Παρασκευή, 1 Μαρτίου 2024, 10:12:24 πμ
Eidisis.gr

Eidisis.gr

Αρχισυντάκτης του Δημοσιογραφικού Οργανισμού Κιλκίς είναι ο Κώστας Τερζενίδης.

Ο Κώστας Τερζενίδης γεννήθηκε το 1959 στο Δροσάτο Κιλκίς. Αποφοίτησε από το Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης, όπου διετέλεσε και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών του Γεωλογικού Τμήματος, καθώς και γενικός γραμματέας του Συλλόγου Φοιτητών Ν. Κιλκίς.

Εργάσθηκε ως δημοσιογράφος στη Θεσσαλονίκη μέχρι το 1991.

Η εκδοτική επιχείρηση του Κώστα Τερζενίδη, ξεκίνησε την δραστηριοποίησή της το 1992. Η επιχείρηση έχει έδρα τον δήμο Κιλκίς Κιλκίς και λειτουργεί σε ιδιόκτητες κτιριακές εγκαταστάσεις 400μ2 στο 6οχλμ. της εθνικής οδού Κιλκίς-Μεταλλικού.

Οι δραστηριότητες της επιχείρησης περιλαμβάνουν σήμερα την έκδοση εφημερίδων ιδιοκτησίας της ή τρίτων (νομικών προσώπων, Ο.Τ.Α.) και τον σχεδιασμό και την επιμέλεια παντός είδους εντύπων, την οργάνωση εκδηλώσεων, την οργάνωση γραφείων Τύπου και προβολής δημόσιων φορέων ή ιδιωτικών επιχειρήσεων.

Από το 1992 εκδίδει την εβδομαδιαία εφημερίδα «ΕΙΔΗΣΕΙΣ», από τον Ιανουάριο του 1999 την ημερήσια εφημερίδα «ΠΡΩΙΝΗ του Κιλκίς», στην ιδιόκτητη τυπογραφική της μονάδα, καθώς και την ηλεκτρονική εφημερίδα eidisis.gr

Ο Κώστας Τερζενίδης εκλέχτηκε γενικός γραμματέας της πανελλήνιας Ένωσης Ιδιοκτητών Επαρχιακού Τύπου. Το 1990 και το 1994 εκλέχτηκε Κοινοτικός σύμβουλος Δροσάτου, το 1998 και το 2006 δημοτικός σύμβουλος Δοϊράνης. Πρόεδρος της Κοινοτικής και Δημοτικής Επιχείρησης, εκπρόσωπος στην ΤΕΔΚ και στην «Αναπτυξιακή Κιλκίς Α.Ε.», μέλος στην επταμελή επιτροπή του νομού Κιλκίς για τη διασυνοριακή συνεργασία με τη FYROM. Πρόεδρος στον Πολιτιστικό Σύλλογο Δροσάτου.

Είναι παντρεμένος με τη Ζήνα Κωνσταντινίδου κι έχει δυο παιδιά, το Νίκο και τη Μαρία.

 

Τηλέφωνο επικοινωνίας: 23410-27307

Email: kostas@eidisis.gr

Κάθε χρόνο η ετήσια εκδήλωση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών ν. Κιλκίς είναι ξεχωριστή επιλέγοντας να τιμήσουν κάθε φορά φορείς ή πρόσωπα για την προσφορά τους στην κοινωνία. Φέτος ήταν η σειρά των Προσκόπων, που συμπληρώνουν τα 100 χρόνια ζωής και λειτουργίας από την ίδρυση του Σώματος Ελλήνων Προσκόπων.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:38

Νέες ειδικότητες στο ΙΕΚ Κιλκίς

Από τον Οργανισμό Επαγγελματικής Εκπαίδευσης και Κατάρτισης (O.E.E.K) ανακοινώθηκαν οι   νέες   ειδικότητες που θα λειτουργήσουν στα Δημόσια. Ι.Ε.Κ κατά το εαρινό εξάμηνο που  ξεκινάει στις 16 Φεβρουαρίου 2010.

Σάββατο, 16 Ιανουαρίου 2010 14:37

Σ’ εορταστικό πνεύμα ο ΜΟΚ

Σ’ εορταστικό  πνεύμα  κινήθηκε για πρώτη φορά o Μοτοσικλετιστικός Όμιλος του Κιλκίς και με  επιτυχία, αφού στην  πρόσκληση  της  γιορτής, που οργάνωσε  στο γραφείο του  ο σύλλογος,  ανταποκρίθηκαν πολλά από τα μέλη του με τα δίτροχά τους,  καθώς  και  πλήθος  περαστικών  που  σταματούσε  για  να  ανταλλάξει  ευχές.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:26

Αγανακτισμένοι οι νεφροπαθείς

Στη συνεδρίαση του νομαρχιακού συμβουλίου αναγκάσθηκαν να παραβρεθούν οι νεφροπαθείς του νομού μας για να ζητήσουν να ολοκληρωθεί επιτέλους η Γ’ πτέρυγα του νοσοκομείου, μήπως και γίνουν ανθρώπινες οι συνθήκες νοσηλείας τους.
Νομάρχης και νομαρχιακοί σύμβουλοι εξέφρασαν τη συμπαράστασή τους, επισημαίνοντας πως είναι αρμοδιότητα του υπουργείου Υγείας η ολοκλήρωση του έργου, που ακόμη δεν έχει παραδοθεί από τον εργολάβο.
***
Ποιο έντονος και οξύς ήταν ο γιατρός Γιώργος Φραγγίδης, ο οποίος ζήτησε να μην υπάρξει άλλη συζήτηση στο νομαρχιακό συμβούλιο, αλλά δράση. Κι επανέλαβε την πρόταση που είχε κάνει πριν από καιρό, ο Νομάρχης, νομαρχιακοί σύμβουλοι και οι βουλευτές να πάνε στον υπουργό Υγείας και να διαμαρτυρηθούν εντόνως για την καθυστέρηση του έργου.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:26

Τυχερός ο Κιλτίδης

Μπορεί ο πρώην υφυπουργός Κώστας Κιλτίδης να έχασε από τις εκλογές την κυβέρνηση, κέρδισε όμως το φλουρί από την πίτα του Επιμελητηρίου.
Κάπως έτσι δεν παρηγορούν και τους χαμένους στα χαρτιά; «Δεν πειράζει θα κερδίσεις στην αγάπη», τους λένε, για ν’ απαλύνουν τον πόνο της χασούρας.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:25

Αξιζε το φλουρί

Με τα όσα ακούει τόσα χρόνια στις συνεδριάσεις του νομαρχιακού συμβουλίου, η γραμματέας του, Ευαγγελία Βογιατζή, το άξιζε το φλουρί της πίτας του νομαρχιακού συμβουλίου.
Για να μην πούμε πως της πρέπουν βαρέα και ανθυγιεινά ένσημα, με την υπομονή που επιδεικνύει και την ταλαιπωρία που υφίστανται τα ώτα της…

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:25

Ο Καλλικράτης στο Ν.Σ.

Να συζητήσουμε τη διοικητική μεταρρύθμιση τώρα που η κυβέρνηση έκανε γνωστές τις προθέσεις και τις προτάσεις της, ζήτησε μιλώντας στο Νομαρχιακό Συμβούλιο ο κ. Αναστάσιος Αμανατίδης.
Την πρόταση υιοθέτησε αμέσως ο Νομάρχης και σε εύλογο χρόνο αναμένεται να συζητηθεί και στο Ν.Σ. ο «Καλλικράτης».

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:24

Κόμμα και Μπατζελή

Ενημέρωσε τα κομματικά στελέχη του ΠΑΣΟΚ η υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Μπατζελή. Προφανώς για να πείσει πως και καλές προθέσεις υπάρχουν και σχεδιασμός ώστε να διορθωθούν τα στραβά και άδικα που ταλαιπωρούν τους; αγρότες.
Θεμιτός ο σκοπός της συνάντησης. Ιδιαίτερα τώρα που επίκεινται και οι δυναμικές κινητοποιήσεις κάποιων τμημάτων του αγροτικού κόσμου.
Θα ήταν ωστόσο προτιμότερο αν μπορούσε η υπουργός να ενημερώσει στα συγκεκριμένα αιτήματα των αγροτών ποια είναι η θέση της.
Να ισχυρίζεται πως θα τα αλλάξει όλα, είναι κατανοητό. Αλλά όχι ιδιαίτερα πειστικό. Γιατί π.χ. χρειάζεται να περιμένουν οχτώ μήνες παραπάνω, από πέρυσι, οι αγρότες για να εισπράξουν την εξισωτική; Σε τι ευθύνονται και ποια επανάσταση χρειάζεται να διεκπεραιώσει η υπουργός ώστε να καθίσταται δυνατή η έγκαιρη πληρωμή των αγροτών;
Γι’’ αυτό λέμε: Καλή η ενημέρωση, αλλά τα τρακτέρ δεν σταματούν μόνο με λόγια.

Ολοκληρώθηκαν σε δύο συνεδριάσεις του δημοτικού συμβουλίου Κιλκίς οι συζητήσεις για την οικονομική πολιτική του δήμου Κιλκίς για το 2010.
«Καταψηφίστηκε από το σύνολο της αντιπολίτευσης και όχι μόνο, τόσο ο γενικός όσο και οι επιμέρους προϋπολογισμοί των νομικών προσώπων του δήμου Κιλκίς καθώς επίσης και τα ετήσια προγράμματα δράσης τους για το 2010», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δημοτικός συνδυασμός Οραμα και Δράση, με επικεφαλής τον Παύλο Πασσαλίδη.

Τετάρτη, 13 Ιανουαρίου 2010 11:23

ΠΑΜΕ: Απεργία στις 11 Φεβρουαρίου

«Το ΠΑΜΕ μπροστά στην ολομέτωπη επίθεση κεφαλαίου και κυβέρνησης καλεί όλους τους εργαζόμενους της χώρας μας σε γενική αντεπίθεση. Να απορρίψουν τα μέτρα της κυβέρνησης και τους ισχυρισμούς της ότι πασχίζει για το γενικό καλό», αναφέρει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Κιλκίς.