Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020, 4:11:04 μμ

Αυτοδιοίκηση

Πενήντα δύο παραγωγοί και πενήντα εννέα επαγγελματίες υπαιθρίου εμπορίου θα συμμετάσχουν στη λαϊκή αγορά του Κιλκίς το Σάββατο 10 Οκτωβρίου, σε εφαρμογή της κοινής υπουργικής απόφασης για τη λειτουργία των λαϊκών αγορών με το 50% των εκθετών.  

Τα έκτακτα επιβαλλόμενα μέτρα με σκοπό την αποτροπή διασποράς του Covid -19 επιτάσσουν:

Με αφορμή τελευταίες ανακοινώσεις του επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας κ. Χρήστου Γκουντενούδη σε σχέση με την λειτουργία της δομής στην Νέα Καβάλα και τις παρενέργειες που δημιουργεί στην λειτουργία των σχολείων του δήμου, θέλω να του υπενθυμίσω  ότι  εκείνος ήταν ο  δήμαρχος:   

Συνέντευξη του δημάρχου Κιλκίς, Δημήτρη Κυριακίδη, στις ΕΙΔΗΣΕΙΣ και στον Θεοφύλακτο Παγλαρίδη.
Είστε δεκατρείς μήνες στο δημαρχιακό θώκο. Αν και παλαιότερα διατελέσταε δημ. σύμβουλος σίγουρα υπάρχει διαφορά. Τα περιμένατε καλύτερα λοιπόν τα πράγματα; Χειρότερα; Μέσα σας λέτε ‘’Ωχ που έμπλεξα! Ποια είναι η πρώτη απολογοστική εντύπωση που έχετε;

Ολοκληρώθηκαν από τις Τεχνικές Υπηρεσίες της Περιφερειακής Ενότητας (ΠΕ) Κιλκίς οι εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος στο τμήμα κόμβος Πλατανιάς - Μικρό Δάσος – Εύζωνοι και συγκεκριμένα στην είσοδο του οικισμού Ευζώνων, στο πλαίσιο εκτέλεσης των εργασιών του έργου «Συντήρηση Π.Ε.Ο.1 από όρια Ν. Θεσσαλονίκης – Πολύκαστρο – Εύζωνοι».

Προϊόντα του προγράμματος ΤΕΒΑ θα αναδιανείμει στους δικαιούχους του ο Δήμος Κιλκίς, ως Εταίρος της Κοινωνικής Σύμπραξης της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου. Ο χώρος της διάθεσης των ειδών είναι πίσω από το κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς (Ανδρέα Παπανδρέου 3) από τις 9:00 έως τις 11:00.

Το σημαντικό πρόβλημα που ενέσκηψε με την εκπαίδευση των παιδιών των παράνομων μεταναστών και των προσφύγων στο δήμο μας, επανέφερε για μια ακόμη φορά στο προσκήνιο την κυβερνητική αβελτηρία αλλά και την ανεπάρκεια και πλήρη απραξία της δημοτικής αρχής και προσωπικά του Δημάρχου.

Ολοκληρώθηκε η σήμανση των οδών της λαϊκής αγοράς του Κιλκίς. Διαγραμμίσεις σε κίτρινο χρώμα χαράχθηκαν σε τμήματα των δρόμων Γεωργίου Καπέτα, Θεσσαλονίκης, Μοσκώφ, Τσιρογιάννη, Β. Ρώτα, Παπαθεοφίλου καθώς και στο διάδρομο που διασχίζει κάθετα την πλατεία από την οδό Γεωργίου Καπέτα μέχρι και την οδό Β. Ρώτα.

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Κυριακίδης είχε σήμερα τηλεφωνική επικοινωνία με τον Υφυπουργό Πολιτικής Προστασίας και Διαχείρισης Κρίσεων Νίκο Χαρδαλιά σε σχέση με το παρατεινόμενο καθεστώς ειδικών περιοριστικών μέτρων στο Δήμο Κιλκίς για λόγους αποτροπής της διασποράς του Covid -19.

Την ανάγκη τήρησης των μέτρων προκειμένου να περιοριστεί η διασπορά του κορονοϊού, υπογραμμίζει, σε γραπτή δήλωσή του, ο Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Ανδρέας Βεργίδης, έπειτα από την παράταση– μέχρι τις 12 Οκτωβρίου – των μέτρων που, ήδη, ισχύουν.

Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 11:14

"Συμμετέχω": Δεν είναι αθώοι

Συντάκτης:
5,5 χρόνια μετά την έναρξη της ακροαματικής διαδικασίας, ολόκληρος ο δημοκρατικός κόσμος της χώρας αναμένει να αποδοθεί δικαιοσύνη. 
Στις 7 Οκτωβρίου του 2020 το δικαστήριο θα ανακοινώσει την ετυμηγορία. Μετά από μια σειρά εγκλημάτων, και με αποκορύφωμα τη στυγερή δολοφονία του Παύλου Φύσσα, σύσσωμη η κοινοβουλευτική ομάδα της Χρυσής Αυγής για την περίοδο 2012-2015 δικάζεται για όσα έχει διαπράξει.