Δευτέρα, 3 Αυγούστου 2020, 3:30:26 μμ

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 16 Ιουλίου 2020 20:57

Ξεκινούν οι εγγραφές στο ΚΔΑΠ Kinesis

Συντάκτης:

Σας ενημερώνουμε ότι η υποβολή αιτήσεων για δωρεάν συμμετοχή των παιδιών στα ΚΔΑΠ Kinesis for Kids μέσω του προγράμματος ΕΣΠΑ "Εναρμόνιση Οικογενειακής & Επαγγελματικής Ζωής 2020-2021" ξεκινούν την Παρασκευή 17 Ιουλίου!!

Η δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας Δημιουργικά Νέα του ΚΔΑΠ Δημιουργική Μάθηση επισκέφθηκε τα γραφεία της εφημερίδας ΕΙΔΗΣΕΙΣ, στο Μεταλλικό Κιλκίς.

Όταν φτάσαμε μας υποδέχτηκε ο κύριος Κωνσταντίνος Τερζενίδης και κάναμε μια συζήτηση για το πώς γράφονταν μια εφημερίδα και τι μέσα χρησιμοποιούσαν. Αυτό που μας έκανε εντύπωση ήταν οι κάμερες με το φιλμ. Ήταν κάτι που δεν γνωρίζαμε.

Ανακοινώνουμε προς τους ευλαβείς προσκυνητές της Ιεράς μας Μονής Αγίου Νεκταρίου Σπανού Κιλκίς ότι λόγω εργασιών ασφαλτόστρωσης 500 μέτρων στον δρόμο που οδηγεί από την πόλη του Κιλκίς προς την Ιερά μας Μονή, μετά τα νέα Κοιμητήρια, δεν θα είναι δυνατή η πρόσβαση σε αυτήν για 15 ημέρες. Δηλαδή, από 17 Ιουλίου έως 1 Αυγούστου τ.έ., όπου θα ολοκληρωθούν οι εργασίες.

Ο Σύλλογος Ποντίων Πολυκάστρου και περιχώρων "Οι Ακρίτες" ευχαριστεί όλους όσους παραβρέθηκαν στην εκδήλωση «ΠΟΝΤΙΑΚΟ ΠΑΝΟΫΡ 2020» το Σάββατο 11 Ιουλίου.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία και πλήθος κόσμου διασκέδασε με το καλλιτεχνικό πρόγραμμα (Πόλυς Εφραιμίδης- τραγούδι , Φίλιππος Κεσαπίδης- λύρα, Βασίλης Τοπαλίδης-τραγούδι, Φόρης Απατσίδης- λύρα τραγούδι, Ματθαίος Φερεσίδης- κλαρίνο, Μπάμπης Κιτσονίδης - Νταουλι).

Τετάρτη, 15 Ιουλίου 2020 14:23

Αντί Μνημοσύνου

Συντάκτης:

Έλλη μας,

Μου είναι πολύ δύσκολο να σ 'αποχαιρετήσω , αναλογιζόμενος τις πολύχρονες  διαπροσωπικές, συντροφικές και εξαιρετικά φιλικές σχέσεις μας.

Έφυγες χωρίς προσκλητήριο των φίλων σου.                                                                    

Έφυγες χωρίς προειδοποίηση πολλαπλασιάζοντας τη θλίψη μας. 

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-7-2020)

Ο πρόεδρος της ομάδας μας Λάζαρος Μεταλλίδης, ο Τεχνικός διευθυντής Γιώργος Πελίδης και ο Γεν. Γραμματέας Λευτέρης Παπαδόπουλος, συναντήθηκαν την Παρασκευή 10 Ιουλίου, με την Πρόεδρο του Περιφερειακού τμήματος Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, κ. Καίτη Φραγγίδου.

Με μια υπέροχη ποντιακή βραδιά γιορτάζουν τα ΔΕΙΛΙΝΑ τα 40 χρόνια διασκέδασης, το Σάββατο 18 Ιουλίου, έναρξη 22:30.

Το Δροσάτο και πάλι στο επίκεντρο της διασκέδασης, με Τσιτιρίδη, Ιντζεβίδη, Ποτουρίδου, Μπαϊρακτάρη και Ιακωβίδη.

Στο πανί της μεγάλης οθόνης του ‘’Δημήτριου Ζωηρού’’ οι μικροί σινεφίλ θα απολαύσουν απόψε στις 21:15 την παιδική περιπέτεια ‘’Ουπς! Ο Νώε έφυγε’’.

Ακολουθεί στις 23:15 ο ‘’Django ο Τιμωρός’’ ένα σπαγγέτι γουέστερν με εστίαση στην αμερικανική ηθική, δοσμένο με μαύρο χιούμορ, που σκηνοθετεί μαεστρικά ο Κουεντίν Ταραντίνο.

Οι προβολές των δύο ταινιών θα επαναληφθούν την Τρίτη 14 και την Τετάρτη 15 Ιουλίου.

Συλλαβίζουμε το φετινό καλοκαίρι με πολύ θέατρο και μουσική! Παιδικό θέατρο, ανατρεπτικές κωμωδίες, δραματικά ειδύλλια, συναυλίες κάτω απ’ το φως του φεγγαριού, ντυμένες με το λυρισμό και την ευαισθησία του Σταύρου Κουγιουμτζή και τις έντεχνες και παραδοσιακές συνθέσεις του Παντελή Θαλασσινού, θα μας συντροφεύουν τις γλυκιές καλοκαιρινές νύχτες.