Παρασκευή, 30 Σεπτεμβρίου 2022, 10:53:41 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Οι νέες επενδύσεις για την ενεργειακή της αυτονομία, τα χαμηλότοκα δάνεια και η ενίσχυση εξαγωγών, κερδών, πωλήσεων και μεριδίων. Πως η οικογενειακή Φάρμα Κουκάκη από το Κιλκίς κατάφερε σε μια συρρικνούμενη αγορά να πετύχει ανάπτυξη.

Υγειονομικές εξετάσεις ανίχνευσης του κορονοϊού (rapid tests) δεν θα πραγματοποιηθούν στην Νέα Σάντα, σταθερό σημείο ελέγχου του ΕΟΔΥ, αύριο Παρασκευή 19 Αυγούστου καθώς και την ερχόμενη Παρασκευή 26 Αυγούστου λόγω αδειών του υγειονομικού προσωπικού.

Συνελήφθη σήμερα (18 Αυγούστου 2022) τα ξημερώματα σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Παιονίας, ένας αλλοδαπός άνδρας, καθώς σε αστυνομικό έλεγχο, βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν, ένα μαχαίρι μήκους 29 εκατοστών και ένας πτυσσόμενος σουγιάς.

Με την ολοκλήρωση των εορταστικών εκδηλώσεων «Θεοτόκια» στη Γουμένισσα, η Διοίκηση του Γ.Ν.-Κ.Υ. Γουμένισσας, σας εύχεται «Χρόνια Πολλά» και σας προτρέπει να πραγματοποιήσετε rapid test, τα οποία διενεργούνται δωρεάν σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥΥ, την Τετάρτη 24/8/2022 και κατά τις ώρες 9.30π.μ.-12.30μ.μ. στο χώρο του νοσοκομείου, προκειμένου να αποφευχθεί η περαιτέρω διασπορά του Covid 19 και να ελεγχθεί η επιδημιολογική κατάσταση της περιοχής.

Το τραγικό τροχαίο δύστυχα στο Κιλκίς με τους δυο νεκρούς και τους τέσσερις τραυματίες, λόγω της σύγκρουσης τριών αυτοκινήτων -μεταξύ των οποίων και περιπολικό της Τροχαίας Κιλκίς- με αγέλη αγριογούρουνων, οδηγεί στη λήψη έκτακτων μέτρων και σε μια επιχείρηση εξόντωσης των αγριογούρουνων.

Από την Αυτοτελή Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας ανακοινώνεται ότι έχει εκδοθεί Έκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού της ΕΜΥ/ΕΜΚ (α.α. 17/17.08.2022), καθώς και το ιδιαίτερα προειδοποιητικό σήμα που ισχύει από αύριο, Πέμπτη 18 Αυγούστου 2022.

Συνελήφθη προχθές (11 Αυγούστου 2022) το μεσημέρι σε περιοχή του Κιλκίς, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφάλειας Κιλκίς, ένας ημεδαπός άνδρας, καθώς σε έλεγχο του οχήματος που οδηγούσε, διαπιστώθηκε να έχει επιβιβάσει και να μεταφέρει στο όχημα ένα ζευγάρι αλλοδαπών, που στερούνταν νόμιμων ταξιδιωτικών εγγράφων, καθώς και δύο ανήλικα παιδιά του ζευγαριού, με σκοπό τη διευκόλυνση της μη νόμιμης εισόδου τους στη χώρα.

Από το Αστυνομικό Τμήμα Γουμένισσας σχηματίσθηκε δικογραφία σε βάρος 10 ατόμων, ηλικίας 19 έως 46 ετών.

Σύμφωνα με τον Ν.4512/2018 και κατόπιν της από 07/07/2022 απόφασης του Δ.Σ. (πρακτικό ν.25) του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, ΚΑΛΟΥΝΤΑΙ τα μέλη του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς στην Εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση την 22-08-2022 ημέρα Δευτέρα και ώρα 19:00 στα γραφεία του Ιατρικού Συλλόγου Κιλκίς, που βρίσκονται στο Κιλκίς επί της οδού Εθν. Αντίστασης 10 με Θεσσαλονίκης γωνία – 1ος όροφος, με θέματα:

Η Εμποροπανήγυρη που γίνεται κάθε χρόνο στην πόλη μας θα διεξαχθεί από 07 Σεπτεμβρίου ημέρα Τετάρτη έως 11 Σεπτεμβρίου ημέρα Κυριακή.