Κυριακή, 23 Ιουνίου 2024, 5:25:22 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:25

Εθελοντική Ομάδα Νέων Κιλκίς

neoi-ethelontesΚάτι καινούριο φιλοδοξεί να ξεκινήσει την Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου 2011 και ώρα 19.00. Η Εθελοντική Ομάδα Νέων Κιλκίς ξεκινά το ταξίδι της. Συνταξιδιώτες μας όλοι εσείς που ψάχνετε έναν τρόπο έκφρασης διαφορετικό από τους ήδη υπάρχοντες. Έναν τρόπο έκφρασης που να δηλώνει ότι το πιο ζωτικό κομμάτι της κοινωνίας, αυτό που σήμερα βάλλεται όσο κανένα άλλο από την οικονομική κρίση, είναι παρόν.
Τετάρτη, 21 Σεπτεμβρίου 2011 22:23

Το Kinesis gym στο Καβαλάρη Music Festival

kinesisΣτο Music Festival στο Καβαλάρη βρέθηκε το kinesis gym μαζί με τον Α.Σ. Καράτε Π. Αγιονερίου « Σωκράτης» για να εμπλουτίσει τις εκδηλώσεις  με μία επίδειξη καράτε.
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:20

Με παράπλευρες συνέπειες

Και μια συνάντηση με σημασία. Την κ. Ντίνα Συμεωνίδου ζήτησε και είδε ο γραμματέας της Νέας Δημοκρατίας Ανδρέας Λυκουρέντζος το απόγευμα της Πέμπτης στη Θεσσαλονίκη.
Τι συζήτησαν; Φυσικά, την πιθανή συμμετοχή της κ. Συμεωνίδου στο ψηφοδέλτιο.
Βεβαίως και ακόμα τίποτε δεν είναι δεδομένο. Θα χρειαστεί να κυλήσει κάμποσο ακόμα νερό στο μύλο της προεκλογικής παραφιλολογίας   μέχρι να συγκροτηθούν τα ψηφοδέλτια. Αλλά αυτές οι συναντήσεις έχουν τη σημασία τους. Ενίοτε μάλιστα με παράπλευρες συνέπειες.
Περισσότερα εν καιρώ.
Θύμα κακόγουστης φάρσας έπεσαν το περασμένο Σάββατο ο βουλευτής Θεόδωρος Παραστατίδης και ο τηλεοπτικός σταθμός Alter. Στο βραδινό δελτίο του καναλιού τηλεφώνησε ένας άγνωστός δηλώνοντας ότι είναι ο βουλευτής Θ. Παραστατίδης και θέλει να κάνει μια σημαντική δήλωση.
Χωρίς άλλο έλεγχο, ο δημοσιογράφος έβγαλε «στον αέρα» τον υποτιθέμενο Παραστατίδη και ακούστηκε μια χυδαία βρισιά σε πανελλαδική ακρόαση.
Ο φαρσέρ προφανώς και γνώριζε τον Βουλευτή του νομού καθώς αυτοσυστήθηκε ως βουλευτής τώρα και επί χρόνια Νομάρχης Κιλκίς.
Η φάρσα έγινε αμέσως αντιληπτή από το κανάλι και τους συμμετέχοντες εκείνη την ώρα στο πάνελ των συζητητών, αλλά η ζημιά έγινε.
Σημεία των καιρών και αυτά καθώς η χυδαιότητα κατακλύζει την καθημερινότητά μας. Από χρόνια πολλά μάλιστα χωρίς να ενοχλεί και πολλούς. Κάτι σαν κοινωνικός μιθριδατισμός με τα ανακλαστικά ανύπαρκτα ή σε καταστολή.
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:19

Καλή επιτυχία

Εκλογές είχαμε χθες στη γενική συνέλευση της Περιφερειακής Ένωσης Δήμων Κ. Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη. Και μεταξύ των υποψηφίων και δυο στελέχη του νομού, ο Δήμαρχος Ευάγ. Μπαλάσκας και η δημ. σύμβουλος Παιονίας Αθ. Λιάρτση.
kilkisiakosΤο Διοικητικό Συμβούλιο του Α.Ο. Κιλκισιακός, με αφορμή συχνές ερωτήσεις από ενδιαφερόμενους γονείς για την λειτουργία ακαδημίας ποδοσφαίρου από το Σύλλογο, αποφάσισε να απευθύνει την επιστολή αυτή στα ΜΜΕ, προς ενημέρωση κάθε ενδιαφερόμενου.
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:13

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: ΔΥΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Μεταλλικό – Μ. Στέρνα 4- 0
Μ.Βρύση - Τούμπα 1 - 2
Π.Γυναικοκάστρο – Μ. Αλέξανδρος Κιλκίς  2 - 5
Τρίτη, 20 Σεπτεμβρίου 2011 20:12

Β’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ: Ανατολικός όμιλος

Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Αγ.Αντώνιος Κρουσσίων    -  Αγ.Παντελεήμονας   2-2   
Αγ.Χαράλαμπος    -  Τέρπυλλος      4-1
Γερακαριό    -  ΜΕΛΑΝΘΙΟ 2000  0-3  
Τα αποτελέσματα της 2ης αγωνιστικής
Σ.Μουριών – Βάθη 3 -1
Επτάλοφος – Αξιούπολη  0- 0 ΕΘΝΙΚΟΣ
Επίδειξη δύναμης από την παραδοσιακά ισχυρή Κρηστώνη σε βάρος του Δροσάτου, το οποίο νίκησε με το ευρύ 6-1 και της Θύελλας Αγίου Πέτρου που υπερίσχυσε την πάλαι ποτέ ένδοξης ΑΕ. Πολυκάστρου καταγράφηκε στη δεύτερη αγωνιστική της  πρώτης τη τάξει κατηγορίας του τοπικού ερασιτεχνικού πρωταθλήματος ποδοσφαίρου.