Παρασκευή, 3 Μαΐου 2024, 12:01:48 πμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Σάββατο, 27 Οκτωβρίου 2012 01:19

Συνελήφθησαν τρία άτομα για κλοπή υλικών της Δ.Ε.Η.

Συντάκτης:

deiΚατασχέθηκαν τρία πηνία μετασχηματιστών τα οποία αφαιρέθηκαν από κολώνες της Δ.Ε.Η. στην περιοχή του Άσπρου Κιλκίς
Συνελήφθησαν την Πέμπτη 25 Οκτωβρίου,  τις πρώτες πρωινές ώρες, από αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας Κιλκίς, τρεις ημεδαποί 31, 21 και 23 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:54

Και όμως: Ακάλυπτες 40 θέσεις ανέργων στο νομό

Συντάκτης:

anergoiΣαράντα θέσεις από το πρόγραμμα κοινωφελούς εργασίας για το νομό έμειναν ακάλυπτες, κυρίως επειδή δεν εκφράστηκε ενδιαφέρον! Μετά τη διαδικασία επιλογής από τις 1700 συνολικά υποβληθείσες αιτήσεις  και εξέτασης των ενστάσεων,  οι 460 που επιλέχθηκαν καλούνται τώρα να αποδεχθούν τις θέσεις στις οποίες τοποθετούνται στους δήμους Κιλκίς και Παιονίας, το γηροκομείο Κιλκίς και το Κέντρο Κοινωνικής Στήριξης.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:49

Αγώνες ιππικής αντοχής

Συντάκτης:

agones-rantso-kilkisΜε μεγάλη διοργανωτική και αθλητική επιτυχία τελείωσε ο 5ο και τελευταίος αγώνας ιππικής αντοχής για το 2012 από τον ιππικό όμιλο «Ράντσο – Κιλκίς».
Οι ομάδα του Ράντσου συμπεριλαμβανόταν από τους παρακάτω αθλητές:  Παύλου Δημήτριος με τον ίππο Φοίβος (4η θέση στην κατηγορία των 90χλμ) Μητώνα Ειρήνη με τον ίππο salamon p (1η θέση στην κατηγορία των 60χλμ) Μητώνα Γιαννούλα με τον ίππο Κασσάνδρα (3η θέση στην κατηγορία των 60χλμ) Σχοινά Βικτωρία με τον ίππο Ιζαμπέλα, (δεν κατάφερε να ολοκληρώσει την διαδρομή λόγω χωλότητας.) Μητώνας Δημήτριος με τον ίππο greca (3η θέση στην κατηγορία των 30χλμ) Neli Amarildo με τον ίππο zaera r (6η θέση στην κατηγορία των 30χλμ) Παπαδόπουλος Πολυχρόνης με τον ίππο Vamolos (9η θέση στην κατηγορία των 30χλμ) και Yannacakis Catherine-Elise με τον ίππο firestone (13η θέση στην κατηγορία των 30χλμ). Τα αποτελέσματα των αθλητών από όλους τους αγώνες του 2012 ανέδειξαν για δεύτερη συνεχή χρονιά το Ράντσο Κιλκίς πολυνίκη όμιλο Ελλάδος.

pkeeyeTo ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΗΣ ΕΙΡΗΝΗΣ (ΠΚΕΕΥΕ), που εδρεύει στην Κρηστώνη, συμμετείχε στην ετήσια συνεδρίαση της Διασυμμαχικής Συνομοσπονδίας Εφέδρων Αξιωματικών, που διεξήχθη από την 16 έως την 21 Οκτ 2012 στη Λεπτοκαρυά Πιερίας.

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:41

Οσπρια και κάστανα από Εθελοντική Ομάδα Παιονίας

Συντάκτης:

ospriaΗ Εθελοντική Ομάδα Παιονίας συνεχίζοντας την διάθεση βασικών ειδών διατροφής, ΧΩΡΙΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, σας ενημερώνουμε, ότι ξεκίνησε η διαδικασία των ομαδικών παραγγελιών, αυτή τη φορά για τα προϊόντα "Όσπρια" και "Κάστανα".
Η διανομή θα πραγματοποιηθεί στις 3 Νοεμβρίου 2012, ημέρα Σάββατο, κατά τις ώρες 09:00-13:00 στο γήπεδο Πολυκάστρου.
Συγκεκριμένα θα διατεθούν το Σάββατο 03 Νοεμβρίου 2012 όσπρια από την Ομάδα Παραγωγών Φαρσάλων(http://www.enipeasvalley.com). Οι τιμές και οι συσκευασίες θα είναι οι εξής:

Παρασκευή, 26 Οκτωβρίου 2012 23:19

Οι ανάπηροι πολιόρκησαν το ΙΚΑ

Συντάκτης:

atoma-me-anapiria-kilkisΧωρίς ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, αλλά με την αγανάκτηση ζωγραφισμένη στα πρόσωπά τους, εκπρόσωποι των ΑμεΑ συγκεντρώθηκαν το πρωί της Τρίτης 23 Οκτωβρίου μπροστά στην είσοδο του ΙΚΑ (ΕΟΠΥΥ) του Κιλκίς για να διαμαρτυρηθούν για την επιδείνωση της ζωής τους εξαιτίας σειράς μέτρων και παραλείψεων της Πολιτείας.
Η διαμαρτυρία στο Κιλκίς ήταν ενταγμένη στο πλαίσιο της πανελλαδικής κινητοποίησης της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ σε 37 πόλεις της χώρας.

syllogos-epaggelmation-diaskedasis-nomou-kilkisΣε νέες βάσεις μπαίνει η λειτουργία του Επαγγελματικού Συλλόγου Διασκέδασης Αναψυχής και Εστίασης ν. Κιλκίς με τη συγκρότηση της νέας διοίκησής του, ξεκινώντας και σειρά επαφών με τους εκπροσώπους των φορέων του νομού, για να τεθούν τα σοβαρά ζητήματα που απασχολούν τον κλάδο.
Για το σοβαρό πρόβλημα της ΑΕΠΙ και των εξαντλητικών πνευματικών δικαιωμάτων που επιβάλλει, ακόμη και σε καφενεία χωριών των 100 κατοίκων, ο πρόεδρος του Συλλόγου, Νίκος Τερζενίδης, συναντήθηκε με τους δυο βουλευτές, Γ. Γεωργαντά και Θ. Παραστατίδη, και αναμένεται συνάντηση και με τη βουλευτή, Ειρ. Αγαθοπούλου. Ηδη ο κ. Γεωργαντάς κατέθεσε Ερώτηση στη Βουλή για το θέμα αυτό.

astynomiaΣυνελήφθησαν το μεσημέρι της Δευτέρας από αστυνομικούς της Ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς, δύο ημεδαποί 43 και 40 ετών, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε  δικογραφία κατά περίπτωση για πώληση ναρκωτικών ουσιών και παράνομη οπλοκατοχή.
Ειδικότερα, στα Γιαννιτσά Πέλλας, ύστερα από αξιοποίηση πληροφοριών ότι ο 43χρονος διακινεί ποσότητες ναρκωτικών ουσιών σε άτομα της περιοχής του Κιλκίς, οι αστυνομικοί εντόπισαν τον 43χρονο την στιγμή που προμήθευε ποσότητα κάνναβης στον 40χρονο και τους συνέλαβαν.

Το Δ. Σ. του Συλλόγου Κιλκισιωτών Αθήνας και Περιχώρων οργανώνει το «11Ο «Κιλκισιώτικο Αντάμωμα».  
Η εκδήλωση είναι αφιερωμένη στο Ολοκαύτωμα των ορεινών χωριών των Κρουσίων Κιλκίς. Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 4 Νοεμβρίου 2012, και ώρα 10:30 στην θεατρική αίθουσα «Μελίνα Μερκούρη» του Δήμου Αγίου Δημητρίου 55, στο δημαρχιακό Μέγαρο.
Κύριος ομιλητής είναι ο Μανώλης Γλέζος.

paionia-geugeliΜια νέα σελίδα συνεργασίας και αξιοποίησης Ευρωπαϊκών διασυνοριακών προγραμμάτων άνοιξε, με την πρώτη συνάντηση των δημάρχων Παιονίας, Θανάση Λαπόρδα, και Γευγελή, Ivan Frangov.
Ο δήμαρχος Παιονίας ανταποκρίθηκε στην πρόσκληση του κ. Frangov και επισκέφθηκε το συνοριακό δήμο της γειτονικής χώρας, επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, στην οποία συμμετείχαν οι αντιδήμαρχοι, Χρήστος Καραθόδωρος και Κώστας Σιωνίδης, καθώς και οι ειδικοί επιστημονικοί συνεργάτες του δήμου.