν από τη θεομηνία στην περιοχή του Δήμου Παιονίας του νομού Κιλκίς".

Πολυμελές κυβερνητικό κλιμάκιο θα επισκεφθεί το νομό Κιλκίς, τη Δευτέρα 11-7-2022, με αφορμή την συμπλήρωση τριών ετών ανάληψης της διακυβέρνησης της χώρας από την Ν.Δ.

Τετάρτη, 06 Ιουλίου 2022 11:22

Παράνομοι δεν είναι μόνο οι μετανάστες

Συντάκτης:

Με την Πολιτεία να «κλείνει τα μάτια» στην προσπάθεια των μεταναστών να φύγουν από τη συνοριακή ζώνη προς τη Μεσευρώπη. Και τους γείτονες της Βόρειας Μακεδονίας καθημερινά να ανοίγουν τον περιβόητο φράχτη στην Ειδομένη και τσουβαληδόν να τους ...επιστρέφουν.

Την Πέμπτη 30 Ιουνίου 2022 διεξήχθη η εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη των μελών του Διοικητικού Συμβουλίου στο Σωματείο Εργαζομένων του Γενικού Νοσοκομείου Κιλκίς, με νίκη της Αγωνιστικής Συνεργασίας Υγειονομικών, που εξασφάλισε τις 4 από τις 7 έδρες της διοίκησης.

Με μια σκληρή ανακοίνωσή του ο πρόεδρος της ΔΕΕΠ Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας, Μηνάς Παπαδόπουλος, απαντά στις αναφορές του Θεόφιλου Τιρεκίδη, χωρίς να τον κατονομάζει, για καθυστερήσεις στην αντιμετώπιση της θεομηνίας στη Δ.Ε. Ευρωπού.