Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 9:17:09 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Στις 3 Ιουλίου και ώρα 18:00, το ΚΔΑΠ KINESIS For KIDS σκοπεύει να σας υποδεχτεί και να σας κάνει μια παρουσίαση και ενημέρωση για την πρώιμη παρέμβαση και το ρόλο της λογοθεραπείας στα παιδιά.

Την παρουσίαση θα αναλάβει ο Ζαχαρίας Μασσής, λογοθεραπευτής.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (15-6-2021).

Ξεκίνησαν  την Κυριακή 13 Ιουνίου οι πολιτιστικές και θρησκευτικές εκδηλώσεις «Πολυκαστρινά 2021» με την ευκαιρία της εορτής του Αγίου Πνεύματος.

Στην πρώτη εκδήλωση, “Πάμε μια βόλτα με το ποδήλατο; ... ΝΑΙ!”, η συμμετοχή του κόσμου ήταν μεγάλη, με την πλατεία 28ης Οκτωβρίου να γεμίζει από μικρούς και μεγάλους που αποφάσισαν να κάνουν έναν ποδηλατικό περίπατο στο Πολύκαστρο.

Το Δ.Σ. του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, με βαθιά θλίψη μετά τον άδικο χαμό του αγαπητού συναδέλφου Ξανθόπουλου Νικόλαου, εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια προς τους οικείους του και τους εύχεται κουράγιο και καλή δύναμη.

Υποψήφιο για τα βραβεία Public 2021,  στην κατηγορία Ελληνική Παιδική Λογοτεχνία, είναι το παραμύθι « Ο κρυμμένος θησαυρός », του δημοσιογράφου Βασίλη Κάργα, που κυκλοφορεί από την ΕΛΛΗΝΟΕΚΔΟΤΙΚΗ  με εικονογράφηση της Μαρίας Μανουρά.

Με απόλυτη επιτυχία και με μεγάλη προσέλευση παλαιών και νέων εθελοντών αιμοδοτών, πραγματοποιήθηκε σήμερα Σάββατο 12 Ιουνίου 2021 η εθελοντική αιμοδοσία του Περιφερειακού Τμήματος Ερυθρού Σταυρού Κιλκίς σε συνδιοργάνωση με το Δήμο Κιλκίς.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (11-6-2016)

Οι βιβλιοθήκες της Μακεδονίας ενώνουν τις δυνάμεις τους, με πρωτοβουλία του Δήμου Θεσσαλονίκης, για να τιμήσουν την επέτειο των 200 χρόνων από την έναρξη της Ελληνικής Επανάστασης μέσα από μια διαδημοτική έκθεση τεκμηρίων. Η έκθεση θα φιλοξενηθεί  στον Δήμο Παιονίας από τις 19 έως τις 29  Ιουνίου 2021, στα πλαίσια του προγράμματος  Πολιτιστικών – Θρησκευτικών εκδηλώσεων «ΠΟΛΥΚΑΣΤΡΙΝΑ 1821-2021»,  στο Κέντρο Πολιτισμού Πολυκάστρου.

Οι κούκλες επανέρχονται δριμύτερες στο Κιλκίς!

Γιγαντόκουκλες, γαντόκουκλες, μάπετ προετοιμάζουν τη λαμπερή τους εμφάνιση  σε κεντρικές πλατείες της πόλης, με παραστάσεις κουκλοθεάτρου, παραστάσεις δρόμου με μάσκες, με θέατρο σκιών και αντικειμένων, με παντομίμα, ποδοθέατρο, όλες τις δημοφιλείς αλλά και πιο σύγχρονες τεχνικές κουκλοθεάτρου και παντομίμας που λατρεύουν να βλέπουν μικροί και μεγάλοι με αστείρευτη χαρά!

Πέμπτη, 10 Ιουνίου 2021 22:47

Η Άννα Βίσση στο Θέατρο Λόφου στο Κιλκίς

Συντάκτης:

Με μια μεγάλη συναυλία στις 6 Ιουλίου στο Κιλκίς Θέατρο Λόφου  συνεχίζει  η Άννα Βίσση τις καλοκαιρινές της συναντήσεις με τους θαυμαστές της στα θέατρα της χώρας.

Η μοναδική ερμηνεύτρια ενώνεται ξανά με την «χρυσή» 12μελή μπάντα της και παρουσιάζει στο κοινό ένα -σχεδόν τρίωρο- ανατρεπτικό, μουσικό ταξίδι.