Τρίτη, 2 Μαρτίου 2021, 10:31:46 μμ
etpa

Αυτοδιοίκηση

Τρίτη, 02 Μαρτίου 2021 19:52

Με το 50% η λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 6 Μαρτίου

Συντάκτης: Eidisis.gr

Εκατόν δεκαοκτώ παραγωγοί και επαγγελματίες πωλητές θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς, το Σάββατο 6 Μαρτίου, στο πλαίσιο του παρατεινόμενου καθεστώτος λειτουργίας της με το 50% των εκθετών για την προστασία της δημόσιας υγείας και την αποφυγή διασποράς της Covid – 19.

Στην τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Παιονίας, μέσω τηλεδιάσκεψης, για πρώτη φορά, μετά από δέκα συνεδριάσεις ΔΣ δια περιφοράς, φάνηκε η ανευθυνότητα της διοίκησης του δήμου, μέσω του Δημάρχου κ. Σιωνίδη, και αυτό γιατί:

Την Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2021 πραγματοποιήθηκε, με τη σύμφωνη γνώμη όλων των Εμπορικών συλλόγων του νομού αλλά και του Επιμελητηρίου Κιλκίς, συνάντηση με τους Δημάρχους Κιλκίς και Παιονίας, κ. Κυριακίδη και κ. Σιωνίδη αντίστοιχα.

Κλειστές θα είναι σε ένδειξη πένθους -με απόφαση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε. Κιλκίς, Ανδρέα Βεργίδη- την Τετάρτη 3 Μαρτίου 2021, ημέρα της εξοδίου ακολουθίας και ταφής του Μακαριστού Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Εμμανουήλ,  οι Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (Π.Ε.) Κιλκίς, των οποίων η έδρα βρίσκεται στα διοικητικά όρια του Δήμου Κιλκίς.

Για μία ακόμη φορά η πολιτική αντιπαράθεση, για τον επικεφαλής της μείζονος   μειοψηφίας του δημοτικού συμβουλίου αλλά και κάποιων μεμονωμένων ατόμων που συμμετέχουν στον δημόσιο διάλογο, περιχαρακώνεται στην ιδιοτέλεια, στη συκοφαντία και στην ανυπαρξία επιχειρημάτων. 

Το Δημοτικό Συμβούλιο Κιλκίς, μετά το θλιβερό άγγελμα της Κοίμησης του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου κυρού Εμμανουήλ, συνήλθε σε έκτακτη συνεδρίαση, σήμερα Δευτέρα 1η Μαρτίου, και αποφάσισε ομόφωνα την έκδοση του παρακάτω ψηφίσματος:

Η σημερινή ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου με θέμα: «Απολογισμός πεπραγμένων Δημοτικής Αρχής έτους 2020» αναβάλλεται, λόγω του αιφνίδιου θανάτου του Μητροπολίτη Πολυανής και Κιλκισίου Κυρός Εμμανουήλ και του πένθους που θα επακολουθήσει έως την εξόδιο ακολουθία και ταφή του.

Με 40 προκατασκευασμένους οικίσκους (τύπου ISO BOX), για τη διενέργεια τεστ κορονοϊού εξοπλίζει από σήμερα τα νοσοκομεία της Κεντρικής Μακεδονίας η Περιφέρεια.

Παρασκευή, 26 Φεβρουαρίου 2021 11:14

Παραίτηση Σπύρου Θεοφανίδη από το ΝΠΔΔ του δήμου Παιονίας

Συντάκτης: Eidisis.gr

Την παραίτησή του υπέβαλε ο Σπύρος Θεοφανίδης από το ΝΠΔΔ του δήμου Παιονίας, όπου είχε τοποθετηθεί με πρόταση του δημάρχου Παιονίας, Κώστα Σιωνίδη, στη θέση του αντιπροέδρου.

Τη δική του απάντηση στις αιτιάσεις της κας Λένας Αναστασιάδου, πρώην προέδρου της ΔΕΥΑ Κιλκίς, περί παραγκωνισμού του γενικού διευθυντή της υπηρεσίας, Ηλία Αβραμίδη, από τη σημερινή διοίκηση, δίνει ο ίδιος ο κ. Αβραμίδης:

Σελίδα 1 από 259