Τετάρτη, 5 Οκτωβρίου 2022, 3:29:23 μμ

Τοπικά νέα του Ν. Κιλκίς

Διαβάστε το νέο πρωτοσέλιδο της Πρωινής του Κιλκίς, μοναδικής καθημερινής εφημερίδας του ν. Κιλκίς (30-8-2022)

Η ΚΟΝΣΕΡΒΟΠΟΙΙΑ ΒΟΡΕΙΟΥ ΑΙΓΑΙΟΥ με έδρα τη ΒΙΠΕ ΣΤΑΥΡΟΧΩΡΙΟΥ στο Κιλκίς επιθυμεί να στελεχώσει το Τμήμα Αποθήκης  με Χειριστή Κλάρκ – Βοηθό Αποθηκάριου.

Είτε μένεις μόνος σου είτε συγκατοικείς η αναζήτηση σπιτιού και η μετακόμιση είναι μία διαδικασία που όλοι θέλουμε να αποφύγουμε με κάθε τρόπο. Βέβαια αυτό δεν είναι εφικτό. Σε κάθε περίπτωση αν κανείς βρίσκεται σε αναζήτηση και κοιτάξει τις τιμές των ενοικίων στη Θεσσαλονίκη, θα τον διαπεράσει ένα «ηλεκτροσόκ».

Αποδοτική ήταν η πρώτη ημέρα εξόρμησης για τις πέντε ομάδες εθελοντών κυνηγών του Κυνηγετικού Συλλόγου Κιλκίς, που σκότωσαν συνολικά 15 αγριογούρουνα, μέσα στα χωράφια με τα καλαμπόκια του λεκανοπεδίου Μουριών – Δοϊράνης.

Πολύγυρος Χαλκιδικής και Ίσωμα Κιλκίς ήταν από τις περιοχές της Κ. Μακεδονίας που είχαν μεγαλύτερο συνολικό ύψος βροχής στην Ελλάδα τις ημέρες της κακοκαιρίας.

Χειροπέδες σε 20χρονο ημεδαπό για κατοχή κάνναβης πέρασαν το βράδυ της Παρασκευής σε χωριό του Κιλκίς αστυνομικοί της ομάδας Δίωξης Ναρκωτικών του τμήματος Ασφάλειας της περιοχής.

To ΚΔΑΠ Βιβλίο & Παιχνίδι - Ευρωπός αναζητά προσωπικό! Η ομάδα μας μεγαλώνει και αναζητά συνεργάτες!

Παρασκευή, 26 Αυγούστου 2022 15:58

Δωρεάν rapid tests στο Νέο Αγιονέρι τη Δευτέρα 29 Αυγούστου

Συντάκτης:

Δωρεάν εξετάσεις ανίχνευσης κορονοϊού (rapid tests) προγραμματίζονται την ερχόμενη Δευτέρα 29 Αυγούστου στην Κοινότητα Νέου Αγιονερίου, όπου θα βρίσκεται υγειονομικό κλιμάκιο του ΕΟΔΥ από τις  9:00 έως τις 14:30.

Το Γενικό Επιτελείο Εθνικής Άμυνας ανακοίνωσε ότι από τη Δευτέρα 29 Αυγούστου έως την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου θα πραγματοποιηθεί το Σχολείο «Προστασίας Δημοσιογράφων» (Safety for Journalists) στο Κιλκίς, στην έδρα του Πολυεθνικού Κέντρου Εκπαίδευσης Επιχειρήσεων Υποστήριξης Ειρήνης (ΠΚΕΕΥΕ).

Τη συγκρότηση πέντε «συνεργείων δίωξης αγριόχοιρων» αποφάσισε το Δασαρχείο Κιλκίς, όπως είχε αποκαλύψει με σχετικό ρεπορτάζ το eidisis.gr, για λόγους οδικής ασφάλειας και προστασίας των καλλιεργειών των αγροτών στο λεκανοπέδιο Μουριών-Δοϊράνης, εξ αιτίας του υπερπληθυσμού στην περιοχή.