Quantcast
Δευτέρα, 5 Ιουνίου 2023, 2:27:59 πμ

Πολιτική

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:39

Σαμαράς για το συμφέρον της Ν.Δ. και του λαού

Συντάκτης:

Ο κ. Γιώργος Γεωργαντάς τίθεται σημαιοφόρος της υπερψήφισης του Αντώνη Σαμαρά στο ν. Κιλκίς καθώς είναι το πρώτο στέλεχος πρώτης γραμμής- συμμετείχε στις πρόσφατες βουλευτικές εκλογές και αναδείχτηκε δεύτερος σε σταυρούς υποψήφιος βουλευτής- που με δημόσια δήλωσή του προσκαλεί σε υπερψήφιση του Αντώνη Σαμαρά.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:38

Προβλήματα υγείας - περίθαλψης στο νομό Κιλκίς

Συντάκτης:

Την Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου, συνεδρίασε η Διαρκής Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, με θέμα συζήτησης το επιχειρησιακό σχέδιο αντιμετώπισης της νέας γρίπης και το πρόγραμμα εμβολιασμού, παρουσία της Υπουργού και της Υφυπουργού Υγείας, Μαριλίζας Ξενογιαννακοπούλου και Φώφης Γεννηματά αντίστοιχα.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2009 08:34

Που και πως θα ψηφίστε

Συντάκτης:

Ημέρα και ώρα της εκλογής και τυχόν επαναληπτικής εκλογής :
Ημέρα διεξαγωγής της εκλογής για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος έχει οριστεί η Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009.
Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7:00 έως τις 19:00.

Ο Βουλευτής Κώστας Κιλτίδης δεν περίμενε πολύ για να επιλέξει τον υποψήφιο πρόεδρο που θα στηρίξει. Εξάλλου ήταν παγκοίνως γνωστή η προνομιακή σχέση του με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη. Στη συνέντευξη που του πήραμε ρωτήσαμε όλα όσα θα ήθελε να μάθει ένας νεοδημοκράτης ενόψει της εκλογής νέου προέδρου την προσεχή Κυριακή.
Ιδού το πλήρες κείμενο της συνέντευξης.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2009 08:45

Η Μαρία Δαμανάκη νέα επίτροπος της Ελλάδας

Συντάκτης:

Η Μαρία Δαμανάκη θα είναι το πρόσωπο που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στη νέα Ευρωπαϊκή Επιτροπή, όπως αποκάλυψε ο πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου μετά την έκτακτη σύνοδο του Ευρωπαϊκού Συμβουλίου στις Βρυξέλλες, κατά την οποία επιλέχθηκε ο πρώτος πρόεδρος και η υπουργός Εξωτερικών της Ένωσης.

Συλλαλητήριο για την Τρίτη 24 Νοεμβρίου οργανώνει στο Κιλκίς το ΠΑΜΕ, διεκδικώντας μια σειρά θεσμικών και οικονομικών αιτημάτων. Σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ Κιλκίς αναφέρει: «Οι εργαζόμενοι-ες βρίσκονται σήμερα σε μια θύελλα επιθέσεων από την εργοδοσία και της κυβερνήσεις της πλουτοκρατίας και του ευρωμονόδρομου, δηλ. ΠΑΣΟΚ, ΝΔ και των υποζύγιων του ΣΥΝ/ΣΥΡΙΖΑ, ΛΑΟΣ και ΟΙΚΟΛΟΓΩΝ ΠΡΑΣΙΝΩΝ.

Πολύ σύντομα η κυβέρνηση θα ξεδιπλώσει την πολιτική της που θα οδηγεί στην ανάπτυξη της οικονομίας της χώρας, τόνισε ο βουλευτής Κιλκίς, Γιώργος Φλωρίδης, σε συνέντευξή του στο ραδιοφωνικό σταθμό Flash, όπου τόνισε:

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 05:07

Που και πως θα ψηφίσουν τα μέλη της Νέας Δημοκρατίας

Συντάκτης:

Ημέρα διεξαγωγής της εκλογής για την ανάδειξη του Προέδρου του Κόμματος ορίζεται η Κυριακή, 29 Νοεμβρίου 2009. Η ψηφοφορία θα διαρκέσει από τις 7.00 έως τις 19.00. Σε περίπτωση διενέργειας επαναληπτικής εκλογής, αυτή θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο, 5 Δεκεμβρίου 2009, επίσης από τις 7.00 ως τις 19.00. Τις ίδιες ώρες θα πραγματοποιηθεί η ψηφοφορία και στο εξωτερικό, ανεξαρτήτως της τυχόν διαφορετικής ώρας της χώρας, στην οποία κατοικούν οι ψηφοφόροι.

Φέτος συμπληρώνονται 36 χρόνια από την ιστορική εξέγερση του Πολυτεχνείου. Ο ελληνικός λαός, με μπροστάρη τη νεολαία, έσπασε τον γύψο, που οι δικτάτορες έβαλαν στην Ελλάδα, τον Απρίλη του 67’. Το κυρίαρχο σύνθημα ΨΩΜΙ-ΠΑΙΔΕΙΑ-ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ αλλά και η απαίτηση για ΕΘΝΙΚΗ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ και ΛΑΙΚΗ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ συμπύκνωσαν τις διεκδικήσεις και τα οράματα του ελληνικού λαού. Οι νεκροί του Πολυτεχνείου έγιναν οι συνεχιστές της διαρκούς θυσίας του ελληνικού λαού στο βωμό του αγώνα για ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.

Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2009 04:53

Πληρώσαμε συμπεριφορές και πράξεις στελεχών μας

Συντάκτης:

Ο φάκελλος «Ήττα Οκτωβρίου» θα ανοίξει. Η κόκκινη γραμμή στο Σκοπιανό ισχύει πάντα, με τον Αντώνη Σαμαρά και βεβαίως θα συνυπάρξουμε, εγώ πάντα έκλεινα πληγές! Στα σημεία αυτά συνοψίζονται οι απαντήσεις μιας λίαν ενδιαφέρουσας συνέντευξης με την κ. Ντόρα Μπακογιάννη, ηγετικό στέλχος της Ν.Δ. επί σιερά ετών ΥΠΕΞ και σήμερα διεκδικήτρια της προεδρίας του κόμματος στις εκλογές της; 29ης Νοεμβρίου.