Quantcast
Τρίτη, 31 Ιανουαρίου 2023, 6:47:31 μμ

Πολιτική

Κυριακή, 11 Οκτωβρίου 2009 04:32

Γ. Παπανδρέου: «Πρώτα ο πολίτης»

Συντάκτης:

Στη Βουλή έγινε η συνεδρίαση του πρώτου Υπουργικού Συμβουλίου, που για πρώτη φορά ήταν ανοιχτή στα μέσα ενημέρωσης. Πολλή δουλειά, απόλυτη προσήλωση στο πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, αλλαγές και ανατροπές, σύγκρουση με κατεστημένα, συμφέροντα και αντιλήψεις, είναι μερικά από αυτά που ζήτησε από τους υπουργούς του ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου, στην πρώτη συνεδρίαση του υπουργικού συμβουλίου.

Ενδιαφέρουσες εβδομάδες θα ζήσουμε και στο Κιλκίς καθώς η εσωκομματική μάχη στη Νέα Δημοκρατία μετά την συντριβή της Κυριακής μόλις «άναψε» με βολές εκατέρωθεν από τους πρωταγωνιστές. Ο επανεκλεγείς βουλευτής (εκλέγεται για τέταρτη φορά (2000, 2004, 2007, 2009) Κώστας Κιλτίδης στην πρώτη μετεκλογική δήλωσή του αφήνει σοβαρότατες αιχμές για τη δράση των Εφιαλτών, προφανώς στον χώρο της Νέας Δημοκρατίας.

Η παραίτηση του Κ. Καραμανλή από την ηγεσία της Νέας Δημοκρατίας και η δρομολόγηση έκτακτου συνεδρίου για την ανάδειξη του νέου προέδρου θέτει σε επιφυλακή στην τοπική οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας στο Κιλκίς.
Περί τους 40 είναι οι Κιλκισιώτες, εκλεγμένοι και εξ οφίτσιο, μέλη του έκτακτου συνεδρίου.
Τα εξ οφίτσιο (εκ του αξιώματος που κατέχουν)  μέλη είναι:

Πέμπτη, 08 Οκτωβρίου 2009 07:47

Μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ και του Γ. Παπανδρέου

Συντάκτης:

Η Ελλάδα γύρισε σελίδα. Οι Έλληνες  πολίτες έδειξαν με τον πιο έντονο τρόπο την αποδοκιμασία τους στην πολιτική της κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας και έδειξαν εμπιστοσύνη στο σχέδιο του ΠΑΣΟΚ και του Γιώργου Παπανδρέου. Οι  Έλληνες θέλησαν να ακολουθήσουν αυτούς που έχουν το θάρρος και τη βούληση να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις των καιρών προς όφελος της πατρίδας μας.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:57

ΦΡΑΓΓΙΔΗΣ: Επιλέξτε πολιτικούς με αξίες

Συντάκτης:

Με μεγάλες ανοιχτές συγκεντρώσεις σε πόλεις και χωριά του νομού συνέχισε τον προεκλογικό του αγώνα ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης. Στο στόχαστρο του γιατρού βρέθηκε η κυβερνητική πολιτική της Ν.Δ. των τελευταίων 5,5 χρόνων, την οποία χαρακτήρισε «καταστροφική για τον τόπο», ενώ ανέλυσε τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ, ως αυριανή κυβέρνηση και στις δεσμεύσεις του προέδρου του Κινήματος για μια άλλη πολιτική, σε διαρκή σύγκρουση με τη διαπλοκή, την αδιαφάνεια και τα μεγάλα συμφέροντα.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:56

Ανατέλλει μια νέα Παπανδρεϊκή εποχή

Συντάκτης:

Μέρες του ‘81 θύμιζε η προεκλογική συγκέντρωση του υποψήφιου βουλευτή του ΠΑΣΟΚ και πρώην νομάρχη Κιλκίς, Θόδωρου Παραστατίδη, που έγινε το περασμένο Σάββατο βράδυ στην πόλη του Κιλκίς:  Μπροστά σε μια εντυπωσιακή σε παλμό και μεγάλη σε όγκο συγκέντρωση, στο ύψος των οδών 21ης Ιουνίου και Πόντου, ο Θόδωρος Παραστατίδης απηύθυνε ένα ενωτικό προσκλητήριο νίκης στους πολίτες του νομού.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:53

Περιοδεία Ν.Δ. στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Κλιμάκιο της Ν. Δημοκρατίας του Ν. Κιλκίς, αποτελούμενο από όλους τους Υποψηφίους Βουλευτές και μέλη της επιτροπής εκλογικού αγώνα, με επικεφαλής τον πρόεδρο της ΝΟΔΕ Μάκη Πεντζερετζή, πραγματοποίησε περιοδεία το Σαββάτο 26 Σεπτεμβρίου  στη Λαϊκή Αγορά του Κιλκίς και στα εμπορικά καταστήματα της πόλης.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:53

«Ψήφο στο ΚΚΕ από κάθε απλό και λαϊκό άνθρωπο»

Συντάκτης:

Την κεντρική και μεγάλη συγκέντρωσή του πραγματοποίησε το ΚΚΕ στην πλατεία Ειρήνης, με ομιλητή τον Νίκο Χριστάνη, μέλος της ΚΕ του ΚΚΕ και την παρουσία και των πέντε υποψήφιων βουλευτών. Τη συγκέντρωση άνοιξε ο γραμματέας της Ν.Ε. Κιλκίς του ΚΚΕ, Περικλής Χριστοδουλίδης, παρουσιάζοντας τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος. Ακολούθησε η ομιλία του κ. Χριστάνη, που διακόπτονταν από τα συνθήματα των νεολαίων του κόμματος.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:52

Θερμή υποδοχή στον Θ. Παραστατίδη

Συντάκτης:

Σημαντικές και ουσιώδεις ομιλίες συνεχίζει να πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης κατά τις επισκέψεις του σε οικισμούς του νομού Κιλκίς. Ενδεικτική της θετικής υποδοχής που βρίσκει σε όποιο μέρος κι αν επισκέπτεται, είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ την 4η Οκτωβρίου, που μεταφέρει με θέρμη και δύναμη ο τ. Νομάρχης Κιλκίς.

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μετά από πεντέμισι χρόνια οδυνηρής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτώβρη ο Ελληνικός Λαός θα αρνηθεί διακυβέρνηση στην παράταξη αυτή.
Το τίμημα αυτής της διακυβέρνησης ήταν βαρύ, αναγκαίο ίσως για να διαπιστωθούν πολλά πράγματα.