Quantcast
Σάββατο, 3 Ιουνίου 2023, 10:04:59 μμ

Πολιτική

Το αποτέλεσμα των εθνικών εκλογών δημιουργεί νέα δεδομένα και όλες εκείνες τις προϋποθέσεις ολικής επαναφοράς για το ΠΑΣΟΚ, το οποίο πλέον μπορεί και θα διεκδικήσει ρόλο πρωταγωνιστή. Η εκλογική άνοδος και το διψήφιο ποσοστό, σε συνδυασμό με το συνολικό εκλογικό αποτέλεσμα, δίνουν μία νέα δυναμική στην παράταξή μας και ξεκινάμε από μία νέα αφετηρία για τις επερχόμενες εκλογές. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο των ΕΙΔΗΣΕΩΝ του Κιλκίς, της εβδομαδιαίας εφημερίδας του ν. Κιλκίς (24-5-2023)

Εκφράζω τα θερμά μου συγχαρητήρια στους νεοεκλεγέντες βουλευτές Γιώργο Γεωργαντά, Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη.

Οι πολίτες τους έδωσαν καθαρή εντολή για να εκπροσωπήσουν την εκλογική μας Περιφέρεια στο Εθνικό Κοινοβούλιο, να αγωνιστούν για τα αιτήματα της κοινωνίας μας, να προωθήσουν με τις προτάσεις τους τα έργα που είναι αναγκαία για τον τόπο μας,  υπερασπιζόμενοι με παρρησία τα συμφέροντά του.

Αισθάνομαι την ανάγκη να σας ευχαριστήσω θερμά για την εμπιστοσύνη σας στην Ελληνική Λύση και στο πρόσωπό μου.

Η πρωτιά μου στο ψηφοδέλτιο της Ελληνικής Λύσης στο Κιλκίς, είναι εξαιρετικά τιμητική και δημιουργεί πρόσθετες ευθύνες.

«Συγχαίρω εγκάρδια τους νεοεκλεγέντες βουλευτές της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς Γεώργιο

Γεωργαντά, Πέτρο Παππά και Στέφανο Παραστατίδη και εύχομαι να έχουν μία δυναμική και παραγωγική θητεία στα βουλευτικά έδρανα, επ’ ωφελεία και με γνώμονα την πρόοδο και την ευημερία του τόπου μας.

Την άποψή της για το εκλογικό αποτέλεσμα, για το τι έγινε και το τι πρέπει να γίνει στον ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συνεργασία εξέφρασε με ανάρτησή της η πρώην βουλευτής του κόμματος στο Κιλκίς, Ειρήνη Αγαθοπούλου. Μάλιστα, απαντά και σε όσους την κατηγόρησαν για την αποχώρησή της από το ψηφοδέλτιο του Σύριζα, μιλώντας για «συντροφικά μαχαιρώματα», τονίζοντας πως την «απάντηση» την έδωσε το αποτέλεσμα της κάλπης στο ν. Κιλκίς!

Οι πολιτικές εκλογές έδειξαν πως το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής επέστρεψε για να διεκδικήσει το μέλλον μας και να δικαιώσει τις προσδοκίες της κοινωνίας.
Στο Ν. Κιλκίς η παράταξη πολλαπλασίασε τις δυνάμεις της και κατάφερε μια μεγάλη νίκη.

Θέλω να εκφράσω την ευγνωμοσύνη μου στους πολίτες του Κιλκίς που με τίμησαν με την εμπιστοσύνη τους, ώστε να τους εκπροσωπήσω στο Κοινοβούλιο ως Βουλευτής του Σύριζα-Προοδευτική Συμμαχία.

Νοιώθω βαθιά την αίσθηση του καθήκοντος και υπόσχομαι να καταβάλλω όλες μου τις δυνάμεις προκειμένου να τιμήσω την ψήφο σας και να είμαι χρήσιμος στους πολίτες και στο τόπο μας.

Το ΠΑΣΟΚ σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση πέτυχε όλους τους στόχους κι αυτή είναι μια πρώτη από τις πολλές νίκες που έχουμε βάλει σκοπό να πετύχουμε ως κόμμα. Το επόμενο βήμα είναι οι εκλογές στις 25 Ιουνίου, με τους πολίτες να θέλουμε να γίνουν κοινωνοί αυτής της μεγάλης επιστροφής του ΠΑΣΟΚ.

Ανανέωση κατά τα 2/3 της βουλευτικής αντιπροσώπευσης τους επέλεξαν οι ψηφοφόροι του ν. Κιλκίς στις εκλογές της Κυριακής 21 Μαΐου. Από την τριάδα του 2019 επανεκλέχτηκε μόνο ο Γιώργος Γεωργαντάς, καθώς στο ΠΑΣΟΚ ο Στέφανος Παραστατίδης με μεγάλη άνεση προσπέρασε τον Γιώργο Φραγγίδη ενώ στο ΣΥΡΙΖΑ ο Πέτρος Παππάς παρότι διεξήγαγε προεκλογικό αγώνα τριών μηνών κέρδισε κατά κράτος τον Παύλο Τονικίδη.