Πέμπτη, 13 Ιουνίου 2024, 1:36:57 πμ

Άρθρο-Παρέμβαση του Δημοσιογραφικού Οργανισμού, ΕΙΔΗΣΕΙΣ:

Η όψη του και μόνον αποτελεί τον αδιάψευστο μάρτυρα της αληθούς κατάστασης του Νοσοκομείου Κιλκίς.

Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 20:07

Ωδή σ’ ένα σάμαλι που δεν φαγώθηκε ποτέ

Συντάκτης:

Γράφει ο Μάκης Ιωσηφίδης, Δάσκαλος.

Απρίλης του 1967. Πηγαίνω στην Α’ Γυμνασίου και τα απογεύματα βοηθάω στο καφενείο τον πατέρα μου.

Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2020 22:21

Άνθρωποι και ανθρωπάκια

Συντάκτης:

Αφορμή των σκέψεων η είδηση για την διανομή τροφίμων σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δυσχερή θέση από τον στάρ του NBA Γιάννη Αντετοκούμπο.

Γράφει ο Θεοφύλακτος Παγλαρίδης.

Ούτε η πλέον εύφορη είναι, ούτε της περισσεύουν οι φυσικοί πόροι. Μήτε περίσσεψε ποτέ ο πλούτος της. Έχει μέγα πλούτο την καρδιά των παιδιών της. Και διδάσκει ήθος με τη λεβεντιά των ανθρώπων της.

Του Στέφανου Παραστατίδη.

Η Ιρλανδία πήρε γρήγορα αποφάσεις και προχώρησε σε οριζόντιο λοκντάουν στις 20/10, εν αντιθέσει με τις περισσότερες χώρες που πήραν μέτρα τις πρώτες δέκα ημέρες του Νοεμβρίου.

Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 20:52

Πεθαίνοντας για την Ελλάδα!

Συντάκτης:

Γράφει ο Ευάγγελος Μαυρογόνατος.

Λορέντζος Μαβίλης, Δρίσκο Ηπείρου, 28 Νοεμβρίου 1912: «Δεν είχα φανταστεί ποτέ ότι θα είχα την μεγάλη τιμή να πεθάνω για την Ελλάδα».

Με 30 εκατ. ευρώ μέσω ΕΣΠΑ – ΤΣ – ΕΤΠΑ, η ΕΛ.ΑΣ βγάζει στους δρόμους πάνω από 1150 νέα εξοπλισμένα αυτοκίνητα για να βελτιώσει την οδική ασφάλεια.

Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 20:33

Δυστυχώς αποτύχαμε

Συντάκτης:

Γράφει ο Τάσος Ναούμης, παιδίατρος, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Οφείλουμε να το ομολογήσουμε. Δυστυχώς αποτύχαμε. Αποτύχαμε να ελέγξουμε την εξάπλωση της επιδημίας.

Η Αnatomic Help εξάγει τα προϊόντα της σε 30 χώρες αξιοποιώντας και προγράμματα του Ταμείου Συνοχής της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εάν αντιμετωπίζετε προβλήματα με τον ύπνο σας, οι φυσικές θεραπείες για την αϋπνία είναι αυτό που πρέπει να αναζητήσετε, όχι φάρμακα ύπνου.