Πολιτική
Υποκατηγορίες
Επανεκλογή Θανάση Βουλγαράκη στη θέση του προέδρου της Θρακικής Εστίας Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΗ Ένατη Διάσταση στο Φεστιβάλ κόμικς στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΟι εκδόσεις Ένατη Διάσταση, προσκεκλημένοι του Καλλιτεχνικού και Πολιτιστικού συνόλου «η πόλις», θα δώσουν το παρόν στο θεματικό φεστιβάλ κόμικς “comicsville” της πόλης του Κιλκίς και, εκτός από την εμπορική συμμετοχή με περίπτερο εντός του χώρου της Καπναποθήκης της Αυστροελληνικής (Νικ. Παναγιώτου 50), θα παρουσιάσουν δυο επιλεγμένους νέους τίτλους, στα πλαίσια του προγράμματος ομιλιών της διοργάνωσης, στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς (οδ. Καπέτα 17).
Πρόληψη, Ενημέρωση, Ευαισθητοποίηση για τον καρκίνο του μαστού με διήμερο εκδηλώσεων
Συντάκτης: Eidisis.grΗ πρόληψη είναι το ανάχωμα, ο καθοριστικός σταθμός για την αντιμετώπιση του καρκίνου του μαστού διεκήρυξαν σε όλους τους τόνους οι γιατροί που πήραν μέρος στην διαδικτυακή ημερίδα που πραγματοποίησε ο Δήμος Κιλκίς την Παρασκευή 5 Νοεμβρίου στο πλαίσιο του διήμερου εκδηλώσεων ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης των πολιτών και της νέας γενιάς για τη νόσο που εμφανίζεται με τη μεγαλύτερη συχνότητα στον γυναικείο πληθυσμό.
Γιώργος Αναστασιάδης: Με τον Νίκο Ανδρουλάκη στο τιμόνι της παράταξης το Κίνημά μας μπορεί να καταστεί πρωταγωνιστής των εξελίξεων
Συντάκτης: Eidisis.grΤην παρακάτω παρέμβαση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης έκανε ο πολιτευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Αναστασιάδης:
''Οι κοινωνικές δυνάμεις της χώρας μας δεν σταματούν να υφίστανται, παραμένουν όμως κλειδωμένες πολλά χρόνια τώρα εξαιτίας των αλλεπάλληλων κρίσεων στις οποίες δεν μπορούν να απαντήσουν οι πολιτικές της ΝΔ και του ΣΥΡΙΖΑ.
Η Τέχνη Κιλκίς ετοιμάζει παράσταση για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Διοικητικό Συμβούλιο της Μ.Κ.Ε. ΤΕΧΝΗ Κιλκίς στο πλαίσιο της παγκόσμιας ημέρας για την εξάλειψη της βίας κατά των γυναικών ετοιμάζει θεατρικό αναλόγιο με κείμενα του Μενέλαου Λουντέμη, του Γιάννη Σολδάτου, του Σταμάτη Πολενάκη, του Λέανδρο Πολενάκη, του Θανάση Χειμωνά, του Μπερνάρ-Μαρί Κολτές και του Κωστή Γκιμοσούλη. Οι πρόβες, με τήρηση όλων των υγειονομικών πρωτοκόλλων είναι σε εξέλιξη, προσφέροντας στους συμμετέχοντες απίστευτες στιγμές συγκίνησης και τροφή για συζήτηση.
«Σκηνές από έναν Γάμο» του Ingmar Bergman στο Κιλκίς
Συντάκτης: Eidisis.grΤο Θέατρο Σοφούλη σε συνεργασία με τη Θεατρική Σκηνή Κιλκίς, παρουσιάζουν την παράσταση «Σκηνές από έναν Γάμο» του Ingmar Bergman την Παρασκευή 19 Νοεμβρίου 2021, στο Συνεδριακό Κέντρο του Κιλκίς και ώρα 21:00 (Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2310423925).
Η εβδομάδα μας ξεκίνησε μιλώντας για την ανακύκλωση. Την ώρα της ζωγραφικής οι καλλιτέχνες μας σχεδίασαν το σήμα της ανακύκλωσης, όπου γέμισαν το κάθε βέλος με διάφορα ανακυκλώσιμα υλικά και στη μέση τοποθέτησαν τη γη αφού την έκοψαν και τη χρωμάτισαν.
Η Νέα Δημοκρατία Κιλκίς παρουσίασε τα νεοεκλεγέντα στελέχη της σε ΔΕΕΠ και ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας
Συντάκτης: Eidisis.grΕίναι η πρώτη φορά που ένα πολιτικό κόμμα παρουσιάζει τα νεοεκλεγέντα στελέχη του σε επίπεδο νομού Κιλκίς και αυτό το έκανε η Νέα Δημοκρατία. Σε ειδική εκδήλωση στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς παρουσιάστηκαν τα νέα μέλη της σε ΔΕΕΠ ν. Κιλκίς της Νέας Δημοκρατίας και των ΔΗΜΤΟ Κιλκίς και Παιονίας, οι νέοι τομεάρχες του κόμματος και οι εκλεγέντες σύνεδροι.
Όμορφες εικόνες φθινοπώρου από τα γραφεία των ΕΙΔΗΣΕΩΝ στο Μεταλλικό
Συντάκτης: Eidisis.grΗ στήριξη του περιφερειακού και κλαδικού Τύπου είναι δημοκρατική επιταγή
Συντάκτης: Eidisis.grΤο ασφαλιστικό καθεστώς σε βάρος τους εξακολουθεί να πληγώνει τις επιχειρήσεις περιφερειακού και κλαδικού Τύπου. Βάλλει, εδώ και πέντε χρόνια, εναντίον της οικονομικής τους ανεξαρτησίας ενώ βεβαίως αποσταθεροποιεί και την αγορά εργασίας στην ελληνική περιφέρεια.