Quantcast
Τετάρτη, 4 Οκτωβρίου 2023, 10:27:35 μμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 09:26

Συνάντηση Κιλτίδη με Σύρο ομόλογό του

Συντάκτης:

Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων κ. Κωνσταντίνος Κιλτίδης δέχθηκε στο γραφείο του το Σύρο ομόλογό του Dr Mohammad  Naby Rasheed  και συζήτησαν θέματα διμερούς ενδιαφέροντος. Κατά τη συνάντηση, στην οποία συμμετείχε και ο Γενικός Γραμματέας του Υπουργείου κ. Χρήστος Αυγουλάς,  υπογραμμίστηκαν οι πατροπαράδοτοι δεσμοί φιλίας των δύο χωρών και τέθηκαν επί τάπητος οι προοπτικές συνέχισης της συνεργασίας τους στον αγροτικό τομέα.

Πέμπτη, 09 Ιουλίου 2009 09:10

Ερώτηση του ΚΚΕ για απολύσεις preconstructa

Συντάκτης:

Ερώτηση προς τους Υπουργούς Απασχόλησης και Κοινωνικής Προστασίας, Δικαιοσύνης και Μακεδονίας – Θράκης κατέθεσαν οι βουλευτές του ΚΚΕ, Γιάννης Ζιώγας και Σοφία Καλαντίδου, καταγγέλλοντας μαζικές απολύσεις την βιομηχανία "preconstructa" στο Νομό Κιλκίς.
Στην ερώτησή τους οι βουλευτές του ΚΚΕ αναφέρουν:

Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2009 15:09

«Πάτωσαν» αλλά δεν ψάχνονται

Συντάκτης:

Ως νίκη αξιολογήθηκε από το τοπικό ΠΑΣΟΚ το εκλογικό αποτέλεσμα στο ν. Κιλκίς στις ευρωεκλογές της 7ης Ιουνίου. Βεβαίως η Νομαρχιακή Επιτροπή που συνεδρίασε πριν μια εβδομάδα ενέταξε το αποτέλεσμα στις ιδιαίτερες πολιτικές συνθήκες του νομού, όπου η Ν.Δ. είναι πανίσχυρη, ωστόσο το γενικό συμπέρασμα ήταν ότι υπό τις παρούσες πολιτικές συνθήκες το αποτέλεσμα μπορεί να θεωρηθεί ως νίκη του ΠΑΣΟΚ.

Τετάρτη, 20 Μαϊος 2009 08:02

Το μεγαλείο της υποκρισίας

Συντάκτης:

Πριν λίγες μέρες είδαμε τον κ.  πρωθυπουργό στη διάσκεψη της ΟΝΝΕΔ,  κάτω από το βάρος των σκανδάλων και του  φόβου μιας μεγάλης ήττας στις  ευρωεκλογές, να προσπαθεί με ''ενέσεις''  να ανυψώσει το ηθικό των οπαδών της Ν.Δ.  Τον είδαμε να φωνάζει, να καταγγέλλει,  να ιδρώνει, να θυμώνει και να κατηγορεί  το Γιώργο Παπανδρέου, για όσα έπρεπε να  κάνει ο ίδιος και η κυβέρνησή του.

Ο Σάββας Τσιτουρίδης επανειλημμένα φρόντισε να στείλει το μήνυμα προς την κομματική βάση. Σ’ αυτές τις εκλογές ψηφίζουμε για την ευρωβουλή, επομένως η κριτική για τα θέματα εσωτερικής πολιτικής μπορεί να περιμένει. Προέχει η Ευρώπη και «τι Ευρώπη θέλουμε» ήταν το θέμα της εισήγησής του στην Νομαρχιακή Συνέλευση της Νέας Δημοκρατίας, το πρωί του Σαββάτου στο Κιλκίς.

Πέμπτη, 14 Μαϊος 2009 07:34

Στην ειδική σύνοδος του ΝΑΤΟ ο Τσιτουρίδης

Συντάκτης:

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην Υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης στο πλαίσιο της Κοινοβουλευτικής Συνέλευσης του ΝΑΤΟ συμμετείχε στην Ειδική Σύνοδο για την επέτειο των 60 χρόνων της Βορειοοατλαντικής Συμμαχίας, οι εργασίες της οποίας πραγματοποιήθηκαν στη Ρώμη, από τη Δευτέρα 11 Μαΐου μέχρι και την Τρίτη 12 Μαΐου. Ο κ. Τσιτουρίδης εκ μέρους της ελληνικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας έκανε παρέμβαση με θέμα «NATO- Πορεία και προοπτική : Μία σύγχρονη ελληνική προσέγγιση»

Τετάρτη, 13 Μαϊος 2009 06:41

Πάμε για τη νίκη

Συντάκτης:

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε στο κατάμεστο «Porto Palace», η εκδήλωση που διοργανώθηκε για τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης με θέμα «Τι Ευρώπη θέλουμε» με κεντρικούς ομιλητές τους Βουλευτές και πρώην Υπουργούς κ.κ. Γιώργο Αλογοσκούφη και Σάββα Τσιτουρίδη.

Στο Ειδικό Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού και Αειφόρου Ανάπτυξης για τον Τουρισμό εντάσσονται οι  τρεις ορεινοί  όγκοι (Πάικο, Μπέλλες και Κρούσια) του ν. Κιλκίς ύστερα από επίμονες παρεμβάσεις που άσκησε αρμοδίως ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων Κώστας Κιλτίδης.

Σάββατο, 09 Μαϊος 2009 15:44

Ομιλίες Τσιτουρίδη σε Θεσσαλονίκη-Ρώμη

Συντάκτης:

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης  διοργανώνει εκδήλωση για τους Κιλκισιώτες της Θεσσαλονίκης με θέμα «ΤΙ ΕΥΡΩΠΗ ΘΕΛΟΥΜΕ»  την Παρασκευή 8 Μαΐου και ώρα 19.00 στο ξενοδοχείο «PORTO PALACE».  Στην εκδήλωση θα μιλήσει επίσης ο Βουλευτής Α’ Αθηνών και πρώην Υπουργός Οικονομίας και Οικονομικών κ. Γιώργος Αλογοσκούφης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος της Διοικούσας Επιτροπής της Ν.Δ. Θεσσαλονίκης κ. Ιάκωβος Φρατζής.

Σάββατο, 09 Μαϊος 2009 04:22

Γιατί να πληρώσουν συμμετοχή οι αγροτες;

Συντάκτης:

Ο Βουλευτής Ν. Κιλκίς και πρώην υπουργός κ. Σάββας Τσιτουρίδης κατέθεσε την Τρίτη 5 Μαΐου, μεταξύ άλλων βουλευτών, ερώτηση προς τους Υπουργούς Οικονομίας και Οικονομικών και Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα την καταβολή των συμμετοχών των αγροτών στους Αγροτικούς Συνεταιρισμούς.
Στην ερώτηση αναφέρεται: