Παρασκευή, 12 Αυγούστου 2022, 5:17:05 πμ

Πολιτική

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (3-8-2022)

Στο ενταξιακό πρόγραμμα HELIOS μπορούν πλέον να εντάσσονται οι υπήκοοι της Ουκρανίας που εγκατέλειψαν τη χώρα τους εξαιτίας του πολέμου και αναζήτησαν στέγη στην Ελλάδα.

Χαίρομαι που η πολιτική μου τοποθέτηση για την ανεκδιήγητη στάση του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ στους ανεμβολίαστους υγειονομικούς εξανάγκασε τον κ. Δημήτρη Αγαθόπουλο να πάρει θέση υπέρ του εμβολιασμού ως του ενδεδειγμένου, ασφαλούς μέτρου για την προστασία της δημόσιας υγείας έναντι του Covid-19.

Ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, κ. Γιώργος Γεωργαντάς συναντήθηκε στο ΥπΑΑΤ με τον κ. Στέφανο Φωτίου, Διευθυντή Βιώσιμης Ανάπτυξης και Συστημάτων Τροφίμων του Παγκόσμιου Αγροδιατροφικού Οργανισμού των Ηνωμένων Εθνών.

Τις τελευταίες ημέρες γινόμαστε μάρτυρες μιας εξαιρετικά επικίνδυνης και αποτροπιαστικής ενέργειας, της προσπάθειας παρακο λούθησης του κινητού του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κίνημα Αλλαγής Νίκου Ανδρουλάκη με το λογισμικό Predator.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (28-7-2022)

Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης "Συμμετέχω" του δήμου Κιλκίς, Δημήτρης Αγαθόπουλος, απαντά στον πρόεδρο της ΔΕΕΠ Κιλκίς της ΝΔ, Μηνά Παπαδόπουλο:

Αναβλήθηκε η επίσκεψη της Υφυπουργού Τουρισμού Σοφίας Ζαχαράκη, που επρόκειτο να γίνει αύριο Πέμπτη στο Δήμο Παιονίας.

Προς αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με το ψήφισμα που κατέθεσαν υγειονομικοί υπάλληλοι σε αναστολή εργασίας λόγω μη εμβολιασμού στο Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς την Παρασκευή 15 Ιουλίου, όπου μεταξύ άλλων, γίνεται αναφορά σε απόλυση εργαζομένων από το Κέντρο Κοινωνικής
Στήριξης, σας γνωρίζουμε τα εξής:

Ερώτηση στη Βουλή κατέθεσαν σήμερα ο  βουλευτής Κιλκίς και Υπεύθυνος ΚΤΕ Υγείας του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής κ. Γιώργος Φραγγίδης, μαζί με τους βουλευτές κ.κ. Γιώργο Αρβανιτίδη, Χάρη Καστανίδη, Μπουρχάν Μπαράν, Γιώργο Μουλκιώτη και Ανδρέα Πουλά, προς τον Υπουργό Υγείας κ. Θ. Πλεύρη,  με την οποία ζητούν  ενημέρωση σχετικά με την υλοποίηση του Κέντρου Ημέρας – Βραχείας Φιλοξενίας και των δύο Ανοιχτών Κέντρων Ημέρας Αστέγων (ΑΚΗΑ) του ΟΚΑΝΑ στη Θεσσαλονίκη, τα οποία έχουν εγκριθεί στο πλαίσιο του ΕΣΠΑ 2014-2020.