Δευτέρα, 15 Απριλίου 2024, 8:37:11 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Με πολύ μεγάλη οργανωτική και αγωνιστική επιτυχία και με πολύ υψηλό επίπεδο συναγωνισμού, διεξήχθησαν το Σάββατο 2 Οκτωβρίου οι αγώνες στίβου με την επωνυμία "Κωνσταντινίδεια 2010" στο στάδιο της Νάουσας με διοργανωτή την ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας - Ημαθίας .
Στο πρωτάθλημα πήραν μέρος αθλητές και  αθλήτριες  στίβου των ΕΑΣ ΣΕΓΑΣ Πιερίας – Ημαθίας, Πέλλας – Κιλκίς, Θεσσαλονίκης και Δυτικής Μακεδονίας με μεγάλο αριθμό αθλητών κυρίως μικρών αγωνιστικών κατηγοριών.
Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010 09:02

Ρεκόρ για Γ. Παπαδόπουλο

Σε πολύ καλές καιρικές συνθήκες, ήπια θερμοκρασία και ξηρή ατμόσφαιρα με λίγο αέρα έγινε το πρωί της Κυριακής ο 23ος Αλεξάνδρειος δρόμος στη Θεσσαλονίκη. Δρομείς κυρίως από τη Βόρεια Ελλάδα αλλά και όλοι σχεδόν οι "ελίτ" μαραθωνοδρόμοι της χώρας μας έδωσαν τον παρόν στον αγώνα που τελευταία χρόνια αποτελεί το τελευταίο τεστ πριν από το μαραθώνιο της Αθήνας.
floridisΤις επιφυλάξεις του για τις Εξεταστικές Επιτροπές εκφράζει ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Φλωρίδης, επειδή, όπως σημειώνει, αντί να είναι «εξεταστικές αλήθειας» γίνονται «εξεταστικές κομματικής αντιδικίας».
«Το θέμα των εξεταστικών έχει γίνει μία από τις δυσκολότερες ασκήσεις της ελληνικής πολιτικής ζωής. Εξεταστικές αλήθειας και κάθαρσης ή εξεταστικές κομματικής αντιδικίας; Στην πράξη ως πολιτικό σύστημα παλεύουμε για το πρώτο και δυστυχώς οδηγούμαστε στο δεύτερο» δηλώνει στην Κυριακάτικη Ελευθεροτυπία ο κ. Φλωρίδης.
Με ανακοίνω σή τους οι Οικολόγοι-Πράσινοι στηρίζουν για τις δημοτικές εκλογές στην Παιονία το συνδυασμό της Ανεξάρτητης Κίνησης Νέων, με επικεφαλής το Βασίλη Ζησάκο.
Από τους «πράσινους» του ΠΑΣΟΚ δεν έχουν στήριξη οι Νέοι, από τους Πράσινους της Οικολογίας όμως έχουν…
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:27

Eνισχύει Μπόλαρη ο Τσιραμπίδης

Η προσωπική φιλία του νομαρχιακού συμβούλου και γιατρού Θανάση Τσιραμπίδη με τον υποψήφιο Περιφερειάρχη Μάρκο Μπόλαρη ήταν αυτή που μέτρησε και τελικά ο δημοφιλής Θανάσης είπε το “ΝΑΙ” και συμπεριλαμβάνονται στο ψηφοδέλτιο ως περιφερειακός σύμβουλος.
Όπως και να το κάνουμε, η παρουσία του Θ. Τσιραμπίδη θα ενισχύσει τα μέγιστα την προσπάθεια του Μπόλαρη.
Τρίτη, 12 Οκτωβρίου 2010 14:24

Στηρίζει Δραγανίδη το ΠΑΣΟΚ

pasokΌπως προαναγγείλαμε το ΠΑΣΟΚ ύστερα από τις τελευταίες εξελίξεις αποφάσισε να στηριξει τον κ. Χρ. Δραγανίδη στις εκλογές του δήμο Παιονίας.
Σε ανακοίνωση της Ν.Ε. Κιλκίς του ΠΑΣΟΚ αναφέρονται τα εξής:
afentoulidis«Δεν επιδιώκουμε να αντικαταστήσουμε κανέναν. Ερχόμαστε για να ξεχωρίσουμε σε λειτουργία, σε νοοτροπία και σε ποιότητα παροχής υπηρεσιών… Να περάσουμε επιτέλους από την κοινωνία των «ημετέρων και των κολλητών» στην κοινωνία των δημοτών, που θα σηματοδοτεί την κοινωνία της δημιουργίας».
anthrakidis2Θεωρώ εξαιρετική τιμή  την επιλογή του ΠΑΣΟΚ να με θέσει επικεφαλής υποψήφιο αντιπεριφερειάρχη Κιλκίς στο ψηφοδέλτιο του Μάρκου Μπόλαρη  στις επικείμενες εκλογές για την πρώτη αιρετή περιφερειακή διοίκηση στην Κεντρική Μακεδονία. Αποτελεί για μένα κορύφωση της πολιτικής και αυτοδιοικητικής μου πορείας από το 1974 μέχρι σήμερα να διεκδικήσω μαζί με το σύνολο του συνδυασμού την εκπροσώπηση του νομού σε ένα νέο θεσμό λαϊκής συμμετοχής, σε ένα θεσμό αποκέντρωσης και ανάληψης των ευθυνών της ανάπτυξης από τους ίδιους τους πολίτες δια των εκπροσώπων τους. Χωρίς τις στρεβλώσεις που επέβαλε ο συγκεντρωτισμός του κέντρου.
gkountenoudisΟ υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης Κιλκίς, Χρήστος Γκουντενούδης, συνεχίζοντας τις καθημερινές του επαφές με φορείς και παράγοντες του νομού,  επισκέφθηκε την Πρωτοβάθμια Εκπαίδευση στο Κιλκίς, την Πέμπτη 7/10/10, όπου συναντήθηκε με τον διευθυντή Κωνσταντίνο Ραμπίδη.
liartsiΣυνάντηση με τον Πρόεδρο της Ένωσης Αγροτικών Συνεταιρισμών (Ε.Α.Σ) Αξιούπολης  κ. Λάζαρο Ελευθεριάδη είχε η υποψήφια Δήμαρχος Παιονίας Αθανασία Λιάρτση – Σταυροπούλου.  Κατά τη συνάντηση η κα Λιάρτση – Σταυροπούλου ενημερώθηκε για τις δραστηριότητες που αναπτύσσει η συνεταιριστική οργάνωση και για το θετικό ισοζύγιο που παρουσιάζει στους τομείς του σπορόκεντρου Πολυκάστρου, των ζωοτροφών και των φυτοφαρμάκων.