Quantcast
Κυριακή, 5 Φεβρουαρίου 2023, 7:56:12 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:23

Επιτυχία της Λιάρτση

Μια υποψηφιότητα της τελευταίας στιγμής, αλλά με ειδική βαρύτητα πέτυχε η υποψήφια δήμαρχος Παιονίας, Αθανασία Λιάρτση.
Στη Δημοτική Κοινότητα Πολυκάστρου και στη θέση του Γιάννη Λυμπέρη μπήκε τελικά ο Γιώργος Αθανασιάδης. Πρόκειται για το γιο του Βασίλη Αθανασιάδη, επίτιμου προέδρου των «Ακριτών», με σημαντική προσφορά στα πολιτιστικά και αυτοδιοικητικά πράγματα της περιοχής. «Τρίποντο» της Αθανασίας…
terzidisΜε εξαιρετική επιτυχία συνεχίστηκαν τις προηγούμενες μέρες οι περιοδείες του δημάρχου Κιλκίς, Δημ. Τερζίδη, σε οικισμούς δήμων που συνενώνονται μ' αυτόν του Κιλκίς μέσω "Καλλικράτη". Οι κάτοικοι των οικισμών υποδέχονται μ' ενθουσιασμό τον κ. Τερζίδη και τους υποψήφιους του συνδυασμού "ΚΙΛΚΙΣ – ΙΣΧΥΡΟΣ ΔΗΜΟΣ", που τον συνοδεύουν. Στις δε συζητήσεις που ακολουθούν τις ομιλίες του δημάρχου, έχουν την ευκαιρία να θέτουν σημαντικά ζητήματα, που απασχολούν τις επιμέρους περιοχές του νέου δήμου Κιλκίς.
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:18

Σχέση εμπιστοσύνης Μπαλάσκα - πολιτών

mpalaskasΗ μεγάλη αποδοχή της υποψηφιότητας του Βαγγέλη Μπαλάσκα για το Δήμο Κιλκίς από τους δημότες και το ισχυρό ρεύμα νίκης του συνδυασμού «Στροφή στο Δημότη» αποτυπώθηκε έντονα στις περιοδείες που πραγματοποιήθηκαν στους οικισμούς του Δήμου από την Πέμπτη 21/10 έως και την Κυριακή 24/10/2010.
anthrakidisΕπισκέψεις στις δημόσιες υπηρεσίες της πόλης του Κιλκίς και στους κοινωνικούς φορείς πραγματοποίησε, τη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου, ο κ. Ανθρακίδης Χρήστος, Δήμαρχος Χέρσου και υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Νομού Κιλκίς με το Συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του Μάρκου Μπόλαρη.
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 12:13

Ερώτηση Κιλτίδη προς τον Πρωθυπουργό

kiltidis«Συνειδητή Επιλογή της Κυβέρνησης είναι η αναρχία και ανομία στην Δασική Πολιτική;», αναφέρει ο βουλευτής Κιλκίς Κώστας Κιλτίδης σε επίκαιρη ερώτησή του προς τον Πρωθυπουργό Γ. Παπανδρέου.
«Με τον νόμο 3818/10 (ΦΕΚ 17/Α) καταργήθηκαν διατάξεις του εκτελεστικού νόμου 3208/03 (ΦΕΚ 303/Α), του αναθεωρημένου Συντάγματος 2001  και του τροποποιηθέντος  Ν. 998/79 (ΦΕΚ 289/Α).
laiki_sispeirosiΣε χωριά της Παιονίας περιόδευσε την Κυριακή24/10, ο Θεοδόσης Κωνσταντινίδης, μέλος του Π.Γ. της Κ.Ε. του ΚΚΕ και υποψήφιος Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας με τη «Λαϊκή Συσπείρωση». Στο κλιμάκιο της «Λαϊκής Συσπείρωσης», ήταν επίσης, ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Κώστας Χαλίτσιος και ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Άκης Οργαντζής.
epimelitirioΤο Επιμελητήριο επισκέφθηκε την περασμένη Δευτέρα 25 Οκτωβρίου ο υποψήφιος Αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς Χρήστος Ανθρακίδης. Ο υποψήφιος με το συνδυασμό «Μέτωπο Ανάπτυξης» του κ. Μάρκου Μπόλαρη είχε συνεργασία με τον Πρόεδρο Π. Τονικίδη ανταλλάσσοντας απόψεις για μεγάλα ζητήματα του νομού. 
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

Ενθουσιασμός για Λιάρτση

Με ενθουσιασμό και συνθήματα νίκης υποδέχθηκαν στους ορεινούς οικισμούς της Αξιούπολης την υποψήφια Δήμαρχο Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου οι κάτοικοι της περιοχής στην περιοδεία που πραγματοποίησε την περασμένη Πέμπτη σε Κούπα, Σκρα, Φανό και Πλάγια. Χαρακτηριστικό όλων των συγκεντρώσεων, η μαζική συμμετοχή και η πρωτοφανής δυναμική τους.  
Τετάρτη, 27 Οκτωβρίου 2010 11:42

«Η δημοτική αρχή υπηρέτης του πολίτη»

Ο υποψήφιος δήμαρχος Παιονίας Θανάσης Λαπόρδας, με μία πρωτοποριακή κίνηση επέδειξε το μοντέλο διοίκησης που θέλει να ακολουθήσει: Άκουσε «από πρώτο χέρι» τις απόψεις των πολιτών, αφουγκράστηκε τις αγωνίες τους αναφορικά με την πορεία εκτελουμένων έργων αλλά και γενικότερα για την πορεία του τόπου τους, και ταυτοχρόνως έγινε κοινωνός τους σε επίπεδο διεκδίκησης αλλά και εφαρμοσμένης πολιτικής.
Καταιγιστική ήταν και πάλι η ομάδα των Νέων της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς, που επικράτησε το Σάββατο εκτός έδρας της Δόξας Αδένδρου με 8-0. Η ομάδα του Ηλία Ξανθόπουλου κατάφερε να πετύχει τέσσερα τέρματα σε κάθε ημίχρονο και να φτάσει σε μια εύκολη επικράτηση, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας.