Πέμπτη, 20 Ιουνίου 2024, 2:51:14 πμ

Πολιτιστικά

Ο Δήμος Κιλκίς προσκαλεί όλους τους πολίτες να συνεορτάσουν τα εκατόν έντεκα χρόνια ελευθερίας της πόλης του Κιλκίς, θεμελιωμένα στην Ιστορική Μάχη του Κιλκίς, την Πέμπτη 20 Ιουνίου στη συναυλία του Γιάννη Κότσιρα στο Θέατρο Λόφου Αγίου Γεωργίου, με την οποία κορυφώνεται ο εορτασμός των φετινών Ελευθερίων.  

 Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Δευτέρα 17 Ιουνίου έως την Παρασκευή 6 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους,  προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Εορταστική εκδήλωση για την μάχη Κιλκίς – Λαχανά στο Πεδινό στις 22 Ιουνίου

Το ΝΑΝοΝ Festival, η λαμπερή γιορτή τέχνης, μουσικής και πολιτισμού, επιστρέφει για τρίτη συνεχόμενη χρονιά, φέρνοντας διασκέδαση και ψυχαγωγία στο όμορφο Πολύκαστρο.

Οι ΝαΝοι θα μας φιλοξενήσουν  5-6&7 Ιουλίου στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού της πόλης σε ένα ξέφρενο τριήμερο.

Την Παρασκευή 5/7 οι Pindos Athletiko θα μας κεράσουν ραπ μέσα από την ένωση παραδοσιακού και μοντέρνου.

ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ ΚΙΛΚΙΣ

«Η Μάσα και ο Αρκούδος, μια μεγάλη γιορτή»

Σκηνοθεσία Ταμίλλα Κουλίεβα

 

Η ΕΠΙΣΗΜΗ ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ

Με τα αυθεντικά κοστούμια του εξωτερικού

ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ στο ΚΙΛΚΙΣ

στο ΑΝΟΙΧΤΟ ΘΕΑΤΡΟ ΛΟΦΟΥ

την Κυριακή 30/6 στις 8:30μ.μ.

Τα   Μέλη   της   Σχολικής   Κοινότητας      του   1ου    Δημοτικού   Σχολείου   Κιλκίς ευχαριστούμε ολόψυχα τον ιδιοκτήτη του Πολυχώρου – Παιδότοπου SIGMA LAND κ. Σιδηρόπουλο Κ., για τη συμβολική κίνηση προς τους/τις μαθητές/τριές μας , δωρίζοντάς τους ως επιβράβευσή τους για τη δράση τους: «Απλώνω Ευτυχία, Δυναμώνω τη ΦΛΟΓΑ της καρδιάς» ένα δωράκι.

Η εκδήλωση «Η γαστρονομία των Σαρακατσάνων» θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 16 Ιουνίου

 Η Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης και Δημιουργικότητας είναι και πάλι εδώ! Αυτό το καλοκαίρι, από την Τρίτη 18 Ιουνίου έως την Τετάρτη 4 Σεπτεμβρίου, οι βιβλιοθήκες του Δικτύου Ελληνικών Βιβλιοθηκών υποδέχονται τους μικρούς φίλους τους,  προσκαλώντας τους σε ένα συναρπαστικό ταξίδι αναζήτησης... από τη Γη ως τον ουρανό! Φέτος, στην Καλοκαιρινή Εκστρατεία, μαθαίνουμε, σκεφτόμαστε, ζούμε μέσα στο απέραντο σύμπαν και όλοι μαζί μετράμε τα αμέτρητα, εξηγούμε τα ανεξήγητα και αναζητούμε απαντήσεις για όλα όσα βλέπουμε γύρω μας αλλά και όσα δεν μπορούμε να δούμε.

Την Τρίτη 11 Ιουνίου 2024, ο Πρόεδρος της Ένωσης Παναγιώτης Δαμιανίδης και μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, παρευρέθηκαν στα γραφεία της Ιεράς Μητρόπολης του Κιλκίς, για να εκφράσουν με ιδιαίτερη χαρά και σεβασμό τις εγκάρδιες ευχές τους προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κ. Βαρθολομαίο, επ' ευκαιρίας της ονομαστικής του εορτής.

Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2024 12:45

Ο Κώστας Κεφάλας πρόεδρος του ΑΜΑΣ Μεταλλικού

Συντάκτης:

Το νέο ΔΣ που προέκυψε, μετά τις εκλογές του ΑΜΑΣ Μεταλλικού συγκροτήθηκε σε σώμα ως εξής.

Πρόεδρος, Κεφάλας Κωνσταντίνος.