Τετάρτη, 24 Απριλίου 2024, 8:36:23 πμ

Πολιτική

tsionkisΤην υποψηφιότητά του ως δήμαρχος Παιονίας ανακοινώνει με ανακοίνωσή του ο Στέφανος Τσιόνκης, αναφέροντας:
passalidis2Το πρωτοσέλιδο άρθρο της  Πρωινής, της 16ης Σεπτεμβρίου, κέντρισε το ενδιαφέρον του κ. Παύλου Πασσαλίδη και του συνδυασμού του. Η πρόκληση-πρόσκληση  για ουσιώδη διάλογο αντί για θόρυβο «περί όνου σκιάς»   βρήκε ανταπόκριση από τον κ. Πασσαλίδη που ούτως ή άλλως εμμένει εδώ και χρόνια σε διάλογο επί των ουσιωδών θεμάτων ανάπτυξης του τόπου μας.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:03

Στο πλευρό σας χθες και σήμερα και αύριο

Συντάκτης:
mpalaskasΗ κτηνοτροφία αποτελεί βασική αναπτυξιακή συνιστώσα του νομού μας και η Νομαρχιακή Αυτοδιοίκηση στάθηκε αρωγός και έχει αποδείξει όλα αυτά τα χρόνια εμπράκτως τη μέριμνά της για τους κτηνοτρόφους μέσα από ενέργειες εξηλεκτρισμού, μεταφοράς ύδατος και βελτίωσης της προσβασιμότητας σε κτηνοτροφικές μονάδες.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 22:01

Επίσκεψη Δραγανίδη στο δήμο Γουμένισσας

Συντάκτης:
draganidisΔεσμεύσεις έναντι της Γουμένισσας ανέλαβε ο Χρήστος Δραγανίδης κατά τη διάρκεια επίσκεψης εργασίας στο Δημαρχείο της όμορφης κωμόπολης την περασμένη εβδομάδα, συνοδευόμενος από τον Θανάση Τζούρτζο.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 21:59

Περιοδείες Χρ. Γκουντενούδη

Συντάκτης:
gkoundenoudisΟ  υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, με το συνδυασμό του Π. Ψωμιάδη,  Χρήστος Γκουντενούδης επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα τα γραφεία της Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και συναντήθηκε με τον νέο Διευθυντή Γεώργιο Κωνσταντινίδη.
Πολύς θόρυβος και παραφιλολογία αναπτύχθηκαν σχετικά με τις διαδικασίες εντός του  ΠΑΣΟΚ που κατέληξαν στην απονομή επίσημης στήριξης στον νυν Δήμαρχο Δημ. Τερζίδη.
Πέμπτη, 23 Σεπτεμβρίου 2010 21:51

Επίσκεψη Μ. Μπόλαρη την Παρασκευή στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:
Στο νομό Κιλκίς θα περιοδεύσει την ερχόμενη Παρασκευή ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Μάρκος Μπόλαρης, όπου θα συναντηθεί με κομματικά στελέχη και φορείς, ενώ θα παραχωρήσει και συνέντευξη τύπου στα τοπικά ΜΜΕ.
Την Παρασκευή θα ανακοινωθούν και θα παρουσιαστούν στην πανηγυρική εκδήλωση που οργανώνεται στο Πολύκαστρο με την ευκαιρία της πρώτης προεκλογικής ομιλίας του Παν. Ψωμιάδη στο νομό.
Ήδη όμως σύμφωνα με ελεγμένες πληροφορίες μας το γαλάζιο ψηφοδέλτιο του Κιλκίς για τις περιφερειακές εκλογές έχει «κλείσει».
Ιδού οι εκλεκτοί: Ανδρέας Βεργίδης, Κατερίνα Μακρή, Παύλος Θωμαϊδης, Γιώργος Φράγκος και Νίκος Ταχτσίδης.
Υπενθυμίζουμε ότι ο νικητής συνδυασμός θα εκλέξει κατά πάσα πιθανότητα εν συνόλω τρεις συμβούλους, τον αντιπεριφερειάρχη (χωρίς σταυρό)  και δυο από τους πέντε που θα χρειαστούν και σταυρό προτίμησης.
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 21:18

Θα είναι ενωτικός Θα τον μάθουμε σήμερα αύριο…

Συντάκτης:
mpolarisΕφτά εβδομάδες πριν την κάλπη και στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν ανακοίνωσαν τον επικεφαλής αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στον περιφερειακό συνδυασμού του  Μάρκου Μπόλαρη.
Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010 21:18

Θα είναι ενωτικός Θα τον μάθουμε σήμερα αύριο…

Συντάκτης:
mpolarisΕφτά εβδομάδες πριν την κάλπη και στο ΠΑΣΟΚ ακόμα δεν ανακοίνωσαν τον επικεφαλής αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στον περιφερειακό συνδυασμού του  Μάρκου Μπόλαρη.