Παρασκευή, 18 Ιουνίου 2021, 9:15:56 πμ
etpa

Πολιτιστικά

Το κυνήγι του κρυμμένου θησαυρού από τα Κέντρα Δημιουργικής Απασχόλησης Παιδιών Kinesis for Kids Panagiotis Maurogenidis  14/06/2021
 
Το καλοκαίρι έφτασε, ο καιρός ζέστανε και επιτέλους μπορούμε να οργανώσουμε ομαδικές δράσεις σε εξωτερικούς χώρους για να παίξουμε και να διασκεδάσουμε παρέα. Ήρθε η ώρα λοιπόν για το πρώτο μας «Κυνήγι Θησαυρού»!
Πέμπτη, 17 Ιουνίου 2021 22:19

EURIMAC: Όταν η αλληλεγγύη στον συνάνθρωπο εκφράζεται έμπρακτα

Συντάκτης: Eidisis.gr

Με 500 κιλά μακαρόνια ενίσχυσε τον Ελληνικό Ερυθρό Σταυρό, παράρτημα Κιλκίς, η βιομηχανία EURIMAC Α.Ε. ΖΥΜΑΡΙΚΑ ΜΑΚΒΕΛ και η συντονίστρια της Ομάδας Πολιτών Ευρωπού «Αλληλεγγύη στον Συνάνθρωπο» Φωτεινή Αρσλανίδου, εμψυχωτής της φιλανθρωπικής αλληλέγγυας πρωτοβουλίας, απέστειλε προς τη διεύθυνση της βιομηχανίας την ακόλουθη ευχαριστήρια επιστολή:

Ματαιώνεται  εξαιτίας των κακών καιρικών συνθηκών η προγραμματισμένη για το απόγευμα επετειακή έκθεση ‘’Στα Χρώματα της Επανάστασης’’ στο Δημοτικό Πάρκο – Κήπο.

Η έκθεση, ενταγμένη στα φετινά ‘’Ελευθέρια’’ του Δήμου Κιλκίς, θα λειτουργήσει κανονικά, σύμφωνα με το πρόγραμμα, αύριο στον ίδιο χώρο από τις 18:00 έως τις 21:00.

Στο μνημείο της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου στο χωριό Ακρίτας του νομού Κιλκίς, στο μνημείο που έστησε η Εύξεινος Λέσχη Θεσσαλονίκης το 2008, σε ένα γνήσιο ακριτικό που κατοικήθηκε από πρόσφυγες από το Καρς και τον Πόντο, έγινε η τελετή μνήμης των θυμάτων της Γενοκτονίας, την Κυριακή 13 Ιουνίου 2021.

Πέντε χρόνια πριν. Διαβάστε τι έγραφε η καθημερινή εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς (16-6-2016)

Με απόφαση της από 13/06/2021 Γενικής Συνέλευσης του Συλλόγου ορίζεται ημερομηνία διεξαγωγής εκλογών για την ανάδειξη των μελών του νέου Διοικητικού  Συμβουλίου και της Ελεγκτικής Επιτροπής η  Κυριακή 20 Ιουνίου 2021, και  ώρα  12:00π.μ μέχρι 14:00μ.μ.

Την Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021 και ώρα 17:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του σωματείου: «ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΙΚΟ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΣΥΝΟΛΟ Η ΠΟΛΙΣ», Σουρή 6 Κιλκίς, η τακτική Γ. Συνέλευση των μελών του.

Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γ. Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί στον ίδιο χώρο και ώρα με τα ίδια θέματα μια εβδομάδα μετά, χωρίς άλλη ειδοποίηση.

Τετάρτη, 16 Ιουνίου 2021 09:03

Καλοκαιρινή δράση στα ΚΔΑΠ του Άθλου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Μετά την βήμα βήμα επιστροφή στην κανονικότητα (λόγω της πανδημίας) και σύμφωνα με τους νόμους και τις οδηγίες της Πολιτείας και των ειδικών λοιμωξιολόγων είμαστε και πάλι εδώ  έχοντας ετοιμότητα και σχεδιασμό σε όλες τις δομές μας ως ΚΔΑΠ ΑΘΛΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (16-6-2021)

Το δοξάρι της ποντιακής λύρας έσμιξε αρμονικά με τον έντεχνο λόγο και την ποίηση για να εξυμνήσουν την αγέρωχη μορφή της Πόντιας Μάνας, της μάνας με τα πολλά πρόσωπα, της πιστής συζύγου, της φραντάλας (όμορφης) γυναίκας, της σορσόταινας (εύθυμης) της παντοδύναμης πεθεράς, της καλομάνας αλλά και της αντάρτισσας στα άξενα βουνά του Πόντου, στο διαδικτυακό αφιέρωμα που παρουσίασαν στο κοινό ο Δήμος Κιλκίς και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μέσων Αποστόλων την ημέρα μνήμης της Γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου.

Σελίδα 1 από 498