Quantcast
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 8:25:02 μμ

Πολιτική

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 15:52

Θερμή υποδοχή στον Θ. Παραστατίδη

Συντάκτης:

Σημαντικές και ουσιώδεις ομιλίες συνεχίζει να πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης κατά τις επισκέψεις του σε οικισμούς του νομού Κιλκίς. Ενδεικτική της θετικής υποδοχής που βρίσκει σε όποιο μέρος κι αν επισκέπτεται, είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ την 4η Οκτωβρίου, που μεταφέρει με θέρμη και δύναμη ο τ. Νομάρχης Κιλκίς.

Αγαπητοί Συμπολίτες,
Μετά από πεντέμισι χρόνια οδυνηρής διακυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας στις 4 Οκτώβρη ο Ελληνικός Λαός θα αρνηθεί διακυβέρνηση στην παράταξη αυτή.
Το τίμημα αυτής της διακυβέρνησης ήταν βαρύ, αναγκαίο ίσως για να διαπιστωθούν πολλά πράγματα.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:16

Ξεκινάμε από Δευτέρα το έργο της ανόρθωσης

Συντάκτης:

Με μια πρωτοφανή σε όγκο συγκέντρωση πολιτών, αναμφίβολα τη μεγαλύτερη ανοιχτή συγκέντρωση στην τρέχουσα προεκλογική περίοδο, στην οποία περίσσευε ο ενθουσιασμός του κόσμου για τη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 Οκτώβρη, κορυφώθηκε σ’ επίπεδο νομού η προεκλογική εκστρατεία του υποψήφιου βουλευτή Γιώργου Φλωρίδη. Η συγκέντρωση, που έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα νίκης, πραγματοποιήθηκε τη  Δευτέρα 28 Σεπτεμβρίου στο Κιλκίς, σε μεγάλο τμήμα της 21ης Ιουνίου στο ύψος του πολιτικού γραφείου του πρώην υπουργού, ο οποίος πραγματοποίησε μια απ’ τις γνωστές για τον δυναμισμό και του υψηλού επιπέδου πολιτικό λόγο ομιλίες του.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:15

ΚΙΛΤΙΔΗΣ: Υποδομές στην υπηρεσία του αγρότη

Συντάκτης:

Τις νέες κτηριακές εγκαταστάσεις του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «Δήμητρα», στο πρώην ΚΕΓΕ Κιλκίς, επιθεώρησε το περασμένο Σάββατο ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, υπ. βουλευτής ν. Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης, συνοδευόμενος από τον Αντιπρόεδρο του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. κ. Κώστα Γιαννόπουλο και τον επιστημονικό του συνεργάτη κ. Κώστα Παπαδόπουλο. Οι εργασίες ανακαίνισης του έργου έχουν ολοκληρωθεί με χρηματοδότηση 1.167.445ευρώ του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων  και το κτήριο έχει παραδοθεί προς αξιοποίηση στην υπηρεσία του Ο.Γ.Ε.Ε.Κ.Α «Δήμητρα».

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:14

Νίκη του ΠΑΣΟΚ ανάδειξη της Παιονίας

Συντάκτης:

Ηταν η πρώτη φορά στην προεκλογική αυτή περίοδο που το ΠΑΣΟΚ εμφανίστηκε ενωμένο κι αυτό έγινε στην προεκλογική ομιλία του Δημήτρη Μουζούρη, στην πλατεία της Γουμένισσας, όπου ήταν παρόντες, μετά από πρόσκληση του ομιλητή, οι συνυποψήφιοί του, Θ. Παραστατίδης και Γ. Φραγγίδης, ο γραμματέας της Ν.Ε. Λεωνίδας Δημητριάδης και τα στελέχη Σάββας Τσολάκης και Γιώργος Ζώτος, ενώ ο κ. Φλωρίδης απέστειλε μήνυμα.

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:11

Είμαστε έτοιμοι για τη νέα κυβέρνηση του ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:

Θριαμβευτικές μπορούν να χαρακτηριστούν οι περιοδείες που συνεχίζει να κάνει ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης σε οικισμούς του νομού μας. Παντού γίνεται δεκτός με θερμές εκδηλώσεις αγάπης προς το πρόσωπο του και πίστης για μια μεγάλη νίκη του ΠΑΣΟΚ στις 4 του Οκτώβρη, Ο πρώην υπουργός περιόδευσε την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου σε Α. Ποταμιά, Ακροποταμιά, Κ. Ποταμιά, Λειψύδριο και Μελάνθιο, ενώ την  Πέμπτη σε Γοργόπη, Ομαλό, Πεντάλοφο, Καστανερή και Κάρπη, κλείνοντας τη περιοδεία του με κεντρική ομιλία στη Γρίβα ενώπιον πλήθος κόσμου, σε μια ενθουσιώδη συγκέντρωση.

Τη δυναμική που εμφανίζει ο υποψήφιος βουλευτής της Ν.Δ., Γιώργος Γεωργαντάς, απέδειξε και η κεντρική του προεκλογική συγκέντρωση στο Κιλκίς, στο κατάμεστο από φίλους του «Κτήμα των Ευχών», το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής, παρά το βιαστικό της διοργάνωσης και σε μια ημέρα και ώρα αντικειμενικά δύσκολη για προεκλογικές συγκεντρώσεις. Ο κ. Γεωργαντάς εμφανίστηκε σίγουρος για τη νέα νίκη του Κ. Καραμανλή και της Ν.Δ., αλλά και βέβαιος για τη στήριξη των ανθρώπων της Ν.Δ. προς το πρόσωπό του, «μια υποψηφιότητα χωρίς προϋποθέσεις και όρους, μια υποψηφιότητα της νέας γενιάς».

Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2009 04:08

«Ψηφίστε ΣΥΝ για να γίνει η φωνή σας πιο δυνατή»

Συντάκτης:

«Επιμελώς οι υποψήφιοι βουλευτές των δύο μεγάλων κομμάτων, ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, ειδικότερα όσοι στο απώτερο και πρόσφατο παρελθόν ήταν σε κυβερνητικές θέσεις, αποσιωπούν χρόνια ζητήματα που αφορούν τον νομό Κιλκίς, τα οποία χρήζουν απαντήσεων και λύσεων εδώ και πολλά χρόνια. Συγκεκριμένα δεν υπάρχει καμία αναφορά και δέσμευση για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει η λίμνη Δοϊράνη και ο Αξιός ποταμός», αναφέρουν σε ανακοίνωσή τους οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, του νομού Κιλκίς.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 10:00

Μεγάλες συγκεντρώσεις με Γιώργο Φραγγίδη

Συντάκτης:

Στην κατάμεστη από κιλκισιώτες ετεροδημότες αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της Πολίχνης  μίλησε ο υποψήφιος βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φραγγίδης. Την Τετάρτη 23-9-2009 ο υποψήφιος βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό Κιλκίς, Γιώργος Φραγγίδης μίλησε στην κατάμεστη αίθουσα του Δημοτικού Θεάτρου της Πολίχνης μπροστά σε ενθουσιώδες κοινό που συχνά διέκοπτε τον ομιλητή με παρατεταμένα χειροκροτήματα και συνθήματα.

Σάββατο, 26 Σεπτεμβρίου 2009 09:59

Περιοδείες Παραστατίδη

Συντάκτης:

Σημαντικές και ουσιώδεις ομιλίες συνεχίζει να πραγματοποιεί ο υποψήφιος βουλευτής ΠΑΣΟΚ νομού Κιλκίς, Θεόδωρος Παραστατίδης κατά τις επισκέψεις του σε οικισμούς του νομού Κιλκίς. Ενδεικτική της θετικής υποδοχής που βρίσκει σε όποιο μέρος κι αν επισκέπτεται, είναι η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, ο οποίος ανταποκρίνεται με ενθουσιασμό στο μήνυμα νίκης του ΠΑΣΟΚ την 4η Οκτωβρίου, που μεταφέρει με θέρμη και δύναμη ο τ. Νομάρχης Κιλκίς.