Quantcast
Κυριακή, 1 Οκτωβρίου 2023, 9:07:39 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

ndΕίδαν κι απόειδαν ότι η Ρηγίλλης δεν πρόκειται να δώσει λύση – που δεν ενδιαφέρει και πολλούς – και στο Κιλκίς ανέλαβαν πρωτοβουλία για να επιλυθεί το γαλάζιο πρόβλημα στο Δήμο Παιονίας με τους τέσσερις υποψήφιους, προσκείμενους στο κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 18:19

Κριτής η Δικαιοσύνη

Συντάκτης:
mpalaskasΟ Νομάρχης Κιλκίς, κ. Ευάγγελος Μπαλάσκας, προέβη στην ακόλουθη δήλωση:
«Περιήλθαν σε γνώση μου πληροφορίες σύμφωνα με τις οποίες η Αντινομάρχης Κιλκίς, κ. Παναγιώτα Μαρινίδου, τίθεται σε αργία με απόφαση της Γενικής Γραμματέως Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας.
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:52

Δεν έχει καμιά σχέση το μητρώο με τις επιδοτήσεις

Συντάκτης:
kiltidisΟ βουλευτής Κιλκίς Κωνσταντίνος Κιλτίδης, συμμετέχοντας στο Β’ θερινό τμήμα της βουλής, έλαβε μέρος στη συνεδρίαση της ολομέλειας την Τετάρτη 25-8-10 κατά τη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε το σχέδιο νόμου για το  Μητρώο Αγροτών & Αγροτικών Εκμεταλλεύσεων. Στην απογευματινή συνεδρίαση έλαβε το λόγο και μεταξύ άλλων είπε και τα εξής:
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:51

Εκτιμήστε τις ζημιές. Αποζημιώστε τους αγρότες

Συντάκτης:
simeonidou_soniaΤην άμεση παρέμβαση της Δημάρχου Αξιούπολης Σόνιας Συμεωνίδου προκάλεσαν οι διαμαρτυρίες και τα παράπονα των βαμβακοπαραγωγών της περιοχής για εκτεταμένες καταστροφές στις καλλιέργειες από το πράσινο σκουλίκι. Σε έγγραφό της προς την Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης ηξ κ. Δήμαρχος αναφέρει:
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:40

Θέμα ημερών η στήριξη ΠΑΣΟΚ σε Τερζίδη

Συντάκτης:

pasokΟ κύβος έχει ριφθεί από την πελυθρά του ΠΑΣΟΚ και εκτιμάται ότι είναι θέμα ημερών η ανακοίνωση του Κινήματος για στήριξη της υποψηφιότητας Τερζίδη. Σύμφωνα με αξιόπιστες πληροφορίες μας, που μέλλει να επιβεβαιωθούν στις προσεχείς 4-5 ημέρες, η απόφαση υπέρ Τερζίδη έχει «κλειδώσει» μετά και την αξιολόγηση της δημοσκόπησης που διενήργησε το ΠΑΣΟΚ στο Κιλκίς.

Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:26

Η Κίνηση Νέων Παιονίας ευχαριστεί τους πολίτες

Συντάκτης:
kinisi_neonΗ Συντονιστική Επιτροπή της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων Παιονίας θα ήθελε
να ευχαριστήσει θερμά τους πολίτες που παρεβρέθηκαν στις μέχρι σήμερα εκδηλώσεις γνωριμίας.
Μέσα από την συμμετοχή και τις προτάσεις σας μέρα με τη μέρα γινόμαστε καλύτεροι!
«Ζητήστε από κάθε υποψήφιο που θα σας επισκέπτεται στη διάρκεια της προεκλογικής περιόδου,  να πάρει καθαρή θέση ενάντια στην αύξηση της τιμής του ψωμιού και, γενικότερα, ενάντια σε κάθε αύξηση στο κόστος διατροφής της λαϊκής οικογένειας. Κι απαιτείστε να δεσμευτεί μπροστά σας ότι, από όποια θέση κι αν βρεθεί μετά τις εκλογές, θ' αγωνιστεί για την κατάργηση του ΦΠΑ στα τρόφιμα και όλα τα είδη λαϊκής κατανάλωσης.»
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:18

Διάλογο ξεκινήσαμε και θα τον συνεχίσουμε

Συντάκτης:
terzidisΟ Δήμαρχος Κιλκίς αναφορικά με την ανακοίνωση του Εμπορικού Συλλόγου Κιλκίς και τις αιχμές που διατυπώνει εναντίον της διοίκησης του δήμου σχετικά  με το διάλογο επί της διεξαγωγής της Εμποροπανήγυρης, σε ανακοίνωσή του αναφέρει τα εξής:
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 17:09

Γαλάζια βάσανα Πράσινα διλήμματα

Συντάκτης:
Ευχαρίστως θα ήθελε τον Βαγγέλη Μπαλάσκα στις περιφερειακές εκλογές παρά τω Ψωμιάδη η κεντρική διοίκηση της Ρηγίλλης. Οι πρόσφατες επισκέψεις – μετακλήσεις των κ. Μπαλάσκα και Σισμανίδη στη Ρηγίλλης (και) αυτόν τον σκοπό εξυπηρετούσαν. Αλλά ο κ. Μπαλάσκας από τον Ιούνιο έχει ανακοινώσει κάθοδο στις δημοτικές εκλογές και οσονούπω κλείνει και τον συνδυασμό του. Αν συνυπολογιστεί πως ο και Νομάρχης Κιλκίς είναι ο μοναδικός γαλάζιος που διαθέτει συγκροτημένο επιτελείο και μηχανισμό τότε γίνονται κατανοητά τα γαλάζια βάσανα καθώς πλησιάζει Σεπτέμβριος κι άλλη επιλογή δεν μπορεί να υπάρξει.
Από την άλλη πλευρά είναι γνωστό ότι η νέα διοίκηση του κόμματος και κυρίως οι εδώ θεματοφύλακές της δεν συγκαταλέγονται στους πλέον διαπρύσιους  φίλους του κ. Μπαλάσκα.
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 17:25

Δήλωση αποχώρησης από τον Παύλο Τονικίδη

Συντάκτης:

tonikidisΑπό τον κ. Παύλο Τονικίδη λάβαμε την ακόλουθη δήλωση:
«Την 30η Μαΐου σε ανοικτή εκδήλωση κατέθεσα το ενδιαφέρον μου για τη διεκδίκηση του αξιώματος του δημάρχου Κιλκίς.

Η πράξη εκείνη ήταν το φυσιολογικό επιστέγασμα μιας διεργασίας που ξεκίνησε πολύ νωρίτερα. Μια διεργασία που βασίστηκε κυρίως στον κοινό προβληματισμό εμού και των φίλων, για τα αυτοδιοικητικά πράγματα του τόπου μας. Ένας προβληματισμός που γρήγορα έλαβε τα χαρακτηριστικά της γνήσιας δημόσιας διαβούλευσης, χωρίς αποκλεισμούς και προαπαιτούμενα. Αυτά τα χαρακτηριστικά της διαβούλευσης, πιστεύω, ότι ήταν η κύρια αιτία για τον σταθερά αυξανόμενο κύκλο των συνομιλητών.