Κυριακή, 9 Μαΐου 2021, 2:54:53 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Από τον Οργανισμό Αθλητισμού, Πολιτισμού, Περιβάλλοντος και Παιδικών – Βρεφονηπιακών Σταθμών ανακοινώνεται ότι ξεκινούν την ερχόμενη Δευτέρα 10 Μαϊου οι εγγραφές νηπίων και βρεφών στους Παιδικούς & Βρεφονηπιακούς Σταθμούς του Δήμου Κιλκίς για τη σχολική περίοδο 2021 – 2022.

Το ιστορικό εμπορικό κέντρο της πόλης αδειάζει από κυκλοφοριακή κίνηση την Παρασκευή και τα Σαββατοκύριακα προκειμένου να εξυπηρετηθούν πεζοί και μετακινούμενοι με ήπιες μορφές μεταφοράς στην περιοχή του κέντρου αλλά και να τονωθεί η οικονομική κίνηση σε καφέ και καταστήματα εστίασης.

Η φετινή Πρωτομαγιά είναι πρωτόγνωρη. Όχι γιατί συνέπεσε με το Πάσχα, αλλά γιατί την πλάκωσε ο κυβερνητικός οδοστρωτήρας των εργασιακών δικαιωμάτων. Όχι γιατί ίσχυαν οι περιορισμοί λόγω κορονοϊού, αλλά γιατί η υγειονομική κρίση χρησιμοποιείται ως άλλοθι για τις πιο αυταρχικές πολιτικές.

Εκατόν πέντε εκθέτες θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 8 Μαΐου. Η λειτουργία της λαϊκής αγοράς είναι σύμφωνη με τις έκτακτες υγειονομικές ρυθμίσεις αναφορικά με τον περιορισμό της εξάπλωσης της Covid -19 με τα ισχύοντα μέτρα να αφορούν:
Αποκαταστάθηκε πλήρως η προσωρινή βλάβη στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς. Ως εκ τούτου, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, επιλέγοντας τηλεπικοινωνιακή ή και ηλεκτρονική εξυπηρέτηση (στην ιστοσελίδα http://www.pkm.gov.gr/default.aspx?lang=el-GR&page=241 είναι αναρτημένα τα στοιχεία τηλεφωνικής και ηλεκτρονικής επικοινωνίας).
Λόγω προσωρινής βλάβης στο τηλεφωνικό κέντρο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς, η οποία βρίσκεται στο στάδιο της αποκατάστασης, οι πολίτες μπορούν να επικοινωνούν με τις υπηρεσίες της Π.Ε. ηλεκτρονικά (μέσω email)

Το ΑΣΕΠ απέστειλε στο Εθνικό Τυπογραφείο για δημοσίευση μια νέα Προκήρυξη μόνιμων προσλήψεων. Συγκεκριμένα, την 7Κ/2021 Προκήρυξη του ΑΣΕΠ, που αφορά στην πλήρωση με σειρά προτεραιότητας 144 θέσεων τακτικού προσωπικού  στα Κέντρα Εξυπηρέτησης Πολιτών (ΚΕΠ) των Δήμων.

Ασφαλτικές εργασίες στην Παλαιά Εθνική Οδό 65 Θεσσαλονίκης- Κιλκίς θα πραγματοποιηθούν από τη Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας από την Τετάρτη 5 Μαΐου 2021 και για χρονικό διάστημα δύο εβδομάδων.

Γραπτό αίτημα προς τη δημοτική αρχή του Κιλκίς, ώστε να πραγματοποιούνται δια ζώσης οι συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς, με τα απαραίτητα μέτρα προστασίας, κατέθεσε ο ανεξάρτητος δημοτικός σύμβουλος Κιλκίς Θεόδωρος Βαφειάδης.

Σάββατο, 01 Μαϊος 2021 18:14

Γιορτινό τραπέζι από τον Δήμο Παιονίας

Συντάκτης:

Με φροντίδα και αγάπη, ο Δήμος Παιονίας στρώνει το γιορτινό τραπέζι,  για τους ωφελούμενους του Κέντρου φροντίδας οικογένειας του Νομικού Προσώπου του Δήμου.

Τα «Γεύματα Αγάπης», 225 μερίδες ζεστού φαγητού θα προσφερθούν στους σιτιζόμενους την  M. Παρασκευή, Μ. Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα,  Δευτέρα και Τρίτη (από 30 Απριλίου έως και 4 Μαΐου 2021).

Σελίδα 1 από 269