Quantcast
Πέμπτη, 5 Οκτωβρίου 2023, 5:51:55 πμ
Κυριακίδης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380

Πολιτική

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 04:09

Αναζητείται ο πέμπτος γαλάζιος

Συντάκτης:

Με τέσσερις υποψήφιους ανακοινώθηκε τη Δευτέρα, ύστερα από κια επεισοδιακή συζήτηση στη Ρηγιλλης, το ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας. Η ειλημμένη απόφαση απομάκρυνσης του κ. Τσιτουρίδη δημιούργησε την ανάγκη της ανεύρεσης ενός ακόμα υποψηφίου. ΟΙ τέσσερις υποψήφιοι που ανακοινώθηκε η υποψηφιότητά τους ειναι οι κ. Κ. Κιλτιδης, Γ. Γεωργαντάς, Θ. Πασσαλίδης και Βάια Μούσα, πολιτική επιστήμων, που ζει στην Αθήνα και έλκει την καταγωγη από τον Άγιο πέτρο (κόρη του παλαίμαχου αγροτιστή Αλέξανδρου Μούσα).

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 04:08

Γκρίνια στη ΝΔ για τα ψηφοδέλτια

Συντάκτης:

Εντάσεις στο εσωτερικό της ΝΔ πυροδότησε η ανακοίνωση της κατάρτισης των ψηφοδελτίων της παράταξης, με έντονες αντιδράσεις από τα στελέχη που αποκλείστηκαν από τις λίστες των υποψηφίων και αιχμές για τη διαδικασία με την οποία λήφθησαν οι αποφάσεις. Αποστάσεις από τη λήψη των αποφάσεων για «καθαρά» ψηφοδέλτια κράτησε ο υπουργός ΠΕΧΩΔΕ Γιώργος Σουφλιάς, τονίζοντας ότι δεν είχε οιαδήποτε ανάμειξη στην κατάρτιση των ψηφοδελτίων της ΝΔ.

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 04:08

Αποφάσεις διακομματικής επιτροπής για το Κιλκίς

Συντάκτης:

Σε συμφωνία κατέληξε η διακομματική επιτροπή για την ομαλή διεξαγωγή των εκλογών στο Κιλκίς, που συνεδρίασε στο γραφείο του δημάρχου Κιλκίς, μετά από πρόσκληση του κ. Τερζίδη.
Οι εκπρόσωποι των πολιτικών κομμάτων ήταν:
1. Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος εκπρόσωπος της Ν.Δ.
2. Κυριάκος Αναστασιάδης εκπρόσωπος του ΠΑ.ΣΟ.Κ
3. Αγαθόπουλος Δημήτριος εκπρόσωπος του ΣΥ.ΡΙΖ.Α
4. Γρηγόριος Αμπατζίδης εκπρόσωπος του ΛΑ.Ο.Σ
5. Οδυσσέας Χιλιτίδης εκπροσώπος ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ – ΠΡΑΣΙΝΩΝ

Τετάρτη, 16 Σεπτεμβρίου 2009 04:07

Ποια είναι η νέα υποψήφια του ΠΑΣΟΚ

Συντάκτης:

Η Παράκη Αθηνά γεννήθηκε το 1965 στη Λαμία του Ν. Φθιώτιδας. Είναι η πρώτη από τα τρία παιδιά του Παναγιώτη Παράκη, συνταξιούχου αστυνομικού, και της Γεωργίας Μόσχου. Είναι απόφοιτος της Φιλοσοφικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων και εργάζεται ως καθηγήτρια Φιλόλογος επί δεκαετία στο Λύκειο Χέρσου. Είναι παντρεμένη με τον καθηγητή θεολόγο Νικόλαο Σταυρόπουλο και έχει μια κόρη.

Δευτέρα, 14 Σεπτεμβρίου 2009 06:50

Σήμερα «κλείνει» το ψηφοδέλτιο της Ν.Δ.

Συντάκτης:

Τη γαλάζια …Παράκη αναζητούν μέχρι και σήμερα στη Νέα Δημοκρατία καθώς η εντολή της Ρηγίλλης είναι να βρεθεί οπωσδήποτε γυναίκα για την Πέμπτη θέση του ψηφοδελτίου. Για το σκοπό αυτό δόθηκε επιπλέον χρόνος μιας ημέρας (μέχρι σήμερα) ώστε να εντείνει τις προσπάθειές της η ΝΟΔΕ.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 14:39

Γ. Φλωρίδης: Ξεκινάμε την ανόρθωση της χώρας

Συντάκτης:

Έντιμοι με το δημόσιο χρήμα και τη δημόσια περιουσία και δίκαιοι με κατοχύρωση της ισότητας  όλων των Ελλήνων. Ιδού οι δυο βασικές πυλώνες της πολιτικής του ΠΑΣΟΚ ενόψει της νέας διακυβέρνησης καθώς η αυτοδυναμία του είναι σίγουρη, όπως διαβεβαίωσε τα εκατοντάδες στελέχη του ο Γιώργος Φλωρίδης σε εντυπωσιακή συγκέντρωση το βράδυ της Τετάρτης στο Δημοτικό Κήπο Κιλκίς. Είναι χαρακτηριστικό ότι γέμισαν ασφυκτικά και οι δυο αίθουσες του ΚΗΠΟΥ. «Παρόμοια συγκέντρωση στελεχών οργανώσαμε και στις εκλογές του 2007, αλλά τότε δεν ήμασταν τόσοι πολλοί» σχολίασε ο ομιλητής.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 14:36

Δώδεκα κάλπες στη σειρά….

Συντάκτης:

Με αφετηρία τη μεταπολίτευση, όταν κατέρρευσε η εφτάχρονη (1967-1974) Χούντα υπό το βάρος της τραγωδίας της Κύπρου, οι συνέλληνες προσήλθαμε μέχρι τις εκλογές του 2007  στις κάλπες 12 φορές. Στις 4 Οκτωβρίου 2009 θα είναι η 13η και …φαρμακερή. Για να θυμηθούν οι παλαιότεροι και να μάθουν οι νεότεροι, είναι χρήσιμο να υπενθυμίσουμε το πολιτικό και εκλογικό κλίμα πανελλαδικά και στο ν. Κιλκίς στις 12 εκλογικές αναμετρήσεις και φυσικά με πλήρη και επίσημα αποτελέσματα τόσο σε ψήφους μεταξύ κομμάτων όσο και σε σταυρούς μεταξύ υποψηφίων.

Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου 2009 14:35

Δ. Μουζούρης - Αθ. Παράκη στο πράσινο ψηφοδέλτιο

Συντάκτης:

Υπαναχώρησε στις πιέσεις της Ιπποκράτους ο Δημήτρης Μουζούρης και μαζί με τον καθηγήτρια - εκπαιδευτικό Αθηνά Παράκη θα πλαισιώσουν το ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς. Η ανακοίνωση του ψηφοδελτίου έγινε το μεσημέρι της Πέμπτης στη διάρκεια της συνεδρίασης του Εθνικού Συμβουλίου. Έτσι το πράσινο ψηφοδέλτιο συγκροτείται ως εξής: Γιώργος Φλωρίδης, Γιώργος Φραγγκίδης, Θεόδωρος  Παραστατίδης, Δημήτρης Μουζούρης και Αθηνά Παράκη.

Κυριακή, 06 Σεπτεμβρίου 2009 05:36

Τα ψηφοδέλτια των δυο μονομάχων στο ν. Κιλκίς

Συντάκτης:

Εκλογές χαρά και σχόλη στις 4 Οκτωβρίου, αλλά στις εκλογές κατέρχονται τα κόμματα με υποψήφιους και συνήθως πριν τη μάχη των εκλογών προηγείται η μάχη της συγκρότησης των ψηφοδελτίων. Ας ιχνηλατήσουμε λοιπόν τα μέχρι στιγμής δεδομένα στη συγκρότηση των ψηφοδελτίων της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ στο ν. Κιλκίς με την υποσημείωση ότι μέχρι την προσεχή εβδομάδα, στις 14 Οκτωβρίου, θα έχουν γίνει όχι μόνο γνωστά τα ονόματα των υποψηφίων βουλευτών, αλλά και η ανακήρυξή τους από το Πρωτοδικείο.

Παρασκευή, 28 Αυγούστου 2009 13:25

Δεν θα καταργηθεί το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ Αξιούπολης

Συντάκτης:

Απάντησε στο ερώτημα - αίτημα του βουλευτή Σάββα Τσιτουρίδη έδωσε ο Υπουργός Κωστής  Χατζηδάκης. Ο κ. Χατζηδάκης διαβεβαίωσε ότι δεν θα καταργηθεί το τεχνικό τμήμα της ΔΕΗ Αξιούπολης. Στην απάντησή του ο  του Υπουργός Ανάπτυξης αναφέρει μεταξύ άλλων και  ως εξής:
“Όσον αφορά το τεχνικό τμήμα του Πρακτορείου Αξιούπολης, δεν υπάρχει απόφαση κατάργησής του.