Τετάρτη, 28 Φεβρουαρίου 2024, 5:21:43 μμ

Πολιτική

Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:33

Όλοι χωρούν στην αγκαλιά του Παναγιώτη Ψωμιάδη

Συντάκτης:
psomiadisΤζέντλεμαν αποδείχτηκε ο Παναγιώτης Ψωμιάδης στη σύσκεψη που οργανώθηκε με τους φορείς του νομού, την πρώτη μετά την επίσημη αναγγελία της υποψηφιότητάς του στην περιφερειακή αυτοδιοίκηση Κ. Μακεδονίας. Ήρθε σχεδόν στην ώρα του και παρότι εξαρχής είπε πως ήρθε για πέντε λεπτά, τελικά η συνάντηση κράτησε παραπάνω από μισή ώρα.
Παρασκευή, 25 Ιουνίου 2010 14:16

Φλωρίδης : Ολοι μαζί με στάση ευθύνης

Συντάκτης:
floridisΤη στήριξη των κυβερνητικών επιλογών για τα εργασιακά και το ασφαλιστικό παρείχε ο βουλευτής Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Φλωρίδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό REAL FM και στις δημοσιογράφους Κάτια Μακρή & Μαριάνα Πυργιώτη.
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 16:44

Μόνο ανεξάρτητος Ούτε Ντόρα, ούτε ΛΑ.Ο.Σ

Συντάκτης:
kiltidisΕπέλεξε να μιλήσει στα τοπικά μέσα ενημέρωσης και ήταν η πλέον ενδιαφέρουσα συνέντευξή του. Ο ανεξάρτητος πλέον βουλευτής Κώστας Κιλτίδης σε πείσμα των σεναρίων που τον θέλουν πότε να προσχωρεί στον Λαϊκό Ορθόδοξο Συναγερμό και πότε στο υπό ίδρυση κόμμα της κ. Ντόρας Μπακογιάννη ξεκαθάρισε ότι θα παραμείνει ανεξάρτητος μέχρι και την τελευταία ημέρα της θητείας της σημερινής Βουλής.
Και μάλιστα δεν είναι βέβαιο αν θα ξαναπολιτευθεί!
Τετάρτη, 23 Ιουνίου 2010 16:37

Συνέδριο-εφαλτήριο για μια νικηφόρα πορεία

Συντάκτης:
georgantasΜήνυμα ενότητας και προοπτική μιας νικηφόρας πορείας με πρώτο σταθμο τις προσεείς αυτοδιοικητικές εκλογές απευθύνει ενόψει του συνεδρίου της Νέας Δημοκρατίας ο δικηγόρος και υποψήφιος βουλευτής στις εκλογές του Οκτωβρίου Γιώργος Γεωργαντάς.
Το πλήρες κείμενο έχει ως εξής:
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 21:09

Θα τον κρίνει η βάση. Δώσε πίσω την έδρα

Συντάκτης:
ndΉπια σε γενικές γραμμές κρίνεται η αντίδραση της κομματικής οργάνωσης του νομού στην ανεξαρτητοποίηση Κιλτίδη. Η τοπική οργάνωση του Κιλκίς διαδηλώνει την ενότητα της βάσης που παραμένει στις επάλξεις της Ν.Δ και θα κρίνει, όπως τονίζει, την ενέργεια του βουλευτή. Από την άλλη πλευρά ο πρόεδρος της  ΝΟΔΕ Δ. Ιωακειμίδης καλεί τον κ. Κιλτίδη να επιστρέψει την έδρα στους νεοδημοκράτες ψηφοφόρους.
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2010 21:08

Έτοιμοι και οι αντιπεριφερειάρχες…

Συντάκτης:
pasokΕνώ στους δυο δήμους το πράσινο ενδιαφέρον για τους επικεφαλής των δημοτικών συνδυασμών καταγράφηκε ήδη στο ρεπορτάζ των εφημερίδων μας, με εξαίρεση της (ετερο)πρόταση για τον Νίκο  Αφεντουλίδη στο δήμο Κιλκίς,  αυξημένο παρουσιάζεται το ενδιαφέρον για τον επικεφαλής (αντιπεριφερειάρχη) του περιφερειακού συνδυασμού Κ. Μακεδονίας. Σύμφωνα με πληροφορίες μας ενδιαφέρον και σχετικό αίτημα υπέβαλαν οι κ. Γιώργος Ζώτος, Λεωνίδας Δημητριάδης, Μαρία Αμανατίδου και Δημήτρης Ασβεστόπουλος.
kiltidisΠαρότι απών από τη συνεδρίαση της Βουλής, το βράδυ της Δευτέρας, όταν και συζητήθηκαν τα πορίσματα που κατατέθηκαν από τα κόμματα για την υπόθεση Βατοπαιδίου, ο κ. Κώστας Κιλτίδης έτυχε εξαιρετικά ευμενούς μεταχείρισης από την ηγεσία του λαϊκού Ορθόδοξου Συναγερμού. Σταχυολογούμε δυο ιδιαίτερες αναφορές που έγιναν στη συζήτηση.
Τρίτη, 15 Ιουνίου 2010 17:58

Διαχωρίζω τη θέση μου από τη Ν.Δ. του Σαμαρά

Συντάκτης:
kiltidisΣτη δήλωση με την οποία επεξηγεί τους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση ανεξαρτητοποίησης, ο κ. Κώστας Κιλτίδης αναφέρει τα εξής:
‘Τη στιγμή που η Πατρίδα μας βρίσκεται στην δυσκολότερη οικονομική κατάσταση μεταπολιτευτικά και ο λαός δοκιμάζεται αναζητώντας ελπίδα και προοπτική, ο κ. Σαμαράς και οι περί αυτόν στην Ν.Δ. επιδίδονται σε εσωτερικές αναδιατάξεις και εκκαθαρίσεις. Το πολιτικό σύστημα αποσυντίθεται και ο εμφύλιος πόλεμος μαίνεται μεταξύ προσώπων, ούτε καν ομάδων. Ζούμε τον ατομισμό της μάζας και η Ν.Δ. ως αντιπολίτευση πλέον έχει παγιδευτεί στο πλαίσιο του εκφυλισμού, αντί του αναγεννητικού ρόλου κάθε αντιπολιτεύσεως.
nd«Φιλότιμες» προσπάθειες κατέβαλε η Ρηγίλλης επί μήνες για να σπρώξει τον Κ. Κιλτίδη προς την έξοδο. Κι ο κόπος της "ανταμείφθηκε" καθώς από το πρωί της Δευτέρας, όπως είχαμε προαναγγείλει από το Σάββατο, ο βουλευτής κατέθεσε δήλωση ανεξαρτητοποίησης, διαχωρίζοντας τη θέση του από "τη Νέα Δημοκρατία του Σαμαρά". Έπεσε έτσι η αυλαία μιας προδιαγεγραμμένης από μήνες πορείας  εξόδου από τη Νέα Δημοκρατία,  δοθείσης της έντονης καχυποψίας της νέας διοίκησης προς τον βουλευτή του ν. Κιλκίς λόγω της φιλικής του σχέσης με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία άλλωστε στήριξε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η σταγόνα που τον ώθησε να λάβει την τελικά απόφαση ανεξαρτητοποίησης σχετίζεται με την όλη μεθόδευση της κλήσης του στην Εξεταστική Επιτροπή.  Ο βουλευτής   "φωτογραφίζει", στελέχη της  ιθύνουσας ομάδας της Ρηγίλλης που επιχείρησαν να τον εξουδετερώσει ενόψει των σημαντικών που μέλλονται λίαν προσεχώς.
Παρασκευή, 11 Ιουνίου 2010 14:37

Σπρώχνουν τον Κιλτίδη προς τον ...Άη Γιώργη

Συντάκτης:
kiltidis«Φιλότιμες» προσπάθειες καταβάλει η Ρηγίλλης για να σπρώξει τον Κ. Κιλτίδη προς την έξοδο, δοθείσης της έντονης καχυποψίας της νέας διοίκησης προς τον βουλευτή του ν. Κιλκίς λόγω της φιλικής του σχέσης με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, την οποία άλλωστε στήριξε ενεργά στις εσωκομματικές εκλογές. Σύμφωνα με εκτιμήσεις η όλη μεθόδευση της κλήσης του στην Εξεταστική Επιτροπή φωτογραφίζει, στελέχη της  ιθύνουσας ομάδας της Ρηγίλλης που επιχειρεί να τον εξουδετερώσει ενόψει των σημαντικών που μέλλονται λίαν προσεχώς.