Quantcast
Κυριακή, 24 Σεπτεμβρίου 2023, 12:33:20 πμ
Τάτσης 380
Γκουντενούδης 380
Σιωνίδης 380
Φωτακέλης-380
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Την πλήρη πρόταση για το πρόγραμμα με το οποίο θα επιδοτούνται οι επιστήμονες ελεύθεροι επαγγελματίες με κοινοτικά κονδύλια για επενδύσεις τεχνολογικού εξοπλισμού τους, έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών. Σύμφωνα με αυτή, οι επενδύσεις που θα εντάσσονται στο πρόγραμμα θα αφορούν στην αγορά εξοπλισμού πληροφορικής, ειδικού λογισμικού, καθώς και εξειδικευμένου εξοπλισμού σύγχρονης τεχνολογίας για την παροχή συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον ελεύθερο επαγγελματία (π.χ. ιατρικά μηχανήματα).

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:12

Πρώτη συνεδρίαση της «Δήμος Α.Ε.»

Συνήλθε σήμερα, πρώτη φορά από τη σύστασή του το Διοικητικό Συμβούλιο της Ανώνυμης Εταιρείας  «ΔΗΜΟΣ Α.Ε.». Κατά τη διάρκεια της συνεδρίασης εξελέγη στη θέση του προέδρου της «ΔΗΜΟΣ Α.Ε.» ο Κ. Τζανακούλης, δήμαρχος Λαρισαίων. Επίσης  προγραμματίστηκαν οι άμεσες δράσεις της εταιρείας που είναι η προετοιμασία των τευχών προκήρυξης για την κάλυψη της θέσης του Τεχνικού Συμβούλου της εταιρείας καθώς και της πρόσκλησης εκδήλωσης ενδιαφέροντος για τη θέση του Γενικού Διευθυντή.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:09

Βαρβαρικά ήθη

Γράψαμε και καταγγείλαμε σε ρεπορτάζ πρωτοσέλιδο της ΠΡΩΙΝΗΣ την εκμετάλλευση που υφίστανται οι αγρότες από την παράνομη απαίτηση αιτησιογράφων τους οποίους προσέλαβε η ΕΑΣ Κιλκίς για έξτρα αμοιβή από τους αγρότες σε εργασίες υποβολής δηλώσεων στο ΟΣΔΕ
Την επομένη μέρα ο πρόεδρος της ΕΑΣ Χ. Παυλίδης διαμαρτυρήθηκε, είπε την άποψή του, την οποία και  καταγράψαμε ανεξάρτητα αν συμφωνούμε ή όχι. Τελικός κριτής εξάλλου είναι οι αναγνώστες και ειδικότερα οι αγρότες εξ αυτών.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:08

Έσιαξαν οι δρόμοι

Πήραν να σιάζουν οι δρόμοι του Κιλκίς με τις πρόσφατες ασφαλτοστρώσεις. Αν υπήρχε μια καλύτερη φροντίδα στα σημεία που υπάρχουν σιδερένιες σχάρες και που τώρα χάσκουν σαν λακκούβες, τα πράγματα θα ήταν εξαιρετικά για την πόλη.
Ηταν τόσο δύσκολο, εκεί που έπεσε η νέα άσφαλτος να είχαν σηκωθεί και οι σχάρες; Εκτός κι αν αυτή η παρέμβαση γίνει στη συνέχεια. Το ελπίζουμε!

Σύμφωνα με πρόσφατη έρευνα της Εθνικής Στατιστικής Υπηρεσίας της Ελλάδος, το 45,6% των Ελλήνων  χρησιμοποιεί το Διαδίκτυο για αναζήτηση πληροφοριών για ταξίδια και καταλύματα. Ωστόσο πολλοί είναι αυτοί που έχουν ακόμη επιφυλάξεις για το κατά πόσο είναι ασφαλές να χρησιμοποιεί κανείς τις υπηρεσίες συναλλαγών μέσω Διαδικτύου. Το Saferinternet.gr σας παροτρύνει να εκμεταλλευτείτε τη δυνατότητα που σας προσφέρεται μέσω Διαδικτύου να κανονίσετε ως την τελευταία λεπτομέρεια τις διακοπές σας με ασφάλεια, έχοντας κατά νου τις παρακάτω συμβουλές.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:05

Καταλαβαίνει κανείς;

Πέρυσι τέτοιο καιρό δήλωναν πως η τιμή του σκληρού σταριού θα σκαρφάλωνε πολύ ψηλά . Σε δημοπρασίες καλοκαιριάτικα του 2008  που προκάλεσαν στην ΕΑΣ Κιλκίς  δόθηκε τιμή μέχρι 26 λεπτά, τιμή που η διοίκηση την έκρινε ασύμφορη.

Σε αναδίπλωση της μέχρι τώρα αρνητικής στάσης του στα δημοσιεύματα των εφημερίδων μας και σε πλήρη επιβεβαίωση όσων καταγγείλαμε στα αλλεπάλληλα ρεπορτάζ της ΠΡΩΙΝΗΣ προέβη στη συνέντευξη τύπου που έδωσε στα τοπικά μ.μ.ε. ο πρόεδρος της ΕΑΣ Κιλκίς Χαράλαμπος Παυλίδης.
Δυο ήταν τα θέματα που απασχόλησαν τον κ. Πρόεδρο. Τα προβλήματα με παράνομες απαιτήσεις επιπρόσθετης αμοιβής τω αιτησιογράφων καθώς και η άδικη αντιμετώπιση των συνταξιούχων του ΟΓΑ που ως μη κατά κύριο επάγγελμα αγρότες πληρώνουν διπλάσιο κόστος για τις δηλώσεις ΟΣΔΕ και οι τριβές και εντάσεις με τη διοίκηση της ΕΑΣ Αξιούπολης αναφορικά με το κόστος της συμμετοχής της στην επεξεργασία των δηλώσεων των μελών της στο σύστημα ΟΣΔΕ.

Το κλείσιμο των υπηρεσιών της ΔΕΗ στην Αξιούπολη προκάλεσε την αντίδραση της δημοτικής αρχής και συνάμα τις αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας της Αξιούπολης και της Παιονίας. Απευθυνθήκαμε στο πρώην Δήμαρχο Αξιούπολης Γιάννη Πολυχρονίδη για να σχολιάσει τόσο αυτήν καθ’ εαυτήν την απόφαση της ΔΕΗ όσο και τις αντιδράσεις, κυρίως του δήμου.
Επίσης, με την ευκαιρία αυτή, ζητήσαμε από τον κ. Πολυχρονίδη να τοποθετηθεί επί του μείζονος , όπως εξελίχθηκε, θέματος της συγκοινωνιακής μελέτης στην πόλη της Αξιούπολης, ενός θέματος που προκάλεσε εκρήξεις στο δημοτικό συμβούλιο.

Στα πλαίσια των εξόδων που προγραμματίζει ο Οίκος Ευγηρίας & ΘΧΠ Κιλκίς, ομάδα περιθαλπομένων του με τη συνοδεία μελών του προσωπικού πραγματοποίησαν μια βόλτα στον Κήπο, στο κέντρο της πόλης.

Δευτέρα, 27 Ιουλίου 2009 04:03

CONN-X TV και στο Κιλκίς

Σε εφτά ακόμη πόλεις είναι πλέον διαθέσιμη η υπηρεσία συνδρομητικής τηλεόρασης του ΟΤΕ, το conn-x TV, η τηλεόραση που εσύ επιλέγεις, μεταξύ των οποίων και το Κιλκίς, όπως σας είχαμε ενημερώσει. Το conn-x TV του ΟΤΕ είναι η πιο προηγμένη τεχνολογικά, μορφή μετάδοσης τηλεοπτικού σήματος μέσω της απλής τηλεφωνικής πρίζας και της ευρυζωνικής σύνδεσης.