Quantcast
Τετάρτη, 1 Φεβρουαρίου 2023, 8:48:58 μμ

Πολιτιστικά

Πέμπτη, 19 Ιανουαρίου 2023 09:06

Το ΚΚΣ Κιλκίς ευχαριστεί τον Πρόδρομο Τσοκλανίδη

Συντάκτης:

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστεί θερμά τον κύριο Τσοκλανίδη Πρόδρομο  για τη δωρεά χρηματικού ποσού που πραγματοποίησε στο Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης στη μνήμη του παππού του Παπαβλασίου Βλάσιο.

Το χρηματικό ποσό θα διατεθεί αποκλειστικά για την κάλυψη των αναγκών των ωφελούμενων του Κέντρου μας.  

Η Πρόεδρος

Μιχαλία Καραμισάκη

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη εκδήλωση κοπής της Βασιλόπιτας του Παραρτήματος Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, το Σάββατο 14 Ιανουαρίου, στη ΛΑΦ Κιλκίς.

Παράλληλα με την κοπή της Βασιλόπιτας το Παράρτημα βράβευσε και τους αριστεύσαντες μαθητές της Γ’ Λυκείου, τέκνα μελών του Παραρτήματος.

Το Τοπικό Τμήμα Κιλκίς στου Σ.Ε.Ο. διοργανώνει τριήμερη οδική εκδρομή στην πανέμορφη Βουδαπέστη. Αναχώρηση Παρασκευή 24 Φεβρουαρίου (στις 22:00) – επιστροφή Δευτέρα 27 Φεβρουαρίου. Στην εκδρομή περιλαμβάνονται: δύο διανυκτερεύσεις σε ξενοδοχείο 4* με πρωινό, ξεναγήσεις, εκδρομή στα παραδουνάβια χωριά, μεταφορά με πούλμαν.

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πίτας που θα γίνει την Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 1 το μεσημέρι στο Κέντρο Δειλινά Δροσάτου (στο δρόμο προς Δοϊράνη).

Τετάρτη, 18 Ιανουαρίου 2023 09:48

"Άγιος Τρύφων" Γουμένισσας: Κοπή βασιλόπιτας 2023

Συντάκτης:

Μέσα σε μία ζεστή και γιορτινή ατμόσφαιρα, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 15 Ιανουαρίου 2023, η κοπή βασιλόπιτας  του πολιτιστικού συλλόγου "Άγιος Τρύφων"  Γουμένισσας.

Η αίθουσα του συλλόγου γέμισε ασφυκτικά από μέλη, χορευτές  και φίλους ανταλλάσοντας ευχές για μια νέα, δημιουργική, πολιτιστική χρονιά και  με την ευχή όλων ο σύλλογος να συνεχίσει τον δραστήριο ρόλο του προς σημαντικό όφελος της τοπικής κοινωνίας.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Πικρολίμνης καλεί όλα τα μέλη του στην Ετήσια Τακτική Γενική Συνέλευση, που θα πραγματοποιηθεί στο κτήριο του συλλόγου, την Κυριακή 29 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 11:00 π.μ. με τα εξής θέματα:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός έτους 2022.
  • Προϋπολογισμός έτους 2023.
  • Κοπή βασιλόπιτας.

Μετά την εκδήλωση κοπής βασιλόπιτας (πλακούντα) και την απονομή βραβείων αριστευσάντων μαθητριών και μαθητών Β΄ και Γ΄ Λυκείου, τέκνων μελών του Παραρτήματος Κιλκίς της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Στρατού, που οργανώθηκε με επιτυχία στη ΛΑΦ Κιλκίς, η διοίκηση του Παραρτήματος οργανώνει ανάλογη εκδήλωση και στο δήμο Παιονίας.

Η εκδήλωση θα γίνει την ερχόμενη Κυριακή 22 Ιανουαρίου 2023 και ώρα 12:00  στη Λέσχη Αξιωματικών Πολυκάστρου.

Το Δ.Σ του Συλλόγου Συνταξιούχων Πολιτικών Δημοσίων Υπαλλήλων ν. Κιλκίς αποφάσισε, ύστερα από δύο χρόνια λόγω της πανδημίας, την Κυριακή το μεσημέρι στις 29/01/2023, ώρα 13:00 στο κέντρο ΔΕΙΛΙΝΑ στο Δροσάτο, να πραγματοποιήσει συνεστίαση για μέλη και φίλους. Περιλαμβάνεται πλήρες μενού με ελεύθερη επιλογή και ζωντανή μουσική (τιμή 15 ευρώ).

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (18-1-2023)

Τρίτη, 17 Ιανουαρίου 2023 19:02

Σύγχρονες μορφές εξαρτήσεων των παιδιών

Συντάκτης:

Στα πλαίσια αφενός της ευαισθητοποίησης και ενημέρωσης γονέων, εκπαιδευτικών φορέων και της τοπικής κοινωνίας σχετικά με τις Σύγχρονες Μορφές Εξαρτήσεων των παιδιών μας και αφετέρου της επανασύστασης της Ένωσης Γονέων του Νομού Κιλκίς, οι σύλλογοι Γονέων & Κηδεμόνων των δημοτικών σχολείων 9ου, Μεγάλης Βρύσης, Παλαιού Αγιονερίου, Ειδικού Σχολείου, 1ου, 3ου Γυμνασίου και 1ου Λυκείου, διοργανώνουν και σας καλούν στην εκδήλωση με θέμα: "ΣΥΓΧΡΟΝΕΣ ΜΟΡΦΕΣ ΕΞΑΡΤΗΣΕΩΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ. Σκέψεις – Προβληματισμοί – Προτάσεις", το Σάββατο 21 Ιανουαρίου στις 17.30, στο Συνεδριακό Κέντρο Κιλκίς.