Πέμπτη, 6 Οκτωβρίου 2022, 2:08:54 μμ

Πολιτιστικά

Πολύ μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση για την ημέρα της Τρίτης Ηλικίας, την οποία οργάνωσε το ΝΠΔΔ Υγείας Κοινωνικής Πρόνοιας και Αλληλεγγύης του δήμου Παιονίας, το Σάββατο 1 Οκτωβρίου στον Εύρωπο.

Το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων, Κηδεμόνων & Υποστηρικτών του Κέντρου Κοινωνικής Στήριξης ευχαριστούν θερμά την οικογένεια και τους συγγενείς του εκλιπόντος Κοτανίδη Θεμιστοκλή, για τη δωρεά που πραγματοποιήσαν προς ωφελούμενους του Κέντρου σε είδη ένδυσης και υπόδησης καθώς και σε ηλεκτρονικό εξοπλισμό προς το Σύλλογο Γονέων & Κηδεμόνων ΚΚΣ.

Η πρώτη παιδική παραγωγή της PlayTime Productions έρχεται να ξεδιπλώσει την ιστορία του Μικρού Πρίγκιπα του Αντουάν ντε Σαιντ-Εξυπερύ στα σχολεία του ν. Κιλκίς, ενώ η παράσταση θα «τρέχει» για όλη την σχολική σεζόν 2022-2023.

Η εντυπωσιακή εικόνα με θέμα τη Δευτέρα Παρουσία στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδος, στο Κάτω Θεοδωράκι του Κιλκίς. Photo via ΑΠΕ-ΜΠΕ.

Με αφορμή την ημέρα αυτή, θα πρέπει όλοι μας να αναλογιστούμε την προσφορά και τη σοφία όλων αυτών των ανθρώπων. 
Σάββατο, 01 Οκτωβρίου 2022 17:01

ΠΑΣΟΚ Κιλκίς: Παγκόσμια ημέρα για την Τρίτη Ηλικία

Συντάκτης:

Η 1η Οκτωβρίου, ως Παγκόσμια Ημέρα Τρίτης Ηλικίας, είναι μια μέρα, που σηματοδοτεί το σεβασμό και την εκτίμηση απέναντι στους ηλικιωμένους.

Δυστυχώς, οι συνέπειες της παρατεταμένης οικονομικής αλλά και υγειονομικής κρίσης έπληξαν στο μέγιστο όλες τις ευπαθείς ομάδες πληθυσμού.

Ημέρα χαράς, παιχνιδιού και συνάμα γνώσης και δημιουργίας ήταν η Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου για μικρούς και μεγάλους που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκληση της Εφορείας Αρχαιοτήτων (ΕΦΑ) Κιλκίς στην εκδήλωση με τίτλο: 'Φτιάχνοντας πήλινα παιχνίδια' στην Αρχαία Ευρωπό.

Το καράβι Mataroaκαταφθάνει στο Κιλκίς, γεμάτο με θέατρο, κουκλοθέατρο, κατασκευές σκηνικών, μουσική, φαντασία, δημιουργία, παιχνίδι. Οι καπετάνισσες Ελίνα Καλαϊτζόγλου και Μαρία Κουτσοκώστα σας περιμένουν με χαρά σε πέντε καλλιτεχνικά εργαστήρια:

Πέμπτη, 29 Σεπτεμβρίου 2022 21:27

Η Φλόγα Αγάπης άναψε στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης, ανταποκρινόμενος στην πρόσκληση του Περιφερειακού Τμήματος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς, συμμετείχε στην υποδοχή της Φλόγας Αγάπης, που πραγματοποιήθηκε σήμερα το πρωί στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο, στο πλαίσιο της 20ης Πανελλήνιας Λαμπαδηδρομίας  Εθελοντών Αιμοδοτών.   

Ο Πολιτιστικός Μουσικός Σύλλογος Κιλκίς για την πολιτιστική περίοδο 2022-2023 καλεί τα μέλη του για δράση και δημιουργία.

Την Πέμπτη 6 Οκτωβρίου και ώρα 7μμ αρχίζουν οι πρόβες της χορωδίας, όπως κάθε χρόνο  στην αίθουσα του Εργατικού Κέντρου Κιλκίς.