Τετάρτη, 23 Σεπτεμβρίου 2020, 12:13:28 πμ

Σχόλια

Πέμπτη, 02 Οκτωβρίου 2008 15:20

Οι αγρότες είναι εδώ!

Συντάκτης:
Τα εγκαίνια των γραφείων τους πραγματοποίησαν οι γεωργοκτηνοτρόφοι του Κιλκίς, σκορπώντας αισιοδοξία, όχι μόνο στα μέλη του Συλλόγου, αλλά σε όλη την κοινωνία. Νέοι άνθρωποι, πραγματικοί αγρότες, πέρα και πάνω από κόμματα, αποφάσισαν εδώ και καιρό να πάρουν τα πράγματα στα χέρια τους, διεκδικώντας ένα καλύτερο μέλλον για τους ίδιους και την κοινωνική τους ομάδα, συνεπώς και για τον τόπο μας.
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008 09:24

Στη Νάπολι

Συντάκτης:
Στη Νάπολι της Ιταλίας, βρέθηκε προ ημερών ο Δήμαρχος Κιλκίς. Δ. Τερζίδης. Υποθέτουμε όχι για να «κλέψει» από τους Ναπολιτάνους το σύστημα αποκομιδής των σκουπιδιών.
Διότι το κακό θα είναι διπλό. Και τα σκουπίδια θα περισσέψουν στους δρόμους του Κιλκίς και η μείζων μειοψηφία θα χαλάσει τον κόσμο.
Και δεν θα είναι απολύτως σαφές ποιο θα είναι το πλέον δυσβάστακτο.
Σάββατο, 27 Σεπτεμβρίου 2008 09:23

Γερμανός ο Σμυδάκης

Συντάκτης:
Μετά την αυγουστιάτικη ευλογία που πήρε από τον Πατριάρχη Βαρθολομαίο, ο δήμαρχος Πολυκάστρου Δημήτρης Σμυδάκης, μετέβη για μια εβδομάδα στη Γερμανία, για να πάρει και την… ευλογία (εμπειρία) των Ευρωπαίων. Ανοίγει τους ορίζοντές του ο δήμαρχος Πολυκάστρου.
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:52

Τα γραφεία μας παραμένουν Κιλκίς

Συντάκτης:
Επειδή, μετά τα εγκαίνια της τυπογραφικής μας μονάδας στο Μεταλλικό, πολλοί μας ρωτούν αν και τα γραφεία των εφημερίδων μας μεταφέρθηκαν εκεί, επισημαίνουμε, πως στο Μεταλλικό λειτουργεί μόνο το τυπογραφείο, ο χώρος της παραγωγής δηλαδή, που δεν έχει σχέση με το κοινό.
Τα γραφεία μας, με το δημοσιογραφικό, γραφιστικό και οικονομικό τμήμα, παραμένουν στον πεζόδρομο της 25ης Μαρτίου, εκεί όπου λειτουργούν εδώ και 16 χρόνια. Εκεί όπου κερνάμε και ζεστό καφέ για τους φίλους αναγνώστες…
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:52

Μόνο ανεβαίνει

Συντάκτης:
Ξεπέρασε τα 140 δολάρια το βαρέλι το αργό πετρέλαιο πριν δυο μήνες. Και η τιμή της αμόλυβδης στα πρατήρια είχε ξεφύγει από τα 1,2 ευρώ. Η τιμή του αργού έπεσε κοντά 40 δολάρια στο βαρέλι, αλλά στα πρατήρια δεν λέει να ξεκολλήσει από το 1,1. Κι όχι πως ευθύνονται οι πρατηριούχοι, αλλά σίγουρα οι μόνοι χαμένοι είναι οι οδηγοί - καταναλωτές.
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:52

Θωμάς μεν Αποστόλου δε

Συντάκτης:
Άντε να αποδείξουμε τώρα πως δεν είχαμε πρόθεση…Όταν στη ΓΝΩΜΗ του χθεσινού μας πρωτοσέλιδου βαφτίσαμε τον προϊστάμενο της πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης Θωμά Αποστόλου σε Θωμά μεν,  Γραμμενά δε.
Επανορθώνουμε και να λείπουν τα …σχόλια.
Δευτέρα, 22 Σεπτεμβρίου 2008 12:51

Αισιοδοξία

Συντάκτης:
Σε συνέντευξή του στο ΡΑΔΙΟ Επιλογές  ο Δήμαρχος Κιλκίς κ. Τερζίδης δήλωσε αισιόδοξος για δύο μεγάλα θέματα. “Είμαι για πρώτη φορά τόσο αισιόδοξος ότι το Δικαστικό Μέγαρο θα γίνει  και μάλιστα εκεί που πρέπει, είπε, επαναλαμβάνοντας ότι ο καταλληλότερος χώρος είναι η Μεραρχία.
Επίσης, εξέφρασε την αισιοδοξία ότι εντός του επομένου έτους θα ολοκληρωθούν τα έργα ανάπλασης κι ο περιφερειακός στον Λόφο του Αγ. Γεωργίου. “Θα πρόκειται για ένα απ’ τα σημαντικότερα έργα, που θ’ αφήσουμε στις επόμενες γενιές, συνεχίζοντας αυτά που άφησαν σε εμάς οι παπούδες και οι πατεράδες μας, είπε·
Γιά να δούμε...
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008 08:11

Να οργανωθούμε

Συντάκτης:
Λοιπόν έχουμε και λέμε: Σήμερα ίσως βρεθεί ο υπουργός Άμυνας Βαγ. Μεϊμαράκης - ενδέχεται να έρθει ο υφυπουργός Τασούλας - στο Κιλκίς για να δει από κοντά και το  οικόπεδο της μεραρχίας,  όπου σύμφωνα με πληροφορίες,  προσανατολίζονται τώρα στην κυβέρνηση να χωροθετήσουν το Δικαστικό Μέγαρο.
Ο Βουλευτής και πρώην Υπουργός Σ. Τσιτουρίδης είδε την Κυριακή τον υπουργό Δικαιοσύνης και όπως μας δήλωσε μέσα στον Σεπτέμβριο θα συγκαλέσει ο Υπουργός σύσκεψη στην Αθήνα με νομάρχη, δήμαρχο και φυσικά βουλευτές.
Μέσα Σεπτεμβρίου συγκαλούν σύσκεψη με βουλευτές, νομάρχη και δήμαρχο και οι δυο σύλλογοι που «καίγονται» για το θέμα, ο δικηγορικός και ο σύλλογος δικαστικών υπαλλήλων.
Άντε να  οργανωθούμε παιδιά μπας και καταλήξουμε σε καμιά πενταετία που θέλουμε το Δικαστικό...
Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008 08:10

Κατάληψη

Συντάκτης:
Ξύπνησε η γυναίκα και βγήκε από το σπίτι της και τι να δει… δεκάδες , εκατοντάδες κυψέλες με μελίσσια να έχουν πλημμυρίσει την αυλή των σπιτιών στο Νέο Συράκο.
Χωρίς να έχει ρωτήσει κανέναν, ο μελισσοκόμος άπλωσε τα μελίσια του σε ιδιόκτητες εκτάσεις και δίπλα στα σπίτια.
Τρόμαξε  η κ. Αναστασία Μανωλή και τηλεφώνησε στην αστυνομία. Δήλωσαν αναρμοδιότητα και την παρέπεμψαν στη νομαρχία, στην Αγροφυλακή…
Επικοινώνησε μαζί μας και ζήτησε βοήθεια.
Όποια υπηρεσία είναι αρμόδια ας σπεύσει  Εντάξει, να βοηθήσουμε τους μελισσοκόμους Αλλά ουδείς δικαιούται να βάζει τα μελίσσια του σε ιδιόκτητα οικόπεδα και χωράφια χωρίς την άδεια του ιδιοκτήτη.

Δευτέρα, 08 Σεπτεμβρίου 2008 08:10

Νισάφι πια…

Συντάκτης:
Ανοίγει η ΔΕΘ και ως είθισται ο υπουργός Μεταφορών θα εξαγγείλει στ συμπρωτεύουσα προαστιακούς σιδηρόδρομους.
Μεταξύ αυτών θα ακούσουμε και τον προαστιακό προς το Κιλκίς.
Κάτι σαν την εκτροπή του Αχελώου.
Σε κάθε περίπτωση αν δεν ακούσετε τα περί προαστιακού στις  φετινές εξαγγελίες, μην στεναχωριέστε. Ή αναζητήστε τις περσινές δηλώσεις ή κάντε υπομονή μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό οπότε τα ίδια θα ακούσετε.
Νισάφι πια…