Eidisis.gr
Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.
Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.
Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.
Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.
Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.
Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr
Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.
Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.
Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307
Email: kostas@eidisis.gr
Ξεκινούν τα έργα στο εμπορικό κέντρο της Αξιούπολης
Μετά από μεγάλη καθυστέρηση, λόγω της μη πληρωμής του εργολάβου από το αρμόδιο Υπουργείο, ξεκινούν και πάλι οι εργασίες ανάπλασης του εμπορικού κέντρου της Αξιούπολης.
ΓΑΣΚ: Κινδυνεύουν με ματαίωση τα “Ελευθέρια” Στίβου στο Κιλκίς
Ορατός είναι πλέον ο κίνδυνος της ματαίωσης των αγώνων στίβου “Ελευθέρια” του Κιλκίς λόγω των προβλημάτων που υπάρχουν από την απαγόρευση της χρήσης των κερκίδων του σταδίου του Κιλκίς από τον εργολάβο του έργου.
Σε ανακοίνωσή του ο ΓΑΣΚ αναφέρει: «Η μεγαλύτερη και πιο επιτυχημένη αθλητική διοργάνωση στο χώρο του στίβου για τη Βόρεια Ελλάδα, που διοργανώνεται κάθε χρόνο από τον ΣΕΓΑΣ και τον ΓΑΣ Κιλκίς
Στον απόηχο της μνήμης του Γρηγόρη Αυξεντίου
Αναφερόμαστε στον απόηχο της μνήμης του Γρηγόρη Πιερρή Αυξεντίου διότι στις 2-3-2015 (ημερομηνία της θυσίας του 3-3-1957) δημοσιεύσαμε (ΠΡΩΙΝΗ & ΕΙΔΗΣΕΙΣ) σχετικό άρθρο και επί πλέον η Ε.Α.Α.Σ. Ν. Κιλκίς την 4-4-2015 με επιτυχημένη με ημερίδα της στο συνεδριακό κέντρο του Δήμου Κιλκίς, τίμησε τον αγώνα της Ε.Ο.Κ.Α για την συμπλήρωση των 60 ετών, με μεγάλη αναφορά στον υπαρχηγό της Ε.Ο.Κ.Α. Γρηγ. Αυξεντίου.
Ο «Άγιος Ευγένιος» στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο «ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ»
H συννεφιά και ο βροχερός καιρός δεν πτόησε τα 35 μέλη της ομάδας του συλλόγου καρκινοπαθών νομού Κιλκίς “Ο ΑΓΙΟΣ ΕΥΓΕΝΙΟΣ” να λάβουν μέρος στον 10ο Διεθνή Μαραθώνιο “ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ” την Κυριακή 5 Απριλίου 2015.
Επίσκεψη Ανατολικορωμυλιωτών στο Νοσοκομείο Γουμένισσας
Την Κυριακή του Πάσχα επέλεξε ο Λαογραφικός Πολιτιστικός Σύλλογος «Άγιος Τρύφων» Γουμένισσας, προκειμένου τα μέλη της διοίκησής του να μεταφέρουν το χαρμόσυνο μήνυμα της Αναστάσεως του Κυρίου στους ασθενείς του Νοσοκομείου Γουμένισσας.
Περί οίνων ο λόγος
Η Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας & Κτηνιατρικής της Π.Ε Κιλκίς σε συνεργασία με τους Δήμους Κιλκίς και Παιονίας και τους οινοποιούς του Κιλκίς διοργανώνουν εκδήλωση για τα Κρασιά του Κιλκίς, με τίτλο «Δοκιμάζουμε τα κρασιά του Κιλκίς.
Ραδιοφωνική πρόσκληση στον Μάρδα
Ραδιοφωνική πρόσκληση στον Μάρδα
Με τον κ. Μάρδα ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός μας συνδέεται με μακρόχρονη συνεργασία, αφού η καθημερινή μας εφημερίδα ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς φιλοξενούσε τα άρθρα του πανεπιστημιακού καθηγητή. Κατά την επίσκεψή του στο Κιλκίς ο υπουργός επισήμανε στον εκδότη μας Κώστα Τερζενίδη, πως η συνεργασία σταμάτησε λόγω του θεσμικού του ρόλου, αλλά και της απουσίας χρόνου.
Νετανιάχου: Η Δύση «επαναλαμβάνει με το Ιράν το ίδιο μοιραίο λάθος» με το ναζιστικό καθεστώς.
Ο ειδικός απεσταλμένος του ΟΗΕ για την Υεμένη σκοπεύει να παραιτηθεί
Γ. Πανούσης: Σε λίγες ώρες τελειώνει η κατάληψη της Πρυτανείας
Μιλώντας στο Mega, ο κ. Πανούσης είπε πως δεν πρόκειται για μονομαχία της κυβέρνησης με τους αντιεξουσιαστές και πως δεν θα τους γίνει η «χάρη» να ηρωοποιηθούν με μια σύγκρουση με τα ΜΑΤ.