Quantcast
Σάββατο, 23 Σεπτεμβρίου 2023, 11:18:35 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 00:40

Με ποιον Δήμαρχο;

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι Ανεξάρτητοι Ελληνες Κιλκίς για επαφές που είχε η βουλευτής τους κ. Ξουλίδου και τοπικά στελέχη με το δήμαρχο και τους αντιδημάρχους Κιλκίς και με άλλους φορείς.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 00:39

Ατυχη η διευθύντρια του ΙΚΑ Κιλκίς

Ιδιαίτερα άτυχη στάθηκε η νέα διευθύντρια (αναπληρώτρια) του ΙΚΑ Κιλκίς, Γεωργία Χαρτοματσίδου, που χωρίς να έχει καμία ευθύνη, “έσκασε” στα χέρια της η ιστορία της κλοπής φακέλων από την υπηρεσία, με υπό έλεγχο υποθέσεις.

Τετάρτη, 04 Σεπτεμβρίου 2013 00:38

Να τηρούν τις συμφωνίες τους

Είπαμε ότι οι κτηνοτρόφοι αντιμετωπίζουν προβλήματα. Στεκόμαστε πάντα με σεβασμό στα βάσανα του κόσμου που παράγει σε αντίξοες συνθήκες.

lykeio-ejetaseisΑνακοινώθηκαν τα ονόματα των επιτυχόντων στα ΑΕΙ Και ΤΕΙ με το 90%

 

amanatidhsΜε την εμπειρία του πρόσφατου ιστορικού συνεδρίου για τα 100 χρόνια από την απελευθέρωση  ο Δήμος Κιλκίς  οργανώνει προσφυγικό συνέδριο για το τέλος του έτους ή αν αυτό δεν καταστεί δυνατό για τις αρχές του 2014.

panagiotidis-vladimirosΟ Ιατρικός Σύλλογος Κιλκίς, εναρμονισμένος με τις αποφάσεις του Πανελλήνιου Ιατρικού Συλλόγου, αναμένει την έκδοση της απόφασης του ΣτΕ, στο οποίο έχει προσφύγει ο ΠΙΣ, για τη νομιμότητα της υποχρέωσης των ιατρών να συνταγογραφούν αποκλειστικά τη δραστική ουσία

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:22

Φιλική νίκη στα Κύμινα ο Κιλκισιακός

kilkisiakosΤέταρτο φιλικό παιχνίδι για τον Κιλκισιακό και πρώτη νίκη, μιας και επικράτησε με 1-0 στα Κύμινα του τοπικού Ολυμπιακού χάρη σε τέρμα του Δημήτρη Καρυπίδη στο 36’.

parastatidis-stefanosΤις τελευταίες μέρες συνομιλούσα με έναν αγαπημένο φίλο της ανένταχτης αριστεράς για την πολιτικοποίηση του θανάτου [σωστό ή λάθος] του άτυχου 19χρονου επιβάτη του τρόλεϋ.

Τρίτη, 03 Σεπτεμβρίου 2013 21:17

Ελισάβετ Μελετιάδου : "Φύση ή Ανατροφή;"

meletiadou-elisabetΜια απ’ τις μεγαλύτερες διαμάχες στον χώρο της ψυχολογίας, είχε  εστιαστεί στην αιτιολόγηση των ατομικών χαρακτηριστικών, στο πού δηλαδή οφείλονται οι ατομικές διαφορές και η ανάπτυξη της προσωπικότητας του ατόμου. Στη φύση ή στην ανατροφή;

ekdromh-kilkisioton-pontosΑπό την 10η έως 19η Αυγούστου, 2013, ο σύλλογος Ποντίων Δυτικού Πόνου «ΓΕΡΜΑΝΟΣ ΚΑΡΑΒΑΓΓΕΛΗΣ» του Κιλκίς πραγματοποίησε ταξίδι – προσκύνημα στον Πόντο, με 50 άτομα. Στους τόπους των προγόνων τους,