Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 9:47:01 μμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

velopoulos«Η επιλογή μου από τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γ. Καρατζαφέρη υπακούει στις ανάγκες των καιρών. Εντός του Νοεμβρίου προωθείται λύση για το θέμα της ονομασίας του γειτονικού κράτους. Θα είναι «Μακεδονία – Βαρντάρσκα» Και πρέπει να ακουστεί η φωνή της αντίστασης στα σχέδια αυτά. Θα είσαι ο μόνος που θα φωνάξει, μου τόνισε. Αυτός ήταν ο βασικός λόγος που βρίσκομαι σήμερα εδώ ως υποψήφιος περιφερειάρχης Κ. Μακεδονίας.»
«Ανύπαρκτο», έτσι που να μην μπορεί να γίνει ενδελεχής κριτική σ' αυτό, χαρακτηρίζει το έργο του κυβερνώντος κόμματος σε κεντρικό και τοπικό επίπεδο η νομαρχιακή διοικούσα επιτροπή Κιλκίς της ΝΔ, σε ανακοίνωσή της για τον ένα χρόνο διακυβέρνησης του ΠΑΣΟΚ:
Η ανακοίνωση έχει ως εξής:
dimokratiki_aristera«Η πρόσφατη κινητοποίηση των εργαζομένων στα προγράμματα «ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ» και «ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ» στους Δήμους του Νομού Κιλκίς ανέδειξε ένα σοβαρό πρόβλημα στο χώρο των Κοινωνικών Δομών που σήμερα λειτουργούν οι πρωτοβάθμιοι Οργανισμοί Τοπικής Αυτοδιοίκησης σ’ όλη τη χώρα», αναφέρει σε ανακοίνωσή της η Ν.Ε. Κιλκίς της Δημοκρατικής Αριστεράς.
Ενημερωτική συνάντηση πραγματοποιήθηκε, την Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010, στο Εργατικό Κέντρο Κιλκίς από τους εργαζόμενους στα Προγράμματα ¨Κοινωνική Μέριμνα¨ και ¨Βοήθεια στο Σπίτι¨ του Ν. Κιλκίς. Αφορμή για την παραπάνω συνάντηση ήταν οι πρόσφατες δηλώσεις του Υπουργού Εσωτερικών κ. Γ. Ραγκούση για κλείσιμο των Κοινωνικών Δομών στις 31 Δεκεμβρίου 2010 εάν δεν χρηματοδοτηθούν από την Ε.Ε, με αποτέλεσμα την απόλυση χιλιάδων εργαζομένων.
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 08:59

Αλουμύλ: «Στροφή» σε μη βαλκανικές αγορές

alumilΣε αγορές του εξωτερικού, οι οποίες μέχρι πρόσφατα δεν της απέδιδαν σημαντικά έσοδα, εστιάζει πλέον το ενδιαφέρον της η Αλουμύλ, σε μια προσπάθεια να αναπληρώσει τη μείωση της ζήτησης και του όγκου των πωλήσεων στην Ελλάδα και τις λοιπές βαλκανικές χώρες στις οποίες διατηρεί παραγωγικές βάσεις.
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 08:59

2 στα 2 για τον Αλέξανδρο Κιλκίς

Το 2 στα 2 πέτυχε η Ακαδημία Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς στα πρωταθλήματα της ΕΠΣ Μακεδονίας το Σάββατο, αφού τόσο η ομάδα των Νέων, όσο και των Προπαίδων, επικράτησαν των αντιπάλων τους και μάλιστα με χαρακτηριστική άνεση.
Παρασκευή, 15 Οκτωβρίου 2010 08:58

Σεμινάριο Kick Boxing στο Kinesis Gym Κιλκίς

Σεμινάριο Kick Boxing με τον γνωστό Παγκόσμιο Πρωταθλητή Βασίλη ¨ The North¨ Κακαρίκο πραγματοποίησε το περασμένο Σάββατο η Hellenic Kyokushin Karate Union στο Kinesis Gym Κιλκίς. Σε δύο τμήματα χωρίστηκε το σεμινάριο, σε αρχάριους και σε προχωρημένους ώστε να αποκομίσουν όλοι το μέγιστο των γνώσεων.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:38

Διμέτωπος ο αγώνας του Αφεντουλίδη

afentoulidisΜε την αγάπη των φίλων του προχωρά ο Νίκος Αφεντουλίδης, που στην πρώτη του ανοιχτή εκδήλωση χειροκροτήθηκε θερμά για το δημόσιο λόγο και τις προγραμματικές του δεσμεύσεις.
Το πιο ζεστό χειροκρότημα το απέσπασε όταν αναφέρθηκε στην «αποχή» του από την πολιτική ζωή, λέγοντας: «…Κάποιοι λένε ότι απείχα από την πολιτική και ήρθα καθυστερημένα μετά από δέκα χρόνια. Αυτό είναι λάθος. Το σωστό είναι ότι απείχα από μια συγκεκριμένη πολιτική...».
***
Διμέτωπος ο αγώνας του κ. Αφεντουλίδη, ο οποίος για τον κ. Τερζίδη απέφυγε με αυτό που αρχικά είχε πει: «φυτώριο σκανδάλων», αλλά πως «κούρασε και κουράστηκε…», ενώ για  τον κ. Μπαλάσκα για  «πελατειακές αντιλήψεις κακοδιοίκηση και συμπεριφορές που μας στιγματίζουν ως πολίτες αυτού του τόπου…»
Ο κ. Μπαλάσκας είχε πει πως δεν πρόκειται ν’ απαντήσει προεκλογικά σε προσωπικές επιθέσεις. Ο κ. Τερζίδης μιλά τη Δευτέρα στο Συνεδριακό, να δούμε αν και πως θ’ απαντήσει.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:38

Η Αλέκα και πάλι στο Κιλκίς

Είναι η αρχηγός κόμματος με τις περισσότερες επισκέψεις στο ν. Κιλκίς και αυτό πρέπει να της το αναγνωρίσουμε. Σχεδόν σε κάθε εκλογική αναμέτρηση, είτε εθνική, είτε αυτοδιοικητική, η κ. Αλέκα Παπαρήγα, γενική γραμματέας της Κ.Ε του ΚΚΕ θα βρεί χρόνο να επισκεφθεί και μάλιστα ανοίγοντας διάλογο με τους πολίτες το νομό μας.
Συνεπής λοιπόν στην παράδοση που δημιούργησε η κ. Παπαρήγα θα βρίσκεται κοντά μας την Πέμπτη 14 Οκτωβρίου για να επισκεφθεί στις 12:30 το εργοστάσιο Κλέμαν όπου θα μιλήσει με τους εργάτες.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 10:38

ΧΑΛΙΤΣΙΟΣ: «Στημένη ιστορία από ΠΑΣΟΚ»

Τη δική του πολιτική ερμηνεία δίνει ο νομαρχιακός σύμβουλος και υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης της Λαϊκής Συσπείρωσης, Κώστας Χαλίτσιος, για τις υποψηφιότητες Τερζίδη και Αφεντουλίδη.
«Και οι δύο διεκδίκησαν το χρίσμα του ΠΑΣΟΚ, είναι ηγετικά στελέχη του κυβερνώντος κόμματος και δεν μπορούν να κρύβουν την πολιτική τους ταυτότητα για ν’ αποσπάσουν την ψήφο του λαού ως ανεξάρτητοι ή κάτι τέτοιο. Το δεύτερο ψηφοδέλτιο του ΠΑΣΟΚ είναι μια στημένη πολιτική παγίδα για τον κόσμο που είναι δυσαρεστημένος και απογοητευμένος από την κυβερνητική πολιτική. Θέλουν να λειτουργήσει ο δεύτερος συνδυασμός ως «σφουγγάρι» και να μην οδηγηθεί ο κόσμος στην Αριστερά και στη Λαϊκή Συσπείρωση».